Nisi valjda i nad mojim?dejzi » wrote:Ma niš, otišla na fejspuć pa se zgražam nad statusima.
guGutanje
Perzefona » wrote: Nad tvojim se sigurno zgraža Kuki al ti neće reć. I Aisling bi da ima fejs.
Zgražaš li se i ti?
Groupie :cerek:
- Lord Byron
Ima Charlize sigurno poneku mudru i za ove ...desetogodišnjakinje koje lajkaju na fejsu.
Pih, morao bi se potrudit biti malo originalniji od mog sina. On nešto slično uvijek kaže kad inzistiram da mi lajka status.Lord Byron » wrote: Ima Charlize sigurno poneku mudru i za ove ...desetogodišnjakinje koje lajkaju na fejsu.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
I onda mi neki ovdje kažu da sam stalker.
..a unda » wrote:..a jel se vi na tom fejspuku pukate..pjokate..pokete..kako se kaze?
Samo s kćeri.
To mi je inače bezvezno.
Idi na one Ljubavne pjesme i reci im opet što mislimo o Cohenu. Radi nešto...a unda » wrote:..a jel se vi na tom fejspuku pukate..pjokate..pokete..kako se kaze?
Još uvijek odbijam, ali taj dan je sve bliži.
..zasto?Perzefona » wrote: Idi na one Ljubavne pjesme i reci im opet što mislimo o Cohenu. Radi nešto.
Perzefona » wrote: Idi na one Ljubavne pjesme i reci im opet što mislimo o Cohenu. Radi nešto.
Što imate misliti o Cohenu, ne misli ni on o vama.
nek dodju ovdje, ja cu se s njima pricat.
jel ti znas pricu kad je mi prilikom jednog proforumaskog druzenja sedmo..osmogodisnji, valjda, sin jedne forumasice rekao..ma jel ti mos molim te malo sutit..
E sad znaš zašto...a unda » wrote:..nemojte mi o koenu, pocinje mi se spavat, a ne smijem jos..
-
- Information
-