Gutam s guštom, jebeš ananas! II

Stare teme i začeci foruma
Herp
Nikki Gauda

Post 15 Dec 2011, 00:07

ex_anais » wrote:Neće, Nivea raširi pore. Ne znam kako djeluju kreme protiv bora ( :xzubo: ) ali sam se na svoju ruku uvjerila da nije baš sva ta priča o skupljim kremama izmišljotina. Kad sam koristila Vichy lice mi je divno izgledalo (nemam problematičan ten, ali mislim na pore).
Ja sam se od Višija osula i oplikavila, to mi je bio zadnji skuplji eksperiment, otada samo Nivea ide na moje ličeko :xlux:

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
daze

Post 15 Dec 2011, 00:07

A ništa, sad kad probije led sa prvom jedinicom i skine taj taboo, neće mu biti problem dobiti ni još koju jedinicu iz matematike, možda neku iz fizike. S vremenom se neće preopterećivati ni sa nekim padom na polugodištu ili popravnim, razrednim. Kad bude meo ulice, sjetit će se majke kojoj se nije dalo prepisati jer je prošla ponoć. :rofl:

Inače, zajebavam se. Ne bih ja to sad prevodio. :zubo:
Ako već koristi translator, najbolje prevodi engleski-talijanski. Sa hrvatskog se ništa ne isplati prevodit.
0 new messages
Nica

Post 15 Dec 2011, 00:10

daze » wrote:A ništa, sad kad probije led sa prvom jedinicom i skine taj taboo, neće mu biti problem dobiti ni još koju jedinicu iz matematike, možda neku iz fizike.
Sve je već odradio, osim fizike, ali sigurno će i to ove godine. :o
S vremenom se neće preopterećivati ni sa nekim padom na polugodištu ili popravnim, razrednim. Kad bude meo ulice, sjetit će se majke kojoj se nije dalo prepisati jer je prošla ponoć. :rofl:
Srce ćeš mi slomiti. :crying: Nikako da mu to objasnim.

Ako već koristi translator, najbolje prevodi engleski-talijanski.
Za to bi trebao znati engleski. Njega uči nekoliko godina duže. Zapravo, njega donekle i zna.
Groupie :cerek:
Lastan

Post 15 Dec 2011, 00:19

ex_anais » wrote:Neće, Nivea raširi pore. Ne znam kako djeluju kreme protiv bora ( :xzubo: ) ali sam se na svoju ruku uvjerila da nije baš sva ta priča o skupljim kremama izmišljotina. Kad sam koristila Vichy lice mi je divno izgledalo (nemam problematičan ten, ali mislim na pore).
Jedina realna korist koju imaš od neke kreme jest hidratacija. Sve ostalo je marketing.
Eks

Post 15 Dec 2011, 00:23

Lastan » wrote: Jedina realna korist koju imaš od neke kreme jest hidratacija. Sve ostalo je marketing.
Ali ja sam vidjela svojim očima razliku, jebiga. :xd:
Almost Rosey

Post 15 Dec 2011, 00:31

ex_anais » wrote:
Ali ja sam vidjela svojim očima razliku, jebiga. :xd:
Tebe su uvjerili :xzubo:

Imam traume od vrana :mama: jedna me sustavno zlostavljala na prvoj godini faksa.
Pješčana

Post 15 Dec 2011, 00:31

Lastan » wrote: Jedina realna korist koju imaš od neke kreme jest hidratacija. Sve ostalo je marketing.
ma daj? mislim da malo generaliziraš.
ima krema koje pospješuju zacjeljivanje ožiljaka, rana, smanjivanja pjega, regeneriraju kožu.
nije sve baš toliko isto.

ako ćemo samo o borama, slažem se da većina krema popunjava bore i time ih čini manje vidljiva, te se stječe dojam da izravnava bore.
stvar je u tome što kreme malo vlaže dok se koža ne osuši. zato su bolja ulja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
daze

Post 15 Dec 2011, 00:33

Ja sam jednom koristio kremu.
0 new messages
Almost Rosey

Post 15 Dec 2011, 00:35

daze » wrote:Ja sam jednom koristio kremu.
I zaključio da je preferiraš vazelin?
Eks

Post 15 Dec 2011, 00:36

Nisu me uvjerili. Stvarno mi je koža bila drukčija, a vi samo zajebavajte. :xo:
Lastan

