Ma naravno, naravno.
guGutanje
Ne mogu sama.baja wrote:Tupelo, ako smijem pitati, što će vam siterica dok si doma?
Punkerica je i dalje nošeno derle, a ja sam stara i mala. Baka servis nemamo.
Kuki mi dođe na dva sata dnevno. Taman da se malo oporavim i napravim kaj treba po kući.
Poše, MortiMorticia » wrote:I sad smo te ulovili, ti tu pričaš o čistoći i OKP-u, a na školjci uzgajaš kolonije kamenca iz '68.!![]()
Srami se i stidi.
Kuki ne živi kod nas.
Samo se dolazi ugrijati
Mislim da je problem u njoj.bliss wrote:Veli da je kod mene još toplije.A meni je pol dana otvoren prozor i zatvoren radijator.
Kod mene je sasvim ugodno.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
- Lord Byron
Opet je otvorio prozor!!!
Materemi, razvest ću se.
Ostavit ću ga tako brzo da neće ni znat da je bio oženjen.
Oću, svega mi.
Idući tjedan će dobiti i petarde.
Materemi, razvest ću se.
Ostavit ću ga tako brzo da neće ni znat da je bio oženjen.
Oću, svega mi.
Ne, njih joj dajemo za igru s Punkericom.Lord Byron » wrote: Dajete joj žigice na odlasku?
Idući tjedan će dobiti i petarde.
Tupelo, hoćeš li se ti vratiti na posao kad Punki bude imala godinu dana?
Bez obzira, mislim da je ok da ste našli nekog da ti malo uskoči i pomogne.
Uostalom, u nekom (dalekom
) trenutku ćeš možda poželjeti (rekla sam MOŽDA
) i otići negdje bez nje.
Ma ne brini, imaš još vremena do tad!

Al' tad, u tom DALEKOM trenutku dobro je da je ostaviš s nekim na koga je navikla.
Bez obzira, mislim da je ok da ste našli nekog da ti malo uskoči i pomogne.
Uostalom, u nekom (dalekom
Ma ne brini, imaš još vremena do tad!
Al' tad, u tom DALEKOM trenutku dobro je da je ostaviš s nekim na koga je navikla.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ne.Morticia » wrote:Tupelo, hoćeš li se ti vratiti na posao kad Punki bude imala godinu dana?
Na trenutnom poslu ću dati otkaz i zaposliti se kod muža u firmi. Radit ću od doma koliko budem mogla do njezine treće godine, a onda ću se vratiti u puni pogon.
Ionako sam mislila prijeći kod njega u nekom momentu, a ovo mi sasvim odgovara.
Mislila sam da će mi biti bed, no zbilja uživam uz nju i karijera mi je trenutno onako na zadnjem mjestu. Nije me čak ni sram to reći.
Prošli tjedan sam ČAK bila vani na kavi s frendom.Morticia » wrote:Al' tad, u tom DALEKOM trenutku dobro je da je ostaviš s nekim na koga je navikla.
Poše, koja avantura
Meni je karijera oduvijek na zadnjem mjestu.

Al' recimo, nakon svog onog sranja koje sam prošla sa zdravljem, ležanja doma, bolovanja, porodiljnog, itd. meni je nakon tih skoro tri godine u kući posao došao k'o spas.
Zgnjilila sam skoro.

Preporodila sam se od kad sam se vratila.
Al' recimo, nakon svog onog sranja koje sam prošla sa zdravljem, ležanja doma, bolovanja, porodiljnog, itd. meni je nakon tih skoro tri godine u kući posao došao k'o spas.
Zgnjilila sam skoro.
Preporodila sam se od kad sam se vratila.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nemam pojma kako će biti kasnije.
Trenutno mi to paše i uopće ne mogu zamisliti da se sada razdvojimo.
Da, vjerujem da će mi nakon tri godine biti pun nos svega, ali trenutno nije. O tome ću razmišljati kada do toga dođe.
Pa normalno, i ja sam tako razmišljala kad je buba imala 6 mjeseci. 
I nije mi bilo lako ni kad je imala godinu dana vratiti se, sjećam se tog prvog dana, bila sam k'o leš, teška depra.
Al' dugoročno, meni i za mene je to značilo puno.
I nije mi bilo lako ni kad je imala godinu dana vratiti se, sjećam se tog prvog dana, bila sam k'o leš, teška depra.
Ma gle, ja o promjeni posla razmišljam već neko vrijeme.Morticia » wrote:Pa normalno, i ja sam tako razmišljala kad je buba imala 6 mjeseci.
Zapravo, prelazak u muževu firmu je nekakav logičan korak u mojoj karijeri. Ostajem u branši, ali idem u dio koji mi je zanimljiviji, na koji sam se fokusirala u zadnje vrijeme i koji je svojevrsna nadogradnja onoga što sam do sada radila.
S druge strane, budući da se radi o našoj firmi, imam za to vremena i nitko mi ne puše za vratom pa nema potrebe da se žurim.
Lagano ću raditi od doma i tako pohvatati konce, a onda se ubaciti na full time.
Nadam se samo da nam recesija neće pomutiti planove.
Nadam se da me nisi krivo shvatila, tj. kao da ti sugeriram što bi ti trebala jer mi to nije bilo ni na kraj pameti. 
Govorila sam o sebi, imamo potpuno drugačije okolnosti, ja sam prije porodiljnog već dulje vrijeme gnjilila doma, u krevetu.
To je katastrofa.
Govorila sam o sebi, imamo potpuno drugačije okolnosti, ja sam prije porodiljnog već dulje vrijeme gnjilila doma, u krevetu.
To je katastrofa.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Ali nije Franckova ciglica. Jubilarna se jako pokvarila, imam takav dojam. Okus joj je nekako promijenjen. Već sto godina kupujem crvenu, tek tu i tamo plavu ciglicu - i lošija mi je nego inače.
Ali nije Franckova ciglica. Jubilarna se jako pokvarila, imam takav dojam. Okus joj je nekako promijenjen. Već sto godina kupujem crvenu, tek tu i tamo plavu ciglicu - i lošija mi je nego inače.
Potpisi su za budale.
Naravno da nisam. Prestani biti tako 'oprezna' i taktična sa mnom.Morticia » wrote:Nadam se da me nisi krivo shvatila, tj. kao da ti sugeriram što bi ti trebala jer mi to nije bilo ni na kraj pameti.
Odrasla sam s muškim razredom Tesle
Pa sta ce ti bit od parizera tu i tam?
A zasto si dugo prije poroda bila doma, cuvala si trudnocu?
-
- Information
-