Opet gutam - ništa nisam naučila!
Ja kad hodam s pičkom volim je držat za rukuMegalodona » wrote:e, da vas pitam nešto
kad hodate s penisićem, da li se držite za ruku?
meni je to onako, neprirodno, i ne mogu hodat normalno, kao da me jedna strana zateže.
i, sad je njega, nakon skoro 5 godina, to počelo zabavljat. pa me primi za ruku svojom šapom i ne pušta, stisne tako da mi se prstenje usiječe i lamata rukama naprijed-nazad kao pučkoškolac. ili me primi jednom rukom a drugom me obgrli tako da skoro padnem.
Na javnom mjestu, naravno.
Biti i mniti svemiropolisno
jadro napolitanke su mi najgore napolitanke ikad! to je jedini keks koji može u mojoj kući stat godinama, a da ga ja niti ne otvorim! pa makar pala u šećernu komu!
vodena, pobogu, nije svinjetina jedino meso na svitu, i nisu salame od svinjetine jedine salame na svitu!
aisling, i ja bila u berbi
digla se jutros u 6:30!

pješćana, sretan rođendan
ode nema pdf-a Ćestitke da ti otvorim temicu! oprosti :Crying:
emericzy, umrla sam na ovo

e da, di nam je utlimativna piĆkica khufu??
jel je netko zvao vamo?
vidim da se biberica počela odvajat do majke! jadno dijete, tek sad shvatila da živi s vješticom!
ima li još šta nova? sve vas volim, falile ste mi
vodena, pobogu, nije svinjetina jedino meso na svitu, i nisu salame od svinjetine jedine salame na svitu!
aisling, i ja bila u berbi
pješćana, sretan rođendan
emericzy, umrla sam na ovo
ja se sa onim svojim držim za ruke dok hodamo! kad sjedimo, ne držimo se, meni je to bljakica! i ne hodamo zagrljeni i to mi je bljakica! što je najgore, njemu je to sve super romantično, i on je super romantična...a ja sam stoka od žene koja nema R od romantike u sebi!Meni je jedamput falilo držati joj glavu dok bljuje u lavor
e da, di nam je utlimativna piĆkica khufu??
vidim da se biberica počela odvajat do majke! jadno dijete, tek sad shvatila da živi s vješticom!
ima li još šta nova? sve vas volim, falile ste mi
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ajde bre beži tamojevgenija » wrote:okitila sam Franu.
Na tren sam bila depresivna za popizdit, i okitila bor.
eto.
impulzivna sam. Ovo je trebalo zahtijevati planiranje. PLANIRALA SAM planirati.
jebiga
Ja sam znala bit' toliko depresivna, da sam kitila jelku svake godine. Ne samo kao ateist i blasfemik, nego i kao otpadnica od jedne potpuno druge religije i narodnosti. Dok me prijateljii i stara nisu stjerali u kut
Pa sam nabavila maleno, maleno drfce
Pa mi je čojk mislio da mi je to bezveze.
Pa sam kupila jedno malo, malo, već okićeno i svijetleće. Kad dođe vrijeme, samo ga izvadim i metnem na TV.
To je jedna skroz nova dubina poremećenosti.
eto, vidim da razumiješ dubinu poremećenosti...Melody » wrote:
Ajde bre beži tamo![]()
Ja sam znala bit' toliko depresivna, da sam kitila jelku svake godine. Ne samo kao ateist i blasfemik, nego i kao otpadnica od jedne potpuno druge religije i narodnosti. Dok me prijateljii i stara nisu stjerali u kut![]()
Pa sam nabavila maleno, maleno drfce![]()
Pa mi je čojk mislio da mi je to bezveze.
Pa sam kupila jedno malo, malo, već okićeno i svijetleće. Kad dođe vrijeme, samo ga izvadim i metnem na TV.
To je jedna skroz nova dubina poremećenosti.
prošle godine sam u ovo doba osnovala klub proaktivnih udavača. i onda smo sve bile sjebane i kitile antenu od tv-a kojeg nemam jer nisam imala drfce.
pa mi je dejzina Edit - NONA poklonila drfce za dan Republike.
eto, dotud to ide. Da mi Franu u torbi šalju.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
mi smo prošle godine po prvi put imali pravo drvce! inače imamo glupo umjetno! i nagovorila sam tatu prošle godine da kupi pravo! i nakitila sam ga u crveno zlatno! i bilo je divno! 
i stavimo male male sitne bijele svjećice i namjestimo na onaj program da trepere! jaslice i betlehem sam ja napravila! i štalu za kozice, i bunar i svašta! i onda ja navečer upalim svjećice i sjedim u boravku i gledam drvce! joj, kako volim pošić

i stavimo male male sitne bijele svjećice i namjestimo na onaj program da trepere! jaslice i betlehem sam ja napravila! i štalu za kozice, i bunar i svašta! i onda ja navečer upalim svjećice i sjedim u boravku i gledam drvce! joj, kako volim pošić
meg ti je glupa!!! :xlux:
Klikneš URL, pojavi se [url][/ url] i između zagrada kopipejstaš link.Maca » wrote:Kako se ovdje stavlja link sa yt.
Ako želiš stavit link tako da se klikne na tekst, onda klikneš URL i staviš = i link u prvu zagradu, a riječ za klikanje između zagrada. Ovak [url=http://...] riječ [/ url] mora izgledat.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Pogledajte ovo,al pojačajte zvuk.
http://www.youtube.com/watch?v=25TdnwKwtQo
http://www.youtube.com/watch?v=MRO-HigCjCA
http://www.youtube.com/watch?v=25TdnwKwtQo
http://www.youtube.com/watch?v=MRO-HigCjCA
Ja ću vas uknjižit, obećavamjevgenija » wrote: eto, vidim da razumiješ dubinu poremećenosti...
prošle godine sam u ovo doba osnovala klub proaktivnih udavača. i onda smo sve bile sjebane i kitile antenu od tv-a kojeg nemam jer nisam imala drfce.
pa mi je dejzina Edit - NONA poklonila drfce za dan Republike.
eto, dotud to ide. Da mi Franu u torbi šalju.
Aj, majko, pa ti imaš cijelu konstalaciju! Je li ti fali snijeg vani za ugođaj, ili je to vama tamo skroz svejedno?AdMulica » wrote:mi smo prošle godine po prvi put imali pravo drvce! inače imamo glupo umjetno! i nagovorila sam tatu prošle godine da kupi pravo! i nakitila sam ga u crveno zlatno! i bilo je divno!
i stavimo male male sitne bijele svjećice i namjestimo na onaj program da trepere! jaslice i betlehem sam ja napravila! i štalu za kozice, i bunar i svašta! i onda ja navečer upalim svjećice i sjedim u boravku i gledam drvce! joj, kako volim pošić![]()
![]()
-
- Information
-