Post 15 Dec 2011, 00:59

Pješčana » wrote: ma daj? mislim da malo generaliziraš.
ima krema koje pospješuju zacjeljivanje ožiljaka, rana, smanjivanja pjega, regeneriraju kožu.
nije sve baš toliko isto.
Govori se o kremama protiv bora. Sve su precijenjeno sranje.
ako ćemo samo o borama, slažem se da većina krema popunjava bore i time ih čini manje vidljiva, te se stječe dojam da izravnava bore.
I, kao što rekoh, povrtni proteini koji se sušenjem stežu i tako zatežu kožu. Kao facelift, samo privremeno.
Pješčana

Post 15 Dec 2011, 08:59

Lastan » wrote: Govori se o kremama protiv bora. Sve su precijenjeno sranje.

I, kao što rekoh, povrtni proteini koji se sušenjem stežu i tako zatežu kožu. Kao facelift, samo privremeno.
zar se ne govori o kremama općenito?
nije svaki Vichy anti age.
nije svaka Nivea anti age
:ne zna:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lastan

Post 15 Dec 2011, 10:05

Pješčana » wrote: zar se ne govori o kremama općenito?
Ne. O skupim kremama protiv bora. S tim je počelo. I još uvijek tvrdim da su sve teško sranje.

Inače, znam ženu koja ih kupuje. Diplomirala je fiziku i kemiju. Zna da su sranje. Ali ih kupuje. Jer je malo trknuta u glavu i nije toliko bitno što kupuje, ali je bitno da kupuje. :bonk:
Morticia

Post 15 Dec 2011, 10:08

Meni kreme za bore još ne trebaju. :herp: :raspa: :xzubo:

Al' me nitko na svijetu ne može uvjeriti da mi krema koju trenutno koristim (ne protiv bora) nije puno pomogla oko problema s tenom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 15 Dec 2011, 10:10

ja ne mogu naći tu diskusiju :ne zna:
ozbiljno, našla sam dva posta o kremama

ja sam diskusije o kremama smjestila u istu ladicu gdje i amaranth za djecu i zatvorila ju.
nema razloga nekog uvjeravati da nešto treba/ne trba
ako troši svoje pare, ne vidim problem
ako krene propovijed, e jebga onda :zubo:

ja na primjer od Nivee dobijem prištiće.
i šta da sad napravim, da nastavim? ne pada mi na pamet.
stvar je u tome da postoji velik prostor između Nivee i drugog extrema.
ali, i ja sam nekome čudna. ja se znam cijela premazati maslinovim uljem ponekad, do idućeg jutra miris ode a koža je najmekša ikad, i ostane meka puno dulje nego od mlijeka za tijelo
Tupelo

Post 15 Dec 2011, 10:17

Lastan » wrote: Da ne čekaš: ne djeluje.
:rofl:

Morticia wrote:Meni kreme za bore još ne trebaju. :herp: :raspa: :xzubo:
Ja kreme protiv bora koristim od tridesetog rođendana. Preventivno. :o
I fakat nemam bora. Niti jednu.
Ne znam je l' do krema ili do genetike ili kombinacije, ali fakat nemam bora. A još malo pa ću okrenuti četrdesetu :xraspa:

Uz kremu već godinama kombiniram razne C serume. Najbolji mi je Double C serum od Natural Wealtha. Samo treba paziti da ga se stavlja navečer jer loše reagira na suncu.
Pješčana wrote:ja sam diskusije o kremama smjestila u istu ladicu gdje i amaranth za djecu i zatvorila ju.
Što je s amarantom za klince?
Planiram ga uskoro uvesti u dohranu. Sada jede proso, pa će rižu, a onda sam mislila amarant.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Lastan

Post 15 Dec 2011, 10:18

Pješčana » wrote:ja ne mogu naći tu diskusiju :ne zna:
ozbiljno, našla sam dva posta o kremama
Počinje gdje ja odgovaram Tupelo na posve nebitan dio njenog posta. :D
ja na primjer od Nivee dobijem prištiće.
i šta da sad napravim, da nastavim? ne pada mi na pamet.
stvar je u tome da postoji velik prostor između Nivee i drugog extrema.
Caka je u tome da je onaj drugi ekstrem pun marketinških govana i kazneno skup.
Pod “kazneno skup” mislim “porez na budale i dodatna kazna što si kreten”.
Ne mislim sad da je točno određena krema svakome dobra, već da su skupe kreme protiv bora samo – skupe.
ali, i ja sam nekome čudna. ja se znam cijela premazati maslinovim uljem ponekad,
A čokoladom? :klopa:
Morticia

