Vidim da se Tupelo pomalo vraća u formu.
E sad bili mi (svih nas petoro) u šopingu. Otišli po najvećem suncu danas, naravno klincima trebaju tenisice, njemu isto, meni koja tunika i tak...
U pola sata izabrala sam njima 5 majica, trenirku, vestu, maloj dvoje hlače, neki prslučić vesticu, dva komada tajica, tri komada štucni, nešto nakita sebi i njoj, zatim sebi još vesticu i majicu.
U drugom dućanu otišli po tenisice i naišli na akciju kupiš tri dobiš jedan i krenuli. Muž si našao tenisice i neki šuškavac jaknu i kao neki gornji dio trenirke. Dečkima sam kupila svakom po dvoje tenisice, jedne laganije i jedne teže za zimu, i to sam ih lovila po trgovini da probaju, a kad su probali svidle su im se svakom dvoje. Njoj se pak niš ne sviđa. Mala je posebno izbirljiva i jedva je sebi našla tenisice. Za faking starke srebrne sam dala skoro 500 kn, i tak smo imali 6 tenisica i dva odjevna artikla i trebao nam još jedan da dobimo tri puta popust ono kupiš tri dobiš jedan. I onda sam si i ja kupila tenisice. Te će mi trajat do peMzije.
E onda smo spizdili svu lovu pa sam za neku siću koja nam je ostala kupila sebi neku aljnu pletenu i dvoje štrample. I maramu sa lopticama.
Za kraj se ubili u mcdonaldsu čiste savjesti jer to radimo samo tri do četiri puta godišnje.
mali me pred pola trgovine pitao da jesam li ja luda kad njemu kupujem tenisice na vezanje.
edit 2 za šlape za školu je oplakala dva dućana jer se njoj niš ne sviđa, ne želim joj kupovati tenisice za 400 kn za razred.