Ne znam tko je Gojko, vidim da nije Šušakm.za » wrote:Baš sam htjela Ex nešto napisati utješno, vidim teška je situacija, kad me ovo presrelo putem![]()
Ex Anais, je li to gejko (pari Gojko jebate
) našao curu
Nesvrstani
Misliš do sutra da napravi?
A, nisam ni inače tražila horoskop. Nekako nisam baš od toga.
Ako je Unda tu, neka se javi i kaže kako mi se piše sutra i prekosutra do podne.
P.S. Nije nikakav frajer u pitanju i nema veze s time.
Tea ima plan.Tea Tree » wrote: Ne znam tko je Gojko, vidim da nije Šušak, ali predlažem da curu zbari daze, onako iz zajebancije pa da joj nakon uspješnog postupka kaže: šalio sam se. :xzu bo:
A ja sjedila pored nje, nisam pojma imala.
Mislim, nijedno muško nije toliko poremećeno da izmisli dragu, ne?
..dakle, ti zelis opet sve isto. da daze zbari dragu i onda kaze..salio sam se.Tea Tree » wrote: Ne znam tko je Gojko, vidim da nije Šušak, ali predlažem da curu zbari daze, onako iz zajebancije pa da joj nakon uspješnog postupka kaže: šalio sam se.
i? ..i? ..ko ce onda nastradat, ko? ..opet ce sve preko mene se to slomit. : draga:
Neće to dugo :kafa:ex_anais » wrote:
![]()
Jeste, bome. Doduše, još nisam sigurna jel stvarna. Doveo je zadnji put neko žensko biće, ali držala se po strani i nije ju s nikim upoznao. Ako je to ta. Uglavnom, spominje je. I sav je ozaren.
A daj, pa nećeš tugovat zbog toga
Bolje ti uči lijepo na miru
Još ti nisam zaboravila onaj odvratni smajlić, a već si uveo drugi. Ti si okrutan čovjek...a unda » wrote: : draga:
Da barim neku koju je netko koga zovu Gejko prčio?Tea Tree » wrote: Ne znam tko je Gojko, vidim da nije Šušak, ali predlažem da curu zbari daze, onako iz zajebancije pa da joj nakon uspješnog postupka kaže: šalio sam se.
Imam i ja kriterije.
0 new messages
Mah, neću, samo mi je došlo kao šlag na tortu. Zapravo, ne, ona višnja na šlagu na torti.m.za » wrote: Neće to dugo :kafa:
A daj, pa nećeš tugovat zbog togaNije ti ni bio nešto napet, samo je bio prisutan jelda
Bolje ti uči lijepo na miru
Proći će. Ali mislim da se neću ovaj mjesec više družiti s njim.
Ja sam se nagledala toliko svakojakih poremećenosti, izmišljanja, obmanjivanja, a posebno samoobmanjivanja, u jednakoj mjeri muških i ženskih, da se ne čudim ničemu.ex_anais » wrote:
Tea ima plan.![]()
A ja sjedila pored nje, nisam pojma imala.![]()
Talent sam, zbilja.
![]()
Mislim, nijedno muško nije toliko poremećeno da izmisli dragu, ne?
Dakle, dok bar 3 osobe ne vide dragu, ne vjerujem ništa.
Čim si posumnjala da je izmislio, znači da je i prije ponešto znao izmisliti?
Nemoj sad da se preko tebe slomi, rađe mi reci kako su mi zvijezde naklonjene sutra i prekosutra do podne. Mislim, nije baš to sutra, više je danas, jer je kao prošla ponoć, ali kofol sutra...a unda wrote: ..dakle, ti zelis opet sve isto. da daze zbari dragu i onda kaze..salio sam se.![]()
i? ..i? ..ko ce onda nastradat, ko? ..opet ce sve preko mene se to slomit. : draga :
..pf. jedino ja to mogu. ali, te taktike..evo da nisi..ne nasjedam vise na to.Tea Tree » wrote:..
Misliš do sutra da napravi?Teško! To ni Unda ne može.
