JeHekatonhir » wrote: Je li sad jasno?
Mister(azil)ije! Prvi volumen
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Dok ne pušta vodu, dobra je. Končar Ardo, sad sam išao provjeriti. Ima poklopac na gornjoj strani, tako štedim prostor.
Potpisi su za budale.
Iz istog razloga zbog kojeg bi kupio tirkizno navlaku za autosiceve?Lord Byron » wrote: Zašto bi netko kupio tirkiznu navlaku za perilicu?
Štono reče, di tog ima?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Izgleda da je svatko gadljiv na svoj načinHekatonhir » wrote:
Nemam ti ja mašinu na kojoj se to može namjestiti, centrifuga je uvijek jednaka. Kako se to radi?![]()
I sad ste me zbunile. A mislim i da se nismo dobro razumjeli. Evo, polako: već 20 godina robu perem na isti način; razdvojim bijeli od šarenog veša i perem ih odvojeno. Za šareni puknem temperaturu od 30 stupnjeva i ostavim li samo onu završnu centrifugu, za cijeđenje, ništa mi se neće obojiti.
Sve šareno na 60, nikad se ništa nije pofarbalo, a ni izblijedjelo.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Stitch
- Head Honcho
Pa rekao sam otprilike, može biti i 40. Ali bila temperatura 40 ili 60 stupnjeva, opet nije riječ o iskuhavanju. Imaš bakterija koje žive u vulkanima i gejzirima, zašto misliš da bi njima bio problem preživjeti na tvojih 60 stupnjeva? 
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Prva asocijacija na spužvastu dasku su mi kolonije sretnih bakterija koje pjevaju "nikom nije lepše neg' je naaaaaaam" i daju si haj fajv.Herp » wrote:sa spužvastom WC daskom ne bih imala problema.
- Stitch
- Head Honcho
Do danas nisam znao da takvo što uopće postoji. Doduše, kažu da se i Einstein jako iznenadio kad je čuo da su izmislili pjenu za brijanje. 
Potpisi su za budale.
Ja nisam gadljiva na bakterije nego na fleke i takve pizdarije.Hekatonhir » wrote:Pa rekao sam otprilike, može biti i 40. Ali bila temperatura 40 ili 60 stupnjeva, opet nije riječ o iskuhavanju. Imaš bakterija koje žive u vulkanima i gejzirima, zašto misliš da bi njima bio problem preživjeti na tvojih 60 stupnjeva?
Bakterije ko bakterije, poše moj
- Stitch
- Head Honcho
Dobro, ti hodaš po vani, ja baš i ne. Osim onih od motornog ulja, doista se ne srećem s flekama koje se ne mogu oprati. Barem danas imaš milijun inačica Ariela i Vanisha, čak i krv i slične stvari nestaju ko od šale.
Potpisi su za budale.
A ima i još jedna stvar, veš opran na 60 možeš bez beda ostaviti čak i u veš-mašini neko vrijeme ako ga ne stigneš odmah objesiti ili ti se jednostavno ne da.Hekatonhir » wrote:Dobro, ti hodaš po vani, ja baš i ne. Osim onih od motornog ulja, doista se ne srećem s flekama koje se ne mogu oprati. Barem danas imaš milijun inačica Ariela i Vanisha, čak i krv i slične stvari nestaju ko od šale.
- Stitch
- Head Honcho
Opet, ako ne stignem objesiti veš, barem otvorim vratašca. Rekoh već, na gornjoj su strani. Tako se neće upljesniviti.
Opet, ako ne stignem objesiti veš, barem otvorim vratašca. Rekoh već, na gornjoj su strani. Tako se neće upljesniviti.
Potpisi su za budale.
Ajme, da, sićan se.Lastan » wrote: “I am Jack. This is Bill. My friend Bill. Hello! I am Sandy. This is Jill. My friend Jill. Hello!”
Al zato nitko ne zna ovo:
Un deux trois - Je m'appelle Francois
Quatre cinq six - Je m'appelle Maurice.
Tu t'appelle Maurice? Je m'appelle Francois. Allors a l'ecol
Vjerojatno nisam sve točno napisala
Ja perem šareni na 40, bijeli na 60.Hekatonhir » wrote:Pa rekao sam otprilike, može biti i 40. Ali bila temperatura 40 ili 60 stupnjeva, opet nije riječ o iskuhavanju. Imaš bakterija koje žive u vulkanima i gejzirima, zašto misliš da bi njima bio problem preživjeti na tvojih 60 stupnjeva?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
+1Margarita » wrote: Ja perem šareni na 40, bijeli na 60.
sasvim dovoljno za moj veš u kojem ne kopam, ne orem, ne radim kolinje.
bijelo izađe bijelo, šareno izađe u svojo boji
na 90 perem jaako rijetko, pokupim ručnike i krpe svakih par mjeseci i skuham ih
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
I ja perem 60/40, i isto tako povremeno skuham rucnike i krpe na 90. Dobro, ja susim i u susilici, a tu su povelike temperature.
Imam novu misteriju, kako netko moze trpiti i jaku bol ako treba, ali kad te svrbi, recimo nos, rukom bi kroz zid proso, samo da se pocohas.
Imam novu misteriju, kako netko moze trpiti i jaku bol ako treba, ali kad te svrbi, recimo nos, rukom bi kroz zid proso, samo da se pocohas.
The planet is fine. The people are fucked.
- Nikolajevna
Do kad će trajati sva ta fama oko maslinovog ulja?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Dok god bude preskupo za prosječnog kupca?Nikolajevna » wrote:Do kad će trajati sva ta fama oko maslinovog ulja?
Dakle, do ulaska u EU, kad domaće lopove konkurencija natjera da snize cijene ili se prebace na konobarenje i kurvanje.ElliQuinn » wrote: Dok god bude preskupo za prosječnog kupca?
Biti i mniti svemiropolisno
Još tražiš kupus?JPK » wrote: Dakle,
Baš sam jutros držala u ruci neki dio Jutarnjeg (ne znam točno od kad je) u kojem je bio usporedni test jedno 10 kiselih kupusa. Sjetila sam se odmah tebe
Ne znam ako imaju to na netu također, ako hoćeš mogu kasnije ić po to pa skenirati
Bitno je to da je pobjednik .....
........
neizvjesnost raste.......
Mercatorov kupus
(ne znam doduše tko je sponzorirao test
To je Jutarnji, dakle, ja ne vjerujem da se ikakav test odigrao, vjerojatno je sve izmišljeno.m.za » wrote: Još tražiš kupus?
Baš sam jutros držala u ruci neki dio Jutarnjeg (ne znam točno od kad je) u kojem je bio usporedni test jedno 10 kiselih kupusa. Sjetila sam se odmah tebeBio je i jedan bernski. Odvratan, navodno
![]()
Ne znam ako imaju to na netu također, ako hoćeš mogu kasnije ić po to pa skenirati![]()
Bitno je to da je pobjednik .....
........
neizvjesnost raste.......
Mercatorov kupus![]()
(ne znam doduše tko je sponzorirao test)
Nego, kupio sam ono vransko kiselo zelje, u Mercatoru, i prilično je dobro. Ovo u Mercatorovom pakiranju je od Prehrane iz Varaždina, dakle, oni su platili reklamu u Jutarnjem.
Ma prodavat će ih po 50 kn/kg za roštilj, s popustom ako odmah kupiš i jedinstvenu jadransku lignju, najbolju na svijetu i šire, po samo 250 kn/kg.ElliQuinn » wrote: A i maslinova drva bi mogla srušiti cijenu grijanja. Nemoj zaboraviti na tu pogodnost.
-
- Information
-