Ženski orgazam - kako ga prepoznati?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
ombia

Post 16 Dec 2011, 20:35

m.za » wrote:Draga Ombia, nabijem ti ja to :zubo:
Ne treba, palim se na muske.
Ali mi nacin na koji sa mnom komuniciras smeta. Nije mi normalan.
Dakle ubuduce ja sa tobom komunicirati necu, ti kako zelis. :)
Meni je ovo malčice pretjerano. Ispada da je svatko tko je imao bilo kakav estetski zahvat glup.
UZ rizik da me se proglasi glupačom - da imam, primjerice, stravično klempave uši (ne malo nego jako), ozbiljno bih razmislila da to idem srediti i ne bih mislila da je sve u glavi. U glavi je ako je nešto koliko toliko u granicama normale. Ekstremi su druga stvar. A nije da ekstremi ne postoje.
Karikirala sam. Ja bih prva da me automobilska nesreca unakazi isla popraviti sto se popraviti da.

nodens

Post 16 Dec 2011, 20:37

bliss » wrote:Zamislimo da napišem neke jako pametne i lijepe postove. Oni bi odjednom postali nelijepi i nepametni, kad bi se ispostavilo da nisam lijepa? Ako tako razmišljaš, onda su postovi nebitni - u njima može stajati i 'kokodaaak', ti bi mislio da su pregenijalni ako ja izgledam fantastično.
Ne, nije tako. Na moju procjenu nečije pameti, ne utječe pitanje koliko je dotična zgodna.

Tvoji postovi bi ostali jednako pametni i jednako osjećajni kao i do sada (ali neću reći koliko je to :zubo:).

Ja sam samo rekao da bi 'feel' kojeg JA imam, dok ih čitam, bio iznimno drugačiji, u ovisnosti o onom što rekoh (da ne ponavljam tu bezobraštinu).

Također, 'kontekst' onog što pišeš bi mi se značajno promijenio, tj. izdefinirao. Sve to je prilično samorazumljivo i svakome očito, osim onom tko tu činjenicu ne može prihvatiti iz nekih razloga.
ombia

Post 16 Dec 2011, 20:40

nodens » wrote: KAD bi zaista bilo istina da nekako zračenje, koje je 'svakoj' ženi de facto dostupno, jer je 'samo u mozgu' - onda bi i te gorespomenute dlakave bugarske bacačice kladiva, također mogle teoretski 'zračiti' takvom energijom, da svi muškarci na njih padaju kao snoplje. :zubo:

Međutim, to onda isto tako znači da bi i muškarci, koji liče na te iste dlakave bugarske bacačice kladiva, mogli (teoretski) 'zračiti' tom istom energijom, zbog koje bi (ostali muškarci) na njih padali kao snoplje.
Naravno svaki dlakavi muskarac bi mogao kad bi zelio zraciti zenstvenoscu (nisam napisala da zena jest muskobanjasta) samo da nije lijepa. I sarmom. I vibrirati ono nesto. :rofl:
kuki

Post 16 Dec 2011, 20:40

nodens » wrote: Ja sam samo rekao da bi 'feel' kojeg JA imam, dok ih čitam, bio iznimno drugačiji, u ovisnosti o onom što rekoh (da ne ponavljam tu bezobraštinu).
Za nekoga kome nevinost nije stanje brojača na spolovilu, nego duha, nešto si pretjerano zainteresiran za detaljno proučavanje gole forumašice.
nodens

Post 16 Dec 2011, 20:41

bliss » wrote:Meni je ovo malčice pretjerano. Ispada da je svatko tko je imao bilo kakav estetski zahvat glup.
UZ rizik da me se proglasi glupačom - da imam, primjerice, stravično klempave uši (ne malo nego jako), ozbiljno bih razmislila da to idem srediti i ne bih mislila da je sve u glavi. U glavi je ako je nešto koliko toliko u granicama normale. Ekstremi su druga stvar. A nije da ekstremi ne postoje.
Inače, pitanje 'prihvatljivosti' estetskih korekcija je grozno komplicirano, kao i sve ostalo povezano s ljudima i njihovom kompliciranom psihologijom. :zubo:

Meni bi isto korekcija klempavih ušiju bila prihvatljiva. Pa zatim, ispravljanje krivih zubi. Čak i korekcija nosa, ali jedino ako je izrazito nezgodan.... a ne znam objasniti zašto. :misli: Možda zbog Michaela Jacksona? Hmmm.

