Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
Nikolajevna

Post 18 Dec 2011, 13:36

Usput, svinjsku mast mažem na kruh i posipam šećerom od kad znam za sebe. Onda je došlo vrijeme kad svinjsku mast jedu samo oni koji žele brzo umrijeti. :zubo: Ajde, hvala bogu, prošlo je to.

A.P.
Cactus

Moja misterija koja me muči dugo: otkad je postalo fora pizdit na hladno/toplo mlijeko u kavi?
U zadnje 2-3 godine kad god bih sjela s nekim s faksa ili posla u birtiju, i skupno, i zasebno, uvijek, ali uvijek, bi se našao netko tko bi obavezno i izričito zahtijevao toplo ili hladno mlijeko, a količina pižđenja kad i ako ne bi došlo očekivano bila je identična barem onoj kad padneš ispit za koji si učio tjedan dva.
Ne razumijem.
Na prvoj godini faksa su svi pili bućkuriše iz aparata i sranja iz ksffa, ali odjednom, nakon nekoliko godina, svima je krucijalno i esencijalno dobiti toplo ili hladno mlijeko u birtiji!
Jebeni preseratori.
Herp
Nikki Gauda

Nikolajevna » wrote:Usput, svinjsku mast mažem na kruh i posipam šećerom od kad znam za sebe. Onda je došlo vrijeme kad svinjsku mast jedu samo oni koji žele brzo umrijeti. :zubo: Ajde, hvala bogu, prošlo je to.
:nono: šećer, vegeta :xlux:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Dec 2011, 13:37

Herp » wrote:Ja pizdim na začinjene salate.
Alergična sam na ocat i tisuću puta sam vraćala salatu i naručivala novu. :serek:
O salad-baru u restoranu na poslu da ne pričam; toliko odličnih salata koje bih baš s guštom pojela i u sve stave tu odvratnu smrdljivu tekućinu koju mi se gadi čak i proliti u WC školjku, da joj ne naudim. :D
..kako si to alergicna na ocat? ospes se? anafilakticki te trese? :xd:

sta, jedes salatu onako..u suho? :misli:

ocate obozavam, a kvasinu bih iza uva umjesto kolonjske vode stavljao. :xlux: :xd:

dobra kvasina je jedna od najboljih stvari na svijetu. i aceto baziliko, jasno..ali, ko ce dat para za to. skuplja je skoro nego tartufi.. :xne zna:
Nikolajevna

Post 18 Dec 2011, 13:39

Herp » wrote:
:rofl:
ne obećajem da ću probati :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2011, 13:49

A.P. » wrote:Moja misterija koja me muči dugo: otkad je postalo fora pizdit na hladno/toplo mlijeko u kavi?
U zadnje 2-3 godine kad god bih sjela s nekim s faksa ili posla u birtiju, i skupno, i zasebno, uvijek, ali uvijek, bi se našao netko tko bi obavezno i izričito zahtijevao toplo ili hladno mlijeko, a količina pižđenja kad i ako ne bi došlo očekivano bila je identična barem onoj kad padneš ispit za koji si učio tjedan dva.
Ne razumijem.
Na prvoj godini faksa su svi pili bućkuriše iz aparata i sranja iz ksffa, ali odjednom, nakon nekoliko godina, svima je krucijalno i esencijalno dobiti toplo ili hladno mlijeko u birtiji!
Jebeni preseratori.
..otkad? ima tome duze vremena. dvadesetak godina. sjecam se npr kad su svi poceli pit kapucino. pa je onda postalo moda narucit makjato. jebete se sta pijes, bitno je da se glasno narucio..makjato.

vise puta sam to napisao, pa se vise ne sjecam koliko sam lagao :xzubo: , ali jednom sam isao racunat i nabrojao vise od 30 vrsta kava koje se narucuju.

moja teorija je da je to najjeftiniji nacin da bi se javno demonstrirao vlastiti karakter i dalo urbi et orbi do znanja da se zna sto se hoce.
narocito mi je zanimljivo inzistiranje i tresanje gaca na nekom kad donese nesto sto narucitelj nije specificirao, a za svojih pet ili deset kuna ocekuje da mu se ugodi egu i to na takav nacin da to svi cuju u radijusu od dvadeset metara.

