Nije, ali, eto, s obzirom na broj postova i količinu vremena, kao da i jest. Eto, bit ću manje dosadna ubuduće, obećavam.
Što vas je danas naživciralo?
- Lord Byron
Faking, faking, fakingfakingfaking prehlada i temperatura i slabost i hrpa posla i AAAAAAAAAAAAA!!!!!!! 
(Hm, a da dodam "...i faking prvi dječji zub koji raste", onako za unijet' pomutnju?
)
(Hm, a da dodam "...i faking prvi dječji zub koji raste", onako za unijet' pomutnju?
Nitko ti neće povjerovati, svi znaju da ti svoje zube već odavno držiš u čaši.Lord Byron » wrote:(Hm, a da dodam "...i faking prvi dječji zub koji raste", onako za unijet' pomutnju?)
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A nosi ih samo blagdanom i za kod doktora
- Lord Byron
A fta fte me fad tu vaf dfije nafle vajebavat, a? :tuvni:m.za » wrote: A nosi ih samo blagdanom i za kod doktora
Znamo zašto žene trebaju držat zube u čaši, ali zašto ih ti držišLord Byron » wrote: A fta fte me fad tu vaf dfije nafle vajebavat, a? :tuvni:
kasljat u ruku nije nista bolje pa se onda loviti time posvudabaja » wrote:kad smo kod prehlada, živciraju me ljudi koji ne stavljaju ruku na usta kad kašlju
fakat mi nije jasno kako ta navika, nekim ljudima, promakne za cijeli život
fuj
Bolje kasljat u savinuti lakat
s unutarnje strane
Pa zamisli da si u tramvaju. što nije bolje kašljati u dlan nego drugim putnicima u lice. Meni je tak svejedno gdje će se netko poslije primiti. Bitno da ne kašlje u mene.
Mene živcira hladnoća
Hoću ljeto i hoću nositi japanke.
Mene živcira hladnoća
Desire makes slaves out of kings.
Pa ne bih da kaslje u mene da. Al kasljati u ruku isto nije preporucljivo, ak kaslje u lakat jos se moze i drzati s obje ruke i daljeÉowyn » wrote:Pa zamisli da si u tramvaju. što nije bolje kašljati u dlan nego drugim putnicima u lice. Meni je tak svejedno gdje će se netko poslije primiti. Bitno da ne kašlje u mene.
Mene živcira hladnoćaHoću ljeto i hoću nositi japanke.
I ja hocu ljeto i japanke
E pa to svi penzići u tramvaju radeombia » wrote:
Pa ne bih da kaslje u mene da. Al kasljati u ruku isto nije preporucljivo, ak kaslje u lakat jos se moze i drzati s obje ruke i daljesamo nagne glavu malkice u stranu.
I ja hocu ljeto i japanke
Desire makes slaves out of kings.
kad smo kod ljudskih usta, nekidan u shopping centru neka zena prolazi kraj mene, prica s nekim i izdahne u mom pravcu. naravno da sam udahnula bas u tom trenutku. jbt koji smrad, k'o da se govana najela.
ontopicnije: uzasno sam promjenjivog raspolozenja ovih dana, uglavnom depresivna. mislila sam da je pms, tj. bio je pms, ali nikako da me pusti. a nikako se ne mogu isplakat' pa da se smirim. nest' sam malo cmoljila kad sam procitala jesenjinovo pismo majci i kad sam si pustila neka s*anja od olivera dragojevica, ali nije mi dosta. mislim, ne place mi se, al' imam osjecaj da cu puknut' ako to ne obavim kak' spada.
a mozda da obrisem prasinu s onog orbitreka...
ili, jos bolje, prasinu uopce? 
jos ontopicnije (prigodna pjesmica):
blagdanske pahulje
njegova rodbina
trebam sataru
i jos jedna:
na bozicno jutro
sneno i mutno i...
boli me k****
ontopicnije: uzasno sam promjenjivog raspolozenja ovih dana, uglavnom depresivna. mislila sam da je pms, tj. bio je pms, ali nikako da me pusti. a nikako se ne mogu isplakat' pa da se smirim. nest' sam malo cmoljila kad sam procitala jesenjinovo pismo majci i kad sam si pustila neka s*anja od olivera dragojevica, ali nije mi dosta. mislim, ne place mi se, al' imam osjecaj da cu puknut' ako to ne obavim kak' spada.
a mozda da obrisem prasinu s onog orbitreka...
jos ontopicnije (prigodna pjesmica):
blagdanske pahulje
njegova rodbina
trebam sataru
i jos jedna:
na bozicno jutro
sneno i mutno i...
boli me k****
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Šta ja znam, poslušaj kakvu tužnu životnu priču neke bakice na stanici. Poše, koliko sam ih se naslušala. I zašto se uvijek mene dohvate. U svakom slučaju, već dugo se ne vozim busom.
Kafić za pušače u nekom prodajnom centru. Pun. I meni pušaču je bilo muka ući unutra, ali Onaj je htio kavu i pok. Ajde, to me je umjereno naživciralo.
Raspizdila su me kolica s djecom s krive strane stakla dok majke unutra puše i piju kavu. Djeca su tužno plakutala.
Onaj mi je rekao da preozbiljno to shvaćam. Hm, da, kako bi to shvaćao da sam ja jedna od tih majki.
E, i pauk koji je digao neku staru Simcu umjesto onih blještavih, novih, kupljenih na kredit. I sad prije pošića taj neki jadni čovo mora plaćati 500 čuna. Mas paters.
Kafić za pušače u nekom prodajnom centru. Pun. I meni pušaču je bilo muka ući unutra, ali Onaj je htio kavu i pok. Ajde, to me je umjereno naživciralo.
Raspizdila su me kolica s djecom s krive strane stakla dok majke unutra puše i piju kavu. Djeca su tužno plakutala.
Onaj mi je rekao da preozbiljno to shvaćam. Hm, da, kako bi to shvaćao da sam ja jedna od tih majki.
E, i pauk koji je digao neku staru Simcu umjesto onih blještavih, novih, kupljenih na kredit. I sad prije pošića taj neki jadni čovo mora plaćati 500 čuna. Mas paters.
Ja sam oduvijek volio uvrijediti roditeljicu kad je zaslužila. To je za njeno dobro, tko zna kakva bi bila da je nisam odgajao.ombia » wrote:Sto sad idem objesiti slike koje je roditeljica poklonila. Da ju ne povrijedim. Cim ode skidam ih i stavljam normalne. Da ocito lazem.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Posaljem ti ja onda svoju da ju odgojis. Ak se ne pobijemo za blagdane.vrrrlet » wrote:
Ja sam oduvijek volio uvrijediti roditeljicu kad je zaslužila. To je za njeno dobro, tko zna kakva bi bila da je nisam odgajao.
Htjela sam ti reci da me cimer nije nazifcirao. Napekao mi je vanilin kiflica more i more. I zabijati ce cavlice sad da ova parodija sa slikama bude izvrsena.
a vidi ovih debila...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/na-v ... 89710.aspx
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Aha. Sifra_ jurece macke kroz stan*jezebel* » wrote:ma samo ih nasloni na zid.
-
- Information
-