A, nisam ni inače tražila horoskop. Nekako nisam baš od toga.
..pod a, pisat ce ti se sutra navecer, a pod be, lose si informirana, ipak ce bit neki frajer u pitanju.Ako je Unda tu, neka se javi i kaže kako mi se piše sutra i prekosutra do podne.![]()
P.S. Nije nikakav frajer u pitanju i nema veze s time.
..bolje bi ti bilo da mi doneses srecu. barem nakratko. tebi je ocito i onako svejedno..ex_anais » wrote:
Još ti nisam zaboravila onaj odvratni smajlić, a već si uveo drugi. Ti si okrutan čovjek.
Je, jednom je neke babetine očarao objavom zaruka.Tea Tree » wrote: Ja sam se nagledala toliko svakojakih poremećenosti, izmišljanja, obmanjivanja, a posebno samoobmanjivanja, u jednakoj mjeri muških i ženskih, da se ne čudim ničemu.
Čim si posumnjala da je izmislio, znači da je i prije ponešto znao izmisliti?![]()
Ali, ovaj put je uporan s dragom.
Jebote, oko mene uvijek neke pizdarije.
a cuj, sta rec. ako ti bude kao danas, bit ce dobro.Tea Tree » wrote: Ja sam se nagledala toliko svakojakih poremećenosti, izmišljanja, obmanjivanja, a posebno samoobmanjivanja, u jednakoj mjeri muških i ženskih, da se ne čudim ničemu.
Čim si posumnjala da je izmislio, znači da je i prije ponešto znao izmisliti?![]()
Nemoj sad da se preko tebe slomi, rađe mi reci kako su mi zvijezde naklonjene sutra i prekosutra do podne. Mislim, nije baš to sutra, više je danas, jer je kao prošla ponoć, ali kofol sutra.
..a unda » wrote: ..pf. jedino ja to mogu. ali, te taktike..evo da nisi..ne nasjedam vise na to.![]()
..pod a, pisat ce ti se sutra navecer, a pod be, lose si informirana, ipak ce bit neki frajer u pitanju.
Loše sam informirana u vezi toga što me sutra čeka (i u što sam se sama uvalila).
Pa kako?
Ma tip je neki beskrvni štreberko i lažnjak, a ona za to smišlja osvetuTea Tree » wrote:
Uvijek se sjetim Pervana i psa Gojkadaze wrote:
Ovisi da li mu je to rođeno ime ili su ga tako prozvali. Razmislio bih dvaput u svakom slučaju.![]()
Ne znam. Daze me osupnuo sad, razmišljam o konceptu...a unda » wrote: ..bolje bi ti bilo da mi doneses srecu. barem nakratko. tebi je ocito i onako svejedno..![]()
Donesi si sam, ti si neki vračar.
..komu vama?daze » wrote:Vidi unde kako nam krade posao. Bio sam na korak do zaključenja ugovora, još po ure je falilo da zaključi da nema drugog izbora.
cuj, samo joj nabaci tuznu facu, kao ono..neutjesan. to je dragoj izazov.
ne brini, nisam ti ja konkurencija..ja sam toliko neutjesan da ni draga tu ne moze pomoc.
On je iscjelitelj.ex_anais » wrote: Donesi si sam, ti si neki vračar.
Pustila sam mu i pjesmicu na jednom od susjednih chatova, ali nije valjda skužio da je za njega.
Postolar ima najgore cipele
Pa naša organizacija za sise. Djelujemo uvjerljivije u množini...a unda » wrote: ..komu vama?![]()
cuj, samo joj nabaci tuznu facu, kao ono..neutjesan. to je dragoj izazov.
ne brini, nisam ti ja konkurencija..ja sam toliko neutjesan da ni draga tu ne moze pomoc.![]()
![]()
0 new messages
..ste te?..osupnuo? ..osupaj, daze, ide te koncept..ex_anais » wrote:
Ne znam. Daze me osupnuo sad, razmišljam o konceptu.
Donesi si sam, ti si neki vračar.
-
- Information
-