izniman znak kavopojskog visokog ukusa kao i viskog misljenja o sebi, koje se, eto ocituje i tom ritualu, jest kad se ni ne treba govorit konobaru kakva kava se zeli, nego ona samo stigne. nema veze jel se tu uopce radi o onom sto oznacava ime tog napitka, bitno je da se misli da se radi o kapucinu, makjatu ili nekom drugom lokaliziranom polunjemacko-poluamerickom napitku u kojem samo sto ne plivaju zobene pahuljice, keksi, spageti ili sto vec sve ne.. :xd:
sabaa

Post 18 Dec 2011, 14:09

Pretezno narucujem kavu s toplim mlijekom, jer ona s hladnim cesto dode hladna na stol, ali ako i dobijem takvu, popijem. Hranu ili pice cu vratiti samo u ekstremnim situacijama, cak cu prije ostaviti ako mi ne valja i vise se nikad ne vratiti u birtiju/restoran.
The planet is fine. The people are fucked.
Almost Rosey

Post 18 Dec 2011, 14:17

Kavu s hladnim mlijekom pijem jer imam dojam da dobijem više mlijeka. Toplo mlijeko je pjenica :ne zna:
Ali ne radim drame.
JPK

Post 18 Dec 2011, 14:33

..a unda » wrote: ..kako si to alergicna na ocat? ospes se? anafilakticki te trese? :xd:

ocate obozavam, a kvasinu bih iza uva umjesto kolonjske vode stavljao. :xlux: :xd:

dobra kvasina je jedna od najboljih stvari na svijetu. i aceto baziliko, jasno..ali, ko ce dat para za to. skuplja je skoro nego tartufi.. :xne zna:
Postoji ocat s bosiljkom? :xne zna:
Biti i mniti svemiropolisno
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2011, 15:11

JPK » wrote: Postoji ocat s bosiljkom? :xne zna:
.. je, je, balzamiko je.. :xzubo:

stalno mi je u mislima kako ove godine probat napravit nekoliko ulja i kvasina s travama, eto..
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 15:28

..a unda » wrote: ..kako si to alergicna na ocat? ospes se? anafilakticki te trese? :xd:

Pa, kad već pitaš, počnem kihati, kašljati i gušiti se.
Ne podnosim tu odvratnoću otkako znam za sebe.
I ne jedem samo salatu nego apsolutno svako povrće koje se može jesti sirovo, svaki dan, više vrsta.
I guess what, uživam u njegovom pravom okusu a ne u okusu neke smrdljive tekućine od koje i lož-ulje ima bolji okus i miris :xlux:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2011, 15:32

Herp » wrote:
I ne jedem samo salatu nego apsolutno svako povrće koje se može jesti sirovo, svaki dan, više vrsta.
I guess what, uživam u njegovom pravom okusu a ne u okusu neke smrdljive tekućine od koje i lož-ulje ima bolji okus i miris :xlux:
..pa dobro, zao mi je. pa kud bas na kvasinu? :tuzni:
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 15:36

..a unda » wrote:
..pa dobro, zao mi je. pa kud bas na kvasinu? :tuzni:
To je jedina stvar koja mi pada na pamet da mi nije žao da sam alergična na nju, jer bez nje je sve bolje, zdravije, prirodnije, intenzivnije.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 825 times
Been thanked: 1565 times
Post 18 Dec 2011, 15:41

Nikolajevna » wrote:Usput, svinjsku mast mažem na kruh i posipam šećerom od kad znam za sebe. Onda je došlo vrijeme kad svinjsku mast jedu samo oni koji žele brzo umrijeti. :zubo: Ajde, hvala bogu, prošlo je to.
Ovaj dio sa šećerom potpuno mi je neshvatljiv. :zubo:
Potpisi su za budale.
Moment

Post 18 Dec 2011, 15:42

Herp » wrote:
:nono: vegeta, slatka crvena paprika :xlux:
Mislin da san bija jasan
ombia

