Ja sam se od Višija osula i oplikavila, to mi je bio zadnji skuplji eksperiment, otada samo Nivea ide na moje ličekoex_anais » wrote:Neće, Nivea raširi pore. Ne znam kako djeluju kreme protiv bora () ali sam se na svoju ruku uvjerila da nije baš sva ta priča o skupljim kremama izmišljotina. Kad sam koristila Vichy lice mi je divno izgledalo (nemam problematičan ten, ali mislim na pore).
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A ništa, sad kad probije led sa prvom jedinicom i skine taj taboo, neće mu biti problem dobiti ni još koju jedinicu iz matematike, možda neku iz fizike. S vremenom se neće preopterećivati ni sa nekim padom na polugodištu ili popravnim, razrednim. Kad bude meo ulice, sjetit će se majke kojoj se nije dalo prepisati jer je prošla ponoć.
Inače, zajebavam se. Ne bih ja to sad prevodio.
Ako već koristi translator, najbolje prevodi engleski-talijanski. Sa hrvatskog se ništa ne isplati prevodit.
Inače, zajebavam se. Ne bih ja to sad prevodio.
Ako već koristi translator, najbolje prevodi engleski-talijanski. Sa hrvatskog se ništa ne isplati prevodit.
0 new messages
Sve je već odradio, osim fizike, ali sigurno će i to ove godine.daze » wrote:A ništa, sad kad probije led sa prvom jedinicom i skine taj taboo, neće mu biti problem dobiti ni još koju jedinicu iz matematike, možda neku iz fizike.
Srce ćeš mi slomiti.S vremenom se neće preopterećivati ni sa nekim padom na polugodištu ili popravnim, razrednim. Kad bude meo ulice, sjetit će se majke kojoj se nije dalo prepisati jer je prošla ponoć.![]()
Za to bi trebao znati engleski. Njega uči nekoliko godina duže. Zapravo, njega donekle i zna.Ako već koristi translator, najbolje prevodi engleski-talijanski.
Groupie :cerek:
Jedina realna korist koju imaš od neke kreme jest hidratacija. Sve ostalo je marketing.ex_anais » wrote:Neće, Nivea raširi pore. Ne znam kako djeluju kreme protiv bora () ali sam se na svoju ruku uvjerila da nije baš sva ta priča o skupljim kremama izmišljotina. Kad sam koristila Vichy lice mi je divno izgledalo (nemam problematičan ten, ali mislim na pore).
-
Almost Rosey
Tebe su uvjerili
Imam traume od vrana
ma daj? mislim da malo generaliziraš.Lastan » wrote: Jedina realna korist koju imaš od neke kreme jest hidratacija. Sve ostalo je marketing.
ima krema koje pospješuju zacjeljivanje ožiljaka, rana, smanjivanja pjega, regeneriraju kožu.
nije sve baš toliko isto.
ako ćemo samo o borama, slažem se da većina krema popunjava bore i time ih čini manje vidljiva, te se stječe dojam da izravnava bore.
stvar je u tome što kreme malo vlaže dok se koža ne osuši. zato su bolja ulja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Almost Rosey
Govori se o kremama protiv bora. Sve su precijenjeno sranje.Pješčana » wrote: ma daj? mislim da malo generaliziraš.
ima krema koje pospješuju zacjeljivanje ožiljaka, rana, smanjivanja pjega, regeneriraju kožu.
nije sve baš toliko isto.
I, kao što rekoh, povrtni proteini koji se sušenjem stežu i tako zatežu kožu. Kao facelift, samo privremeno.ako ćemo samo o borama, slažem se da većina krema popunjava bore i time ih čini manje vidljiva, te se stječe dojam da izravnava bore.
zar se ne govori o kremama općenito?Lastan » wrote: Govori se o kremama protiv bora. Sve su precijenjeno sranje.
I, kao što rekoh, povrtni proteini koji se sušenjem stežu i tako zatežu kožu. Kao facelift, samo privremeno.
nije svaki Vichy anti age.
nije svaka Nivea anti age
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ne. O skupim kremama protiv bora. S tim je počelo. I još uvijek tvrdim da su sve teško sranje.Pješčana » wrote: zar se ne govori o kremama općenito?
Inače, znam ženu koja ih kupuje. Diplomirala je fiziku i kemiju. Zna da su sranje. Ali ih kupuje. Jer je malo trknuta u glavu i nije toliko bitno što kupuje, ali je bitno da kupuje.
Meni kreme za bore još ne trebaju. :herp:

Al' me nitko na svijetu ne može uvjeriti da mi krema koju trenutno koristim (ne protiv bora) nije puno pomogla oko problema s tenom.
Al' me nitko na svijetu ne može uvjeriti da mi krema koju trenutno koristim (ne protiv bora) nije puno pomogla oko problema s tenom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ja ne mogu naći tu diskusiju 
ozbiljno, našla sam dva posta o kremama
ja sam diskusije o kremama smjestila u istu ladicu gdje i amaranth za djecu i zatvorila ju.
nema razloga nekog uvjeravati da nešto treba/ne trba
ako troši svoje pare, ne vidim problem
ako krene propovijed, e jebga onda
ja na primjer od Nivee dobijem prištiće.
i šta da sad napravim, da nastavim? ne pada mi na pamet.
stvar je u tome da postoji velik prostor između Nivee i drugog extrema.
ali, i ja sam nekome čudna. ja se znam cijela premazati maslinovim uljem ponekad, do idućeg jutra miris ode a koža je najmekša ikad, i ostane meka puno dulje nego od mlijeka za tijelo
ozbiljno, našla sam dva posta o kremama
ja sam diskusije o kremama smjestila u istu ladicu gdje i amaranth za djecu i zatvorila ju.
nema razloga nekog uvjeravati da nešto treba/ne trba
ako troši svoje pare, ne vidim problem
ako krene propovijed, e jebga onda
ja na primjer od Nivee dobijem prištiće.
ali, i ja sam nekome čudna. ja se znam cijela premazati maslinovim uljem ponekad, do idućeg jutra miris ode a koža je najmekša ikad, i ostane meka puno dulje nego od mlijeka za tijelo
Lastan » wrote: Da ne čekaš: ne djeluje.