Post 15 Dec 2011, 10:21

Ja ni ne znam što je taj amarant.
Po tome sam se nekako i vodila u dohrani- nisam pretjerivala i uvodila joj neke namirnice koje ni mi nikad ne jedemo.
Ok, mi inače jedemo dosta zdravo, puno povrća i uvijek ima voća tako da je to bilo ok.
Al' te neke egzotične žitarice, korabe i ostalo... Nije jela niti ih jede danas. :xne zna:

Što se tiče bora- moja mama ima 56 godina i ni jedne bore, još uvijek, a u životu nije koristila nikakvu kremu protiv bora. :B :xzubo:
Obzirom da sam i ja prevalila 30-u, a nemam bore nadam se da sam pobrala dobar gen. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 15 Dec 2011, 10:24

Tupelo » wrote:

Što je s amarantom za klince?
Planiram ga uskoro uvesti u dohranu. Sada jede proso, pa će rižu, a onda sam mislila amarant.
jedno vrijeme čitala sam Rode i RID i u RL slušala neke rode majke koje su se klele u amarant, do te mjere da mi je amarant postao = Rode majke. forsiranja kako se amarant najbitniji dio prehrane i kako nikad ništa drugo nije bilo toliko bitno za razvoj djeteta mi je zgadilo amarant. vidjela sam ga u DM, znam što je. dostupan je većini ljudi.
ali ne vjerujem da će biljka koja živi na drugom kraju planete biti bitnija za razvoj djeteta koje raste na ovom kraju planete

što se tiče bora, ja sam primijetila bore "smijalice" :rolleyes: oko očiju
vjerujem da je činjenica da mi nije palo na pamet ranije počet nositi naočale za čitanje u tome pomogla
Tupelo

Post 15 Dec 2011, 10:29

Pješčana » wrote:jedno vrijeme čitala sam Rode i RID i u RL slušala neke rode majke koje su se klele u amarant, do te mjere da mi je amarant postao = Rode majke. forsiranja kako se amarant najbitniji dio prehrane i kako nikad ništa drugo nije bilo toliko bitno za razvoj djeteta mi je zgadilo amarant. vidjela sam ga u DM, znam što je. dostupan je većini ljudi.
ali ne vjerujem da će biljka koja živi na drugom kraju planete biti bitnija za razvoj djeteta koje raste na ovom kraju planete
Ah, 'ko ti kriv kad čitaš Rode. Ja to nikad ne bih učinila. :o

Ma gle, od dohrane su napravile nauku. Jebote, ispada da moraš imati diplomu iz nutricionizma da napraviš djetetu kašicu.
Ja uvodim po tablici ono što je dostupno u ovo doba godine. Samo pazim da je sve ekobiosuperduper i to je to. I ne planiram joj davati hranu koju mi inače ne jedemo. Naravno, dat ću joj sve da proba kad za to bude vrijeme, ali ne pada mi na pamet dijete hraniti korabom. :xne zna:
Počeli smo prije pet dana, dva dana me je gledala k'o zločinca, a sad jede k'o mahnita. Debeloguza proždrljivica :cerek:
Danas uvodim proso.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
JPK

Post 15 Dec 2011, 10:32

Ja se još sjećam dana kad su mi uveli putar od kikirikija u prehranu, to je bio sretan dan. :cerek:
Biti i mniti svemiropolisno
Morticia

Post 15 Dec 2011, 10:34

Tupelo, kužim te, ja sam bila poprilično izbezumljena na početku dohrane od silnih informacija, tablica i pizdi materini! :o
jevgenija

Post 15 Dec 2011, 10:43

ja sam samo htjela javit da je u moju firmu Pošić uranio, al je skoro maloljetan :cerek: :xlux:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Pješčana

Post 15 Dec 2011, 10:55

Lastan » wrote: A čokoladom? :klopa:
samo onom s više od 70% kakaovca :raspa: :xd:
Morticia

Post 15 Dec 2011, 10:56

jevgenija » wrote:ja sam samo htjela javit da je u moju firmu Pošić uranio, al je skoro maloljetan :cerek: :xlux:
Ne laži, 23 godine nije ni blizu maloljetnosti.
  • Information