Post 18 Dec 2011, 16:02

Sta ti salat barovi nude zacinjenu salatu? Od studentske menze, kantine nekog preduzeca do barova po restoranu uvijek je ocat, ulje, dresinzi stajalo po strani pa svak radi sto oce :misli:

Ovako

http://img407.imageshack.us/img407/232/ ... wwwwwl.jpg
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 16:13

ombia » wrote:Sta ti salat barovi nude zacinjenu salatu? Od studentske menze, kantine nekog preduzeca do barova po restoranu uvijek je ocat, ulje, dresinzi stajalo po strani pa svak radi sto oce :misli:

Ovako

http://img407.imageshack.us/img407/232/ ... wwwwwl.jpg
Pa, u restoranima sa salad-barovima je srećom tako, zato volim Medvedgrad i sve njegove inačice :D
No ovaj restoran o kojem pričam nudi baš gotove salate npr. tunjevina + salata + mozzarela + rajčica + nešto, pomiješano, i, naravno, začinjeno. :rolleyes:

A da ne spominjem restoran jednog vrlo fensi-šmensi osječkog hotela u kojem su mi donijeli šopsku salatu s octom. :bang:
JPK

Post 18 Dec 2011, 16:20

http://www.jutarnji.hr/pljacka-zlata-u- ... ti/994205/

Što točno radi rečenica "Jebote." usred ovog članka? :xne zna:
JPK

Post 18 Dec 2011, 16:21

Herp » wrote:
Pa, u restoranima sa salad-barovima je srećom tako, zato volim Medvedgrad i sve njegove inačice :D
No ovaj restoran o kojem pričam nudi baš gotove salate npr. tunjevina + salata + mozzarela + rajčica + nešto, pomiješano, i, naravno, začinjeno. :rolleyes:

A da ne spominjem restoran jednog vrlo fensi-šmensi osječkog hotela u kojem su mi donijeli šopsku salatu s octom. :bang:
A u to ne ide ocat? Ja uvijek stavim bar deci. :D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 825 times
Been thanked: 1565 times
Post 18 Dec 2011, 16:25

JPK » wrote:http://www.jutarnji.hr/pljacka-zlata-u- ... ti/994205/

Što točno radi rečenica "Jebote." usred ovog članka? :xne zna:
Izraz čuđenja. :D
Potpisi su za budale.
sabaa

Post 18 Dec 2011, 16:37

Herp » wrote:
Ajme, koliki potpis na ovaj post! :s

Uvijek me čudno gledaju kad kažem da ne volim ocat i još nisam nikog upoznala tko ga ne voli.

Ocat je najsmdrljivija stvar ikada.
The planet is fine. The people are fucked.
Potjeh

Post 18 Dec 2011, 16:46

Herp » wrote: Pa, kad već pitaš, počnem kihati, kašljati i gušiti se.
Ja kad želim suptilnije začiniti salatu onda iskoristim limunov sok umjesto octa. Što misliš?
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 17:04

JPK » wrote: A u to ne ide ocat? Ja uvijek stavim bar deci. :D
Ne, Đepika, u šopsku ne ide ocat. :D
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Dec 2011, 17:06

Potjeh » wrote:
Ja kad želim suptilnije začiniti salatu onda iskoristim limunov sok umjesto octa. Što misliš?
Ali čemu?
Kad želim jesti limun, pojedem ga.
Kad želim piti limunov sok, napravim si limunadu.
Kad želim jesti jebeno sirovo povrće onda jedem jebeno sirovo povrće i ne stavljam na njega ništa e kako jebeno sirovo povrće ne bi imalo okus po jebenom sirovom povrću nego po nečem drugom. :D
Eventualno malo posolim i to je to.
rh4ps0dy

Post 18 Dec 2011, 17:08

Zašto ljudi pizde na forumske teme o privatnim stvarima tipa financija, a na drugima pišu kak su se dobro poseksali (primjer ilustracije radi)? :zubo: Ček, ak ti već pučanstvo smije viriti u ložnicu, pa bilo bi fer da ti zaviri i u lisnicu. :D
  • Information