meni je ovo bezveze tu komentirati, ali kako se nikako ova tema ne prebacuje dolje na Moderatorski, moram tu ostavti post.
bliss, po meni, ti si smirena i sabrana forumašica, i ne sjećam se da si negdje izgubila živce i povilanila. kad je nedavno bio moment na orgazmičkom topiku gdje je poletilo perje, ja sam bila pod dojmom koliko smireno raspetljavaš odgovore i pokušavaš mirno i bez vriske neke stvari razriješiti, u trenutku kad su neki forumaši upadali s postovima ko da bacaju petarde.
žao mi je što se ovo izdogađalo s judolinom, no nisam bila prisutna i nisam kompetentna dijelit mišljenje., ali zaista, zaista mislim da nam je ovo svima bila škola.
kao što smo i neke druge probleme riješavali kad bi se izdogađali, sjeti se samo teme o izbjeglicama sa krstarice, isvim emocijama koje su tuda harale. žao mi je ako je ispalo da imaš pdf koji pokušavaš moderirati a nitko te ne jebe ni 5% i mijenja ti odluke iza leđa. ali ne vjerujem da je ikome to bila namjera. ovo je idealna prilika da sad riješimo neki okvir za pravila.
naravno, tvoja odluka je tvoja odluka,ali bilo bi mi žao da nakon prve grmljavine odeš.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.