Hekatonhir » wrote:Pa to nekakvo poigravanje "sad mi se da - sad mi se ne da", to je sebičnost.
I ti poigravanje "sad mi se da - sad mi se ne da" vidiš u primjeru jednog lošeg seksa prije nekoliko godina od kojeg smo složno odustali i otvorenoj mogućnosti da mi se još nekad u životu dogodi da za vrijeme seksa odustanem od seksa?
A kurcobolja... Negdje smo već Lastan i ja o tome pisali. Mogu potražiti ako hoćeš. No to nije nimalo bezazlena stvar. A zna biti i vrlo, vrlo bolna; to je neka vrsta grča. Sindrom plavih jaja. Nije lijepo, u svakom slučaju.

I je li manje bolna ako žena koja prekine seks slaže da je boli glava umjesto da pošteno kaže da joj više ne paše?
Nego, ja sam u životu imala i veći dvoznamenkast broj situacija u kojem su erekcije odlazile i dolazile kako su se mijenjale aktivnosti, a da se druga strana nije baš žalila, dapače.
A nisam se nikad ni jebala s nekime tko nema nijednu ruku (do sad su svi imali obje, zapravo), ali budem li se, dakle, ikad jebala s čovjekom bez ruku i shvatim li tijekom seksa da mi baš i nije najsuper i ne nastavlja mi se, svakako ću nastaviti da jadnička ne boli. Vođenje ljubavi koje spominješ, nesebično, k tome, to je valjda to kad ti je okej da ti partnerica odradi seks za koji više nema volje, da tebe ne bi bolio kurac jer si lijen drkat.

I to se još zove bivanjem s njom na svim razinama.