dobar plejer
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 781 times
- Been thanked: 1483 times
Potpisi su za budale.
skužila sam, ali... mi se ne sviđaHekatonhir » wrote:Taj koji je spomenuo JPK odličan je.
tnks, enivejz
Pa šta fali fubaru? Ja ga imam valjda 5 godina i još nisam našla bolji 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Pozdrav svima. Meni je Foobar sasvim ok za poslušati malo glazbe, ma da za to najviše koristim grooveshark.com. Ako već tražiš dobar "plejer" onda isprobaj i mufin player (http://www.mufin.com) pa vidi, možda ti se svidi. Evo i slika kakav je kod njega equalizer ako je to toliko bitno i više o ovome možeš pročitati na linku

Je li Banshee idiot sklon zamrzavanju kompa općenito ili to samo meni? Gugl mi se pokvario.
Okej, na prvom linuku na ovom kompu nije radilo apsolutno ništa, uključujući shut down i restart.
Sad bi kao trebalo, na drugom linuku, ali avaj.
Prvi put se i komp zvao hjuston, da bude hjuston vi hev a problem. Sad se zove sretni. Za sreću.
Okej, na prvom linuku na ovom kompu nije radilo apsolutno ništa, uključujući shut down i restart.
Sad bi kao trebalo, na drugom linuku, ali avaj.
Prvi put se i komp zvao hjuston, da bude hjuston vi hev a problem. Sad se zove sretni. Za sreću.
Evo, instalirao sam ovaj player da malo promjene napravim i nisam sretan. Muči me jedna sitnica, volim kada su playeri malecki pa sam uključio mini mod. Međutim, slijedeći put kada sam upalio MediaMonkey vratio se na standarni mod i ignorira moje pokušaje da ga minimiziram u tray.JPK » wrote:MediaMonkey.
Ili za žene s dobrim sisama i vještom vaginom.kuki » wrote: To je za žene s novcima.
Imala sam ubuntu dugodugo i ne znam je li se ijednom zaledio.Onda sam imala noviju verziju i niš nije radilo.
Meni je GNOME nerijetko crkavao. Na linuxu je stabilan valjda jedino kernel, na što se onda linuksaši pozivaju prilikom nerdovskih hvalisanja.
Biti i mniti svemiropolisno
-
- Information
-