Silikoni su mi doslovno odvratni; ali ono 'podizanje' grudi hmmm jebiga, bilo bi mislim malo licemjerno da to osudim s obzirom na slabost na one sise koje tako prirodno stoje. :zubo:

Dalje nećemo jer će postati još neugodnije...
nodens

Post 16 Dec 2011, 20:45

kuki » wrote:Za nekoga kome nevinost nije stanje brojača na spolovilu, nego duha, nešto si pretjerano zainteresiran za detaljno proučavanje gole forumašice.
Paaaa recimo ovako. Vidio sam mnogo golih žena.. na Internetu. :rofl:

Ergo, nikakvim logičkim trikovima ni samozavaravanjem, ne mogu poreći činjenicu da sam očito slab na lijepe gole žene. :( A da znaš, da bi mi bilo drago da postoji takav logički trik kojim bih to mogao sam sebi uvjerljivo poreći. :rofl:

Ipak, to što sam napisao je trebalo ilustrirati point, a nije trebalo biti shvaćeno tako kako si ti to shvatila. Brijem da bi meni bilo neugodnije pogledati takve slike - nego njoj ih poslati.
kuki

Post 16 Dec 2011, 20:48

nodens » wrote:Paaaa recimo ovako. Vidio sam mnogo golih žena.. na Internetu. :rofl:

Ergo, nikakvim logičkim trikovima ni samozavaravanjem, ne mogu poreći činjenicu da sam očito slab na lijepe gole žene. :( A da znaš, da bi mi bilo drago da postoji takav logički trik kojim bih to mogao sam sebi uvjerljivo poreći. :rofl:

Ipak, to što sam napisao je trebalo ilustrirati point, a nije trebalo biti shvaćeno tako kako si ti to shvatila. Brijem da bi meni bilo neugodnije pogledati takve slike - nego njoj ih poslati.
Trkeljanje je dobilo svog Tužnog Dječaka.
nodens

Post 16 Dec 2011, 20:52

kuki » wrote:Trkeljanje je dobilo svog Tužnog Dječaka.
Hmmm nisi razočarala. :cerek: Prilično moćan odjeb, praktički nenadjebiv. :s
ombia » wrote:Naravno svaki dlakavi muskarac bi mogao kad bi zelio zraciti zenstvenoscu (nisam napisala da zena jest muskobanjasta) samo da nije lijepa. I sarmom. I vibrirati ono nesto. :rofl:
Ne bi mogao nijedan. Pa isto tako i nijedna dlakava bugarska bacačica kladiva. Džaba ti nutarnje vibracije ako ti je vanjština takva.
ombia

Post 16 Dec 2011, 20:55

kuki » wrote: Trkeljanje je dobilo svog Tužnog Dječaka.
Daj me podsjeti, gdje je on pisao? Jel US?
nodens

Post 16 Dec 2011, 20:57

ombia » wrote: Daj me podsjeti, gdje je on pisao? Jel US?
Uglavnom tamo, da.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Dec 2011, 20:57

Image
ombia

Post 16 Dec 2011, 21:02

nodens » wrote:Uglavnom tamo, da.
A tamo nisam isla, tamo mi je bilo uvijek predepresivno. :xzubo:

Unda :rofl:
nodens

Post 16 Dec 2011, 21:10

ombia » wrote:A tamo nisam isla, tamo mi je bilo uvijek predepresivno. :xzubo:

Unda :rofl:
US je depresivan, ali ŽuD je još depresivniji. Bar meni. :zubo:
ombia

Post 16 Dec 2011, 21:12

nodens » wrote:US je depresivan, ali ŽuD je još depresivniji. Bar meni. :zubo:
Na ZuD-u je ekipa. :cerek: Dobro, na nekim temama. :zubo: Na ZuD-u se bar seksaju.
nodens

Post 16 Dec 2011, 21:42

ombia » wrote:Na ZuD-u je ekipa. :cerek: Dobro, na nekim temama. :zubo: Na ZuD-u se bar seksaju.
Da, seksaju se A i B i onda B cvili jer se A seksa i sa C.

