Zašto misliš da bi itko stalkao gomilu poremećenih ženadejzi » wrote:Veselim se tom tjednu i zaboli me tko će to ustalkat i što će mislit.
To bi zbilja morao biti pacijent.
Možda bi ti tako mogle naći ženika.
Zašto misliš da bi itko stalkao gomilu poremećenih ženadejzi » wrote:Veselim se tom tjednu i zaboli me tko će to ustalkat i što će mislit.
rolling in the deep?dejzi » wrote:Al se ne moš sjetit što mi se cijelu subotu derala?
Pogotovo kad sam zasjela za komp?
Glupa si. : )
I upravo mi se javila, počinje se durit tek sutra. :ma ma:
tjedan iza, već se dogovarate navelikoTupelo wrote:Nego, kad mi dolazite? :xl ux:
Tupelo » wrote:
Zašto misliš da bi itko stalkao gomilu poremećenih žena
To bi zbilja morao biti pacijent.
Možda bi ti tako mogle naći ženika.
A što će pas?Megalodona wrote: e, pseto me poslalo u kurac
išla sam se leć do onog svog i rekla psu da se makne s kreveta.
nije me ni pogledao, samo je spustio rep i režući skočio s kreveta do svoje dekice.
ali to režanje...![]()
nešto između režanja i mumljanja, stvarno mislim da je mogao artikulirat da bi zvučalo: goni se ukurac, kozo, aj ti na pod, šta me budiš kad najbolje zaspem.
Oli mi ostale smrdimo?Ajvi » wrote:Samo da mahnem Meg i Melody.
Oh, mi za sve zovemo majstoreVodena wrote:Moj ž'mu si je uspio ušarafiti šaraf u nokat i nije ni pisnuo.Sva sreća da tada nije s lotre pao.
A ruke su mu izrezane od lima za popizdit. Sto puta sam mu rekla da mora ići primit tetanus.
Poše, kako se ona voli zavaravati. Sirota.dejzi » wrote:Tupelo, kaže mi Mulica da ona može doć kod tebe kad god joj se sprdne, jer ti nju voliš.
Sve ste mi pokvarile. Svekuki » wrote: Pa dobro da sam te nazvala, sad tek vidim.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests