Nikad, nikad, nikadnikadnikad više nemoj ni pomisliti napisati slovo prosvjeda zbog dnevnog nespavanja. Posjeti li te Bog lošeg noćnog spavanja, nema te kreme ni genetike koje će ti pomoći.
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
- Lord Byron
Nikad, nikad, nikadnikadnikad više nemoj ni pomisliti napisati slovo prosvjeda zbog dnevnog nespavanja. Posjeti li te Bog lošeg noćnog spavanja, nema te kreme ni genetike koje će ti pomoći.
Hm...
I buba je u toj dobi spavala cca toliko u komadu po noći (sad spava cca 10 sati), ali je i tad i sad imala obavezne dnevne ćorke, ponekad i po tri sata.
S time da je tad dva puta spavala po danu, a sad samo jednom.
A gdje vam spava po danu?
I buba je u toj dobi spavala cca toliko u komadu po noći (sad spava cca 10 sati), ali je i tad i sad imala obavezne dnevne ćorke, ponekad i po tri sata.
S time da je tad dva puta spavala po danu, a sad samo jednom.
A gdje vam spava po danu?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lord Byron » wrote:
Tek sad vidim ovo.
Idem se sramiti u kut.
Naša je tako počela spavati od mjesec dana starosti i tako je do sad. Kuc-kuc u drvo.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Do prije 1,5 mjesec, spavala je isključivo na meni (1,5 sat ujutro i pola sata popodne), no to joj je očito postalo neudobno jer je sada veća od mog trupa (jučer smo izvagali 8600 g gole djetetineMorticia » wrote:A gdje vam spava po danu?
Kako je prestala spavati na meni, tako je izbacila ovih 1,5 sat i sada spava gdje je san uhvati.
Ujutro zaspe mužu na rukama, pa je prebacimo u kinderbet, a popodne zaspe ili u kolicima ili na našem krevetu nakon dojenja pa je tamo i ostavim.
Ne želi sama zaspati u kinderbetu, a meni ne pada na pamet da je pustim da plače dok ne zaćori.
Edit: ona je isto taj noćni ritam ulovila sa mjesec dana. Nadam se da će tako i ostati.
Byrona još uvijek ignoriram.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Ne znam za ta dnevna spavanja, al' noćna će ti ostati takva.
Možda će se dogoditi da tu i tamo ima neke noćne nemire, ružne snove i slično, al' u principu ako vam je do sad bila dobra spavalica i ostat će.
Jedino što se nama buba oko godine dana uvalila u krevet i ne da se više van.
Al' to pripisujem činjenici da sam se ja tad vratila na posao i da na taj način nadoknađuje vrijeme koje više ne provodimo zajedno.
Možda će se dogoditi da tu i tamo ima neke noćne nemire, ružne snove i slično, al' u principu ako vam je do sad bila dobra spavalica i ostat će.
Jedino što se nama buba oko godine dana uvalila u krevet i ne da se više van.
Al' to pripisujem činjenici da sam se ja tad vratila na posao i da na taj način nadoknađuje vrijeme koje više ne provodimo zajedno.
upravo iz tog razloga sam prije 10 minuta odlučila otići doma prije 2 minute, ali prije 3 minute mi je javljeno da moram čekati neki mail, i sad želim ubiti sve ljude ikad.Morticia » wrote:D o s a d a.
Nek(v)arljiva.
ajmo se zabavljati. gle, i baja je tu.
baja, oćemo ići duvat i pit nešto nakon što mi dođe mejl i postupim sukladno istom?
Nek(v)arljiva.
samo ako će i Morti s namakukuriku » wrote:
baja, oćemo ići duvat i pit nešto nakon što mi dođe mejl i postupim sukladno istom?
edit
Morti
kuku, javim se za koju minutu
Pa jel nemoš doma ranije? 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Pa mogu, ja ekšli imam radno vrijeme do 3 i pol. 
Al' čekam Zea, on radi do 4 i idemo zajedno doma.
Ne šalji me da šećem po gradu, uvijek kad to napravim olakšam nam novčanik za par... Nečega para.

Al' čekam Zea, on radi do 4 i idemo zajedno doma.
Ne šalji me da šećem po gradu, uvijek kad to napravim olakšam nam novčanik za par... Nečega para.
Sjedi na rivu i gledaj u Krk, neće bit opasnosti 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Morticia » wrote:Gutanje da nazovemo šaputanje?
Ma ucinilo mi se zgodno radi ovog bajinog gugutanja.
-
- Information
-