Prilično depresivno, što se mene tiče. :zubo:
Eks

Post 16 Dec 2011, 22:37

Ovo se pretvorilo u raspravu o ljepoti. :rofl:
Naviđala sam se dovoljno ružnih, glupih i zlih žena koje su završile s pametnim i dobroizgledajućim muškarcima da me ništa više ne iznenađuje. Žena bez škole, bez pristojnosti, bez ičega, s nevjerojatnim samopouzdanjem, onim zdravo seljačkim pogledom na život koje ne prežu ni pred kim i ni pred čim. Neki su zbog takvih ostavljali svoje lijepe, pametne i kulturne žene/djevojke pa toliko o tome. Jer ih one tretiraju kao komad smeća. A neki muškarci to vole.

U mom osobnom ljubavnom životu, ne, nije mi pomoglo što sam bila ljepša i pametnija u nekim prilikama. Nisam bila dovoljno odlučna, nisam bila dovoljno vulgarna (ne mislim na seks, nipošto) i nisam bila dovoljno zla. Time mogu opravdati neka svoja dva neuspjeha.

S druge strane, vidjela sam lijepih i pametnih žena koje završe kao otirač nekoj stoci. Ne znam, dovoljno sam odrasla da više ne mislim da ljepota i pamet išta znače u životu.
Silajn

Post 16 Dec 2011, 23:07

ombia » wrote:Na ZuD-u je ekipa. :cerek: Dobro, na nekim temama. :zubo: Na ZuD-u se bar seksaju.
ŽuD je najcrnji podforum ikad, nisam imala pojma da postoji toliko nesretnih i poremećenih ljudi dok nisam to otvorila. I oni savjeti, isusati, ako dođeš tamo u kurcu, ovi će ti zabit kolčinu u srce i zavrtit je s guštom. Ne, ne rješava se sve razgovorom i ne, ne jebu se svi ljudi svaki dan Image
kuki

Post 16 Dec 2011, 23:10

Preferiram US, jer tamo možeš doći, ispričati kako cura samo što te ne ostavi, biti sav tužan, dodati par detalja iz kojih se da zaključiti da je tu i tamo siluješ, i svejedno će ti barem desetero ljudi htjeti pomoći da je zadržiš.
Eks

Post 16 Dec 2011, 23:11

Silajn » wrote:ŽuD je najcrnji podforum ikad, nisam imala pojma da postoji toliko nesretnih i poremećenih ljudi dok nisam to otvorila. I oni savjeti, isusati, ako dođeš tamo u kurcu, ovi će ti zabit kolčinu u srce i zavrtit je s guštom. Ne, ne rješava se sve razgovorom i ne, ne jebu se svi ljudi svaki dan Image
:confused:

:xo:

Ljudi na žud dođu kad je već sve skoro gotovo, a oni to nemaju hrabrosti sebi priznati. Tad se, naravno, ništa više ne može riješiti pa ni razgovorom. A o seksu, hm, pa i ne dolaze kukati da se ne jebu svaki dan nego se obično ne jebu mjesecima ili godinama, a to je onda već smrt veze.

A najčešće dođu da ih se ohrabri da dublje zakopaju glavu u pijesak.

@kuki, :rofl: :rofl:
Silajn

Post 16 Dec 2011, 23:13

kuki » wrote:Preferiram US, jer tamo možeš doći, ispričati kako cura samo što te ne ostavi, biti sav tužan, dodati par detalja iz kojih se da zaključiti da je tu i tamo siluješ, i svejedno će ti barem desetero ljudi htjeti pomoći da je zadržiš.
:facepalm: :rofl: Ahahaha, a je, tak to izgleda :rofl: Ali tamo je bar bilo zabavnih trenutaka, podjebavanja, šala, i one tuge tam znaju bit neke zdrave tuge, dječje tuge, izlječive. ŽuD je, s druge strane, ozbiljan, konačan i beznadežan.
kuki

