A postoji neki svemir u kojem je takva promjena loša?ElliQuinn » wrote:Kao da su mi sise narasle za dva broja.
Što vas je danas naživciralo?
- Lord Byron
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
..stalno ti zelim to rec..crven nik, crven fesic..ko semafor si.ElliQuinn » wrote:Crvena boja. Odjednom se osjećam upadljivo. Kao da su mi sise narasle za dva broja.
Ahm?Hekatonhir » wrote:
A da odeš zubaru da ga otvori i ubaci lijek?
Jel se to može?
Zubarica mi je dala izbor: tablete veličine tanjurića za čaj ili injekcije.
Mislin da san bija jasan
Ahm?Hekatonhir » wrote:
A da odeš zubaru da ga otvori i ubaci lijek?
Jel se to može?
Zubarica mi je dala izbor: tablete veličine tanjurića za čaj ili injekcije.
Mislin da san bija jasan
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 868 times
- Been thanked: 1660 times
Potpisi su za budale.
Što je bilo? Ajde, bar si se lijepo sredilaex_anais » wrote:Ovo šugavo vrijeme.
Sve. Sve, sve, sve. Ova cijela jesen. Lijepo sam se sredila.I nikad kraja, nikad kraja pizdarijama.
Happy Easter!
A što bi bilo, nikad završiti više s onim kurčevim poslom. Nisu mi isplatili honorar. A trebaju mi novci, doslovce sam bez pet para i tako će ostati do kraja mjeseca.aisling » wrote: Što je bilo? Ajde, bar si se lijepo sredila
Imat ću najgori božić ikad.
ex_anais » wrote:
A što bi bilo, nikad završiti više s onim kurčevim poslom. Nisu mi isplatili honorar. A trebaju mi novci, doslovce sam bez pet para i tako će ostati do kraja mjeseca.Nisu mi stavili ispitni rok. Nije mi jasno zašto se ne smije znati kad je ispit nego dan ranije.
Imat ću najgori božić ikad.
Imala sam ja sličan božić prije 2-3 godine, i znam da nije neka utjeha, ali proći će. Ne mogu se ni sranja vječno redati jedno za drugim
The planet is fine. The people are fucked.
A jbg 
Hoće to, kad se tako zareda, pa sve gledaš dokle više i što je sljedeće. Ima li išta što možeš napraviti, a da ne bude baš sve u banani? Nazvati pa pitati kad će ispit, otići tamo i pitati? Pojma nemam kako to funkcionira. Što se novaca tiče, rekla bi posudi, al opet ne znam koliko ti je to prihvatljivo.
Hoće to, kad se tako zareda, pa sve gledaš dokle više i što je sljedeće. Ima li išta što možeš napraviti, a da ne bude baš sve u banani? Nazvati pa pitati kad će ispit, otići tamo i pitati? Pojma nemam kako to funkcionira. Što se novaca tiče, rekla bi posudi, al opet ne znam koliko ti je to prihvatljivo.
Happy Easter!
danas sam oprala kosu i popeglala ju i stavila one neke kristale i sve.
i pokisla od stana do auta.
nije kišilo kad sam izašla, i onda je netko izlio kantu vode po meni.
sad mi kosa glumi liiik DŽBUNA!!
i pokisla od stana do auta.
nije kišilo kad sam izašla, i onda je netko izlio kantu vode po meni.
sad mi kosa glumi liiik DŽBUNA!!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mogu sutra nazvati tajnicu, ali i ona zna koliko i ja. Ne, neću posuđivati, to je zajebano, a snaći ću se, samo mi se nakupilo jer sam mislila da je sranjima kraj i očekivala drukčiji ishod.aisling » wrote:A jbg
Ma bit će ok, samo dođe tako dan kad popizdiš od svega.
Zapravo nikad nije kraj : optimist:ex_anais » wrote:
Mogu sutra nazvati tajnicu, ali i ona zna koliko i ja. Ne, neću posuđivati, to je zajebano, a snaći ću se, samo mi se nakupilo jer sam mislila da je sranjima kraj i očekivala drukčiji ishod.
Ima samo razdoblja kad ima toga više i kad ima toga manje, al uvijek nešto pođe onako kako nećeš. Jbg. Bar ja ne znam za drugačije.
Happy Easter!
Znam i to.aisling » wrote: Zapravo nikad nije kraj : optimist:![]()
Ima samo razdoblja kad ima toga više i kad ima toga manje, al uvijek nešto pođe onako kako nećeš. Jbg. Bar ja ne znam za drugačije.
Zapravo, kad sam najmanje očekivala dobre periode, onda su se događali. To je dobra strana.
ex_anais » wrote:
Mogu sutra nazvati tajnicu, ali i ona zna koliko i ja. Ne, neću posuđivati, to je zajebano, a snaći ću se, samo mi se nakupilo jer sam mislila da je sranjima kraj i očekivala drukčiji ishod.
Ovakav Bozic bez prebite pare - zahvaljujuci strasnim dugovima bivseg mi - a radila sam ko konj i 60+ sati tjedno sam imala i ja. Uzas. Samo sam ponavljala, gore od ovog ne moze. I proslo je.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 868 times
- Been thanked: 1660 times
O Isuse. Slavite Božić od polovice devetog mjeseca, nije ni čudo da vam je dopizdio. 
Potpisi su za budale.
opet su počeli s pozivima na mob s nekg fixnog, kojeg kad nazoveš nazad skinu puno nojaca s računa 
dobra stvar je što ja guglam brojeve propuštenih nepoznatih brojeva, pa mi nisu niš mogli vzet!
dobra stvar je što ja guglam brojeve propuštenih nepoznatih brojeva, pa mi nisu niš mogli vzet!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-