Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
I luk.ombia » wrote:Ja cu si napraviti domaci hamburger cim si dobacim jos naramak motivacije.
Domaci grilani hambi, puno sira koji se topi, luk, majoneza sa paradajz umakom, luk, kiseli krastavac, paradajz njami
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 689 times
- Been thanked: 1164 times
ombia wrote:Ja cu si napraviti domaci hamburger cim si dobacim jos naramak motivacije.
Domaci grilani hambi, puno sira koji se topi, luk, majoneza sa paradajz umakom, luk, kiseli krastavac, paradajz njami
Margarita » wrote: I luk.
ombia wrote:
Pa pise luk.![]()
Margarita wrote: Ja sam ti samo dodala još treći sloj. Kad te već krenuo.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 689 times
- Been thanked: 1164 times
Potpisi su za budale.
Trebam preporuku za kiselo zelje za sarmu.
Ostao sam danas razočaran lošom ponudom u Mercatoru.
Kupovao sam prije onaj ogulinski od Madiga - nema nigdje. Onaj u Lidlu je prije bio dobar, ali nije mi se dalo ići u pripizdinu među čerge.
Gdje ima ogulinskog i koje još valja?
Ostao sam danas razočaran lošom ponudom u Mercatoru.
Kupovao sam prije onaj ogulinski od Madiga - nema nigdje. Onaj u Lidlu je prije bio dobar, ali nije mi se dalo ići u pripizdinu među čerge.
Gdje ima ogulinskog i koje još valja?
Biti i mniti svemiropolisno
upravo sam krenula pripremati lisce divlje cikorije i bukovace s maslackovim vinom. osim luka, soli, maslinovog i mozda malo persina, unutra cu vjerojatno dodati i malo blitve i ostatke pecenih ploskica cikle. pa c'mo vid't kak' ce ispast'. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
ja sam onu svijetlu glavicastu iz ducana jela valjda jednom, i to se ne mogu sjetiti kakav je okus imala pa ne znam usporediti. ova divlja (tamnozeleni dugacki uski nazubljeni listovi slicni maslacku) je prilicno gorka, ali dobar dio te gorcine se izgubi kad se termicki obradi. sirove bih je mogla pojesti vrlo malo, dok je onaj moj jeo bez problema, i to sam mu pored dala i orahe. kaze da mu je finija od rikule (nije manje gorka, meni se cini cak i gorca, ali nema one ljutine).
jelo je gotovo i pojedeno. osim navedenih sastojaka je isao i maslac, cesnjak u prahu, od luka sam stavila lucice i mladi luk, a na kraju ubacila i kiselo vrhnje. iako nista posebno, ipak je fino i zabavlja me.
jelo je gotovo i pojedeno. osim navedenih sastojaka je isao i maslac, cesnjak u prahu, od luka sam stavila lucice i mladi luk, a na kraju ubacila i kiselo vrhnje. iako nista posebno, ipak je fino i zabavlja me.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Googlala sam nešto - izgleda da ima stvarno dobre karakteristike*jezebel* » wrote:
vino od maslacka. dandelion wine.
Kakvog je okusa? Kako se koristi? Gdje se može kupiti i kolika je cijena?
-
- Information
-