Ja kreme protiv bora koristim od tridesetog rođendana. Preventivno.Morticia wrote:Meni kreme za bore još ne trebaju. :herp:![]()
I fakat nemam bora. Niti jednu.
Ne znam je l' do krema ili do genetike ili kombinacije, ali fakat nemam bora. A još malo pa ću okrenuti četrdesetu
Uz kremu već godinama kombiniram razne C serume. Najbolji mi je Double C serum od Natural Wealtha. Samo treba paziti da ga se stavlja navečer jer loše reagira na suncu.
Što je s amarantom za klince?Pješčana wrote:ja sam diskusije o kremama smjestila u istu ladicu gdje i amaranth za djecu i zatvorila ju.
Planiram ga uskoro uvesti u dohranu. Sada jede proso, pa će rižu, a onda sam mislila amarant.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Počinje gdje ja odgovaram Tupelo na posve nebitan dio njenog posta.
Caka je u tome da je onaj drugi ekstrem pun marketinških govana i kazneno skup.ja na primjer od Nivee dobijem prištiće.
Pod “kazneno skup” mislim “porez na budale i dodatna kazna što si kreten”.
Ne mislim sad da je točno određena krema svakome dobra, već da su skupe kreme protiv bora samo – skupe.
A čokoladom?ali, i ja sam nekome čudna. ja se znam cijela premazati maslinovim uljem ponekad,
Ja ni ne znam što je taj amarant.
Po tome sam se nekako i vodila u dohrani- nisam pretjerivala i uvodila joj neke namirnice koje ni mi nikad ne jedemo.
Ok, mi inače jedemo dosta zdravo, puno povrća i uvijek ima voća tako da je to bilo ok.
Al' te neke egzotične žitarice, korabe i ostalo... Nije jela niti ih jede danas.
Što se tiče bora- moja mama ima 56 godina i ni jedne bore, još uvijek, a u životu nije koristila nikakvu kremu protiv bora.

Obzirom da sam i ja prevalila 30-u, a nemam bore nadam se da sam pobrala dobar gen.
Po tome sam se nekako i vodila u dohrani- nisam pretjerivala i uvodila joj neke namirnice koje ni mi nikad ne jedemo.
Ok, mi inače jedemo dosta zdravo, puno povrća i uvijek ima voća tako da je to bilo ok.
Al' te neke egzotične žitarice, korabe i ostalo... Nije jela niti ih jede danas.
Što se tiče bora- moja mama ima 56 godina i ni jedne bore, još uvijek, a u životu nije koristila nikakvu kremu protiv bora.
Obzirom da sam i ja prevalila 30-u, a nemam bore nadam se da sam pobrala dobar gen.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
jedno vrijeme čitala sam Rode i RID i u RL slušala neke rode majke koje su se klele u amarant, do te mjere da mi je amarant postao = Rode majke. forsiranja kako se amarant najbitniji dio prehrane i kako nikad ništa drugo nije bilo toliko bitno za razvoj djeteta mi je zgadilo amarant. vidjela sam ga u DM, znam što je. dostupan je većini ljudi.Tupelo » wrote:
Što je s amarantom za klince?
Planiram ga uskoro uvesti u dohranu. Sada jede proso, pa će rižu, a onda sam mislila amarant.
ali ne vjerujem da će biljka koja živi na drugom kraju planete biti bitnija za razvoj djeteta koje raste na ovom kraju planete
što se tiče bora, ja sam primijetila bore "smijalice"
vjerujem da je činjenica da mi nije palo na pamet ranije počet nositi naočale za čitanje u tome pomogla
Ah, 'ko ti kriv kad čitaš Rode. Ja to nikad ne bih učinila.Pješčana » wrote:jedno vrijeme čitala sam Rode i RID i u RL slušala neke rode majke koje su se klele u amarant, do te mjere da mi je amarant postao = Rode majke. forsiranja kako se amarant najbitniji dio prehrane i kako nikad ništa drugo nije bilo toliko bitno za razvoj djeteta mi je zgadilo amarant. vidjela sam ga u DM, znam što je. dostupan je većini ljudi.
ali ne vjerujem da će biljka koja živi na drugom kraju planete biti bitnija za razvoj djeteta koje raste na ovom kraju planete
Ma gle, od dohrane su napravile nauku. Jebote, ispada da moraš imati diplomu iz nutricionizma da napraviš djetetu kašicu.
Ja uvodim po tablici ono što je dostupno u ovo doba godine. Samo pazim da je sve ekobiosuperduper i to je to. I ne planiram joj davati hranu koju mi inače ne jedemo. Naravno, dat ću joj sve da proba kad za to bude vrijeme, ali ne pada mi na pamet dijete hraniti korabom.
Počeli smo prije pet dana, dva dana me je gledala k'o zločinca, a sad jede k'o mahnita. Debeloguza proždrljivica
Danas uvodim proso.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
Ne laži, 23 godine nije ni blizu maloljetnosti.
-
- Information
-