Znala sam da ćeš nešto ovakvo napisati. Šanse da je baš svaka žena baš svaki put s tobom svršila su, onak, minimalne.Hekatonhir » wrote:Kad se takvo što dogodi, reći ću ti.
Ženski orgazam - kako ga prepoznati?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma nema šanse u mene da skuži ako se iti jednim dijelom nogu oslanjam na bilo kakvu čvrstu podlogu. Ja sama sebe ne bih skužila da se snimim kamerom, ako se zainatim.
Jebga, nekad moram tapkat da prestane.
Jebga, nekad moram tapkat da prestane.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 799 times
- Been thanked: 1519 times
Možda. Ali minimalni su i izgledi da ja to ne skužim. Osim toga, ševu nikad ne svodim na petominutni misionarski, nikad. Seks mi je previše bitan, a imam i previše samopouzdanja. Ako je i istina to što kažeš, da nije svršila dok sam bio u njoj, svršila je dok je u njoj bio moj jezik. Tako da... Male su mogućnosti. Sorry.bliss » wrote:Znala sam da ćeš nešto ovakvo napisati. Šanse da je baš svaka žena baš svaki put s tobom svršila su, onak, minimalne.
Potpisi su za budale.
Pa nisam pitala znaš li prepoznati je li svršila ili ne. Pitala sam kako reagiraš ako ne svirši, a ti kažeš da se to još nije dogodilo.Hekatonhir » wrote:Možda. Ali minimalni su i izgledi da ja to ne skužim. Osim toga, ševu nikad ne svodim na petominutni misionarski, nikad. Seks mi je previše bitan, a imam i previše samopouzdanja. Ako je i istina to što kažeš, da nije svršila dok sam bio u njoj, svršila je dok je u njoj bio moj jezik. Tako da... Male su mogućnosti. Sorry.
Pitala sam zato što ti je 'ne da mi se' grozno pa mi je onda bilo logično zapitati doživiš li tako tragično nesvršavanje. Ali stvarno - da se kojim slučajem dogodi to 'ne da mi se', što je tu tako grozno? Poseksate se kad se oboma da
Meni ako se ne da obično je u pitanju teži slučaj umora i iscrpljenosti, bolesti i slično, pa onda kažem toHekatonhir » wrote:Ja samo kažem da treba voditi računa o partnerovim osjećajima. I samopouzdanju, među ostalim. Svaka je laž bolja od tog "ne da mi se". Što će čovjek pomisliti, ha?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- Stitch
- Head Honcho
Ama nije grozno ne osjećati želju. To je normalno. Možeš biti umorna, neraspoložena, pospana, bolesna... Nipošto nisam za to da se ikoga na seks tjera. No taj nedostatak žudnje treba biti pažljivije upakiran. I to nije samo stvar semantike nego i psihe. "Ne da mi se" zvuči grozno. To je čovjek kojeg voliš, i koji voli tebe. Došao ti je jer te želi, jer si mu lijepa i poželjna. Ako ništa drugo, odbij ga tako da mu ne povrijediš ego. Kužiš na što mislim?bliss » wrote:Ali stvarno - da se kojim slučajem dogodi to 'ne da mi se', što je tu tako grozno? Poseksate se kad se oboma da
Potpisi su za budale.
Kužim. Ali nitko od nas nije niti rekao da bismo to izvele grubo i bezosjećajno.Hekatonhir » wrote:Ama nije