Optimisti maleni.rh4ps0dy » wrote:Zarazni entuzijazam klinaca koji su se naumili grudati iako je snijeg napadao u visini od možda milimetar, pa su siročeki grabali taj jad u malecne kuglice i grudali se time.![]()
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
- Nikolajevna
-
Almost Rosey
Dobila kolekciju Cohena.
20 albuma.
Od 1967. do 2011.
Odakle početi?
20 albuma.
Od 1967. do 2011.
Odakle početi?
Mene je ova druga i jučer i danas!
Treba netko Sigurnu zvati ovamo.
Biti i mniti svemiropolisno
Moment » wrote:Nezabogamiloga!
ontopicnije: skuvala sam svoj prvi dulce de leche.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Išla čitati.
A frendica je već bila na forumu (s isto živopisnim opisima svog problema) i Sigurna to stavlja da ova vidi.
Gdje? Što? Daj link!ex_anais » wrote:
Išla čitati.
![]()
![]()
![]()
![]()
A frendica je već bila na forumu (s isto živopisnim opisima svog problema) i Sigurna to stavlja da ova vidi.![]()
EvoTea Tree » wrote: Gdje? Što? Daj link!
Ali moraš pročitati do kraja. Moš preskakat postove, ali pravi obrat je pri kraju.
I ja sam letimično pročitala.
Meni je to užasno tužno.
Da na takav način skončam jedina i dugogodišnja prijateljstva stvarno bih se zapitala koji kurac sa mnom nije u redu.
Meni je to užasno tužno.
Da na takav način skončam jedina i dugogodišnja prijateljstva stvarno bih se zapitala koji kurac sa mnom nije u redu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Khm, well..Morticia » wrote:Onda stvarno nisu normalne, ni jedna.
- Lord Byron
Uzasno negativna osoba da, ono radije bih bila 10 godina sama ko duh nego to imala za prijateljicu.sabaa » wrote:Čitam i ja tu temu.![]()
Mene ta Sigurna plaši, a malo mi ju je i žao, djeluje tako ogorčeno, kao da ju ništa u životu ne veseli.
Uzas.
Nikad nisam tako o meni dragim ljudima, cak i kad se prijateljstvo prekinulo. S nedragima se ne druzim, njih odjebem.
-
- Information
-