Post 16 Dec 2011, 23:22

Silajn » wrote: :facepalm: :rofl: Ahahaha, a je, tak to izgleda :rofl: Ali tamo je bar bilo zabavnih trenutaka, podjebavanja, šala, i one tuge tam znaju bit neke zdrave tuge, dječje tuge, izlječive. ŽuD je, s druge strane, ozbiljan, konačan i beznadežan.
Meni ne izgleda tako. ŽuD je podforum na koji ljudi dođu kad nemaju muda priznati si da im je veza gotova, i, ako imaju imalo mozga (ponekad je to diskutabilno, ali to tamo ne smijem reći jer me one koze moderatorske - koja god ovo čita: da, na TEBE mislim! onda kartoniraju) i prelistali su pola nekog topika, znaju što ih čeka. I svejedno dođu. Hm, pitam se zašto. Isprofilirao se u predrazvodno mjesto, nije uvijek bio takav. :D

A možda, ako ono spomenuto malo mozga upotrijebe, drugi put budu pametniji ili sretniji ili nešto.
Silajn

Post 16 Dec 2011, 23:23

ex_anais » wrote:Ljudi na žud dođu kad je već sve skoro gotovo, a oni to nemaju hrabrosti sebi priznati. Tad se, naravno, ništa više ne može riješiti pa ni razgovorom. A o seksu, hm, pa i ne dolaze kukati da se ne jebu svaki dan nego se obično ne jebu mjesecima ili godinama, a to je onda već smrt veze.

A najčešće dođu da ih se ohrabri da dublje zakopaju glavu u pijesak.
Mišljenja sam da svakome u takvom stanju treba samo i isključivo - zajebancija, mining odmak. Mislim da čovjeku u ozbiljnim problemima, ma što to nekom značilo, možeš pomoći samo tako da mu ukažeš na to da problem NIJE ozbiljan. Ljudi cijepljeni od bilo kakvog humora, koji ti s visoka i ko fol ležerno govore najčešće floskule koje ni sami ne žive, tamo liječe sebe. Blah.

Edit: u odmak svrstavam i odgovor "glupa si ko kurac". Nedozvoljeni odgovor :zubo:
Eks

Post 16 Dec 2011, 23:25

Meni ŽuD u zadnje vrijeme izgleda jako optimističan, sav blagdanski. Ima nekih lijepih postova, ali malkice su pretjerali u tom optimizmu pa tako savjetuju i pretjeranu toleranciju spram očitih sranja. Braco i seka mi je favorit. :xlux: Da mi je samo znati koliko bi ljudi tamo mirno trepnulo da im partner prekine seks i odleti pričati sa sekom. :xzubo: Ili svađu, šta god.
A ima i još stvari gdje se čudom čudim.
Silajn

Post 16 Dec 2011, 23:26

Ajdobro, dugo nisam čitala niš tam. Na krstaricu idem samo gledat smiješne fotke :o
Eks

Post 16 Dec 2011, 23:28

Silajn » wrote:Mišljenja sam da svakome u takvom stanju treba samo i isključivo - zajebancija, mining odmak. Mislim da čovjeku u ozbiljnim problemima, ma što to nekom značilo, možeš pomoći samo tako da mu ukažeš na to da problem NIJE ozbiljan. Ljudi cijepljeni od bilo kakvog humora, koji ti s visoka i ko fol ležerno govore najčešće floskule koje ni sami ne žive, tamo liječe sebe. Blah.
Mene zajebancija jako nervira kad zbilja imam ozbiljan problem. Pogotovo ako sam već u tom stanju da sam otvorila čitav topik o tom problemu. Ali šta ja znam, ja sam zagovornik verbalnog šamaranja uz dozu empatije. Ponekad, doduše, nemam dovoljno empatije.

Na koga to misliš tamo? :cerek:

Mislim, ako netko nekog ponižava, vrijeđa, vara, a takvih je priča ŽuD krcat, ne znam kako bih se s tim našalila.
Meni su to ozbiljni problemi, koje ljudi tamo iznose. I vrlo tragični.
I da, ja zbilja ne živim sve svoje savjete, ali uvijek smo za druge pametniji. :xne zna:
  • Information