Ovo malo čudno zvuči, zar ne.
Vaši prijedlozi
imam pitanje
pobjeglo se od onog foruma i tamošnjeg "režima", jasno je to, ta ovaj je forum podignut na bijegu odande
onda ste ovdje uspostavili isti onaj red i hijerarhiju koja vam tamo nije odgovarala, sami među sobom
je li za tim bilo realne potrebe?
vas 20-30 pobjeglo je od nečega što je, odmah po dolasku ovdje, nanovo postavilo, samo sa sobom u glavnoj ulozi
kompenzacija?
ne trolam, smatram ovo legitimnim pitanjem
postavili ste na vas šačicu pet, šest supermoderatora, a s tim brojem je sam forum.hr godinama postojao
došli ste na slobodno mjesto i svoju oazu, a već se svađate oko pravila i jedni drugima pišete u moderatorskim bojama i igrate se vlasti da to nekome sa strane naprosto djeluje tragikomično, bez uvrede
ne čini li se taj stockholmski sindrom upravo apsurdnim vama samima?
pobjeglo se od onog foruma i tamošnjeg "režima", jasno je to, ta ovaj je forum podignut na bijegu odande
onda ste ovdje uspostavili isti onaj red i hijerarhiju koja vam tamo nije odgovarala, sami među sobom
vas 20-30 pobjeglo je od nečega što je, odmah po dolasku ovdje, nanovo postavilo, samo sa sobom u glavnoj ulozi
kompenzacija?
postavili ste na vas šačicu pet, šest supermoderatora, a s tim brojem je sam forum.hr godinama postojao
došli ste na slobodno mjesto i svoju oazu, a već se svađate oko pravila i jedni drugima pišete u moderatorskim bojama i igrate se vlasti da to nekome sa strane naprosto djeluje tragikomično, bez uvrede
možeš na to gledati kao na štokholmski sindrom, a možeš na to gledati i kao na infrastrukturu. Korištenje alatima se vježba, kao i način komunikacije.ZgSash » wrote:imam pitanje![]()
pobjeglo se od onog foruma i tamošnjeg "režima", jasno je to, ta ovaj je forum podignut na bijegu odande![]()
onda ste ovdje uspostavili isti onaj red i hijerarhiju koja vam tamo nije odgovarala, sami među sobomje li za tim bilo realne potrebe?
kompenzacija?
došli ste na slobodno mjesto i svoju oazu, a već se svađate oko pravila i jedni drugima pišete u moderatorskim bojama i igrate se vlasti da to nekome sa strane naprosto djeluje tragikomično, bez uvrede![]()
Ako admin (vidi na Moderatorskom) misli da je jednostavnije da modovi pišu u boji, onda kao mod pišem u boji, to nije nikakav problem. To je samo alat.
Infrastruktura će biti potrebna, kao i pravila. I ako trkelj bude rastao, i ako ne bude. Pravila i modove imaju više-manje svi forumi, jer je praksa pokazala da je to u velikoj većini slučajeva potrebno.
Apropo svađe o pravilima - pa, svak je imao svoje mišljenje i svak ga je iznio. Ako ti to tumačiš kao svađu - nemrem te ja natjerat da prestaneš to tako tumačiti
Ne krećem od pretpostavke da trolaš, nego da imaš bizaran smisao za humor
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1232 times
Hijerarhija nije problem. Nego komunikacija. Kao i imenjak, promašio si ceo fudbal. 
Potpisi su za budale.
Vidio sam jedan nemoderiran forum. To je jedan previše.jevgenija » wrote:možeš na to gledati kao na štokholmski sindrom, a možeš na to gledati i kao na infrastrukturu. Korištenje alatima se vježba, kao i način komunikacije.
Ako admin (vidi na Moderatorskom) misli da je jednostavnije da modovi pišu u boji, onda kao mod pišem u boji, to nije nikakav problem. To je samo alat.
Infrastruktura će biti potrebna, kao i pravila. I ako trkelj bude rastao, i ako ne bude. Pravila i modove imaju više-manje svi forumi, jer je praksa pokazala da je to u velikoj većini slučajeva potrebno.
Moderatori su potrebni – da moderiraju, ne nužno da kažnjavaju.
Jer kad tema ode u offtopic, netko mora počistiti – odabrati postove iz kojih se gradi nova tema, da obje teme prežive. Da se korisnici lakše snađu.
Eno su na Aktualnostima iz Smrtne kazne nastale još dvije nove teme, a nijednu nitko ne bi potražio na izvorišnoj temi sâm od sebe.
Da ne govorim o tome koliko često treba popraviti citate.
Sitnice koje forum čine ugodnijim mjestom, ukratko.
Iz nekog čudnog razloga još uvijek nisam nikoga banirao. Obećajem da ću razmisliti o svojim postupcima i propustima.
Na to sam mislila kod prvog spominjaja alata - alati poput spoji, odpoji, prebaci, usmjeri i to. Misliš da je vrijeme da se naučim izražavat do kraja?Lastan » wrote: Vidio sam jedan nemoderiran forum. To je jedan previše.
Moderatori su potrebni – da moderiraju, ne nužno da kažnjavaju.
Jer kad tema ode u offtopic, netko mora počistiti – odabrati postove iz kojih se gradi nova tema, da obje teme prežive. Da se korisnici lakše snađu.
Eno su na Aktualnostima iz Smrtne kazne nastale još dvije nove teme, a nijednu nitko ne bi potražio na izvorišnoj temi sâm od sebe.
Da ne govorim o tome koliko često treba popraviti citate.
Sitnice koje forum čine ugodnijim mjestom, ukratko.
Iz nekog čudnog razloga još uvijek nisam nikoga banirao. Obećajem da ću razmisliti o svojim postupcima i propustima.
vrati mi 50 kuna.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Stitch
- Head Honcho
Nezamisliv je forum bez ovoga:
- i ne znam zašto ga nema.
Nezamisliv je forum bez ovoga:
Potpisi su za budale.
Hmm...šta ni je to onaj ::mig: smajli?Hekatonhir » wrote:Ja bih smajlić. Ne, nisam Mulica.
Nezamisliv je forum bez ovoga:- i ne znam zašto ga nema.
Ili?
Morticia » wrote:Nažalost, bojim se da ništa od prebrojavanja smajlija.
Izgleda da je neizvedivo.
Žao mi je, morat ćete bosti "odoka".
Mogu vam stavit limit na 2 da vam bude lakše izbrojat.
je fakat...jel moze biti
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Morticia » wrote:Nažalost, bojim se da ništa od prebrojavanja smajlija.
Izgleda da je neizvedivo.
Žao mi je, morat ćete bosti "odoka".
Šteta...
Hvala na pogledavanju onom tko je gledao
NeeeeeeeZe_Administratum wrote:
Mogu vam stavit limit na 2 da vam bude lakše izbrojat.![]()
![]()
![]()
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- schmokljan
Di je pdf za hranu, recepte, patroniziranje vegetarijanaca i ismijavanje vegana?
Zbunio me sad pdf Chat.
Trkeljanje - Trkeljajmo - Chat - i onda tamo ima još milion tema
Kao da sam upala u kompletno novu galaksiju, a ušla samo u pekaru po slanac
Nije mi pregledno, tj. vizualno mi "Chat" na naslovnici Trkeljanje.com i na Trkeljajmo ne odaje koliko je velik pdf zapravo.
Možda se gubim jer je friško, ali mislim da bi font trebao biti uočljiviji tako da se bolje vide razmjeri tog chat.
Trkeljanje - Trkeljajmo - Chat - i onda tamo ima još milion tema
Kao da sam upala u kompletno novu galaksiju, a ušla samo u pekaru po slanac
Nije mi pregledno, tj. vizualno mi "Chat" na naslovnici Trkeljanje.com i na Trkeljajmo ne odaje koliko je velik pdf zapravo.
Možda se gubim jer je friško, ali mislim da bi font trebao biti uočljiviji tako da se bolje vide razmjeri tog chat.
Slazem se, child pdf-ovi trebaju veca slova. Stavit cu na listu.m.za » wrote:Zbunio me sad pdf Chat.
Trkeljanje - Trkeljajmo - Chat - i onda tamo ima još milion tema![]()
Kao da sam upala u kompletno novu galaksiju, a ušla samo u pekaru po slanac![]()
I ja se slažem. Štoviše, mislim da bi bilo zgodno da se taj chat stavi ISPOD announcementa jer je ovako poprilično zbunjujuće i nepregledno.
Ako se može, ofkors.
Ako se može, ofkors.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Mislim da nije problem u samoj veličini slova, možda više u gužvi koju stvaraju naslov, podnaslov, moderatori i podforumi. Sve mi to djeluje nekako nezgrapno.
I ovo što Morticia kaže, kad se uđe na Trkelj, Chat je tamo negdje daleko.
I ovo što Morticia kaže, kad se uđe na Trkelj, Chat je tamo negdje daleko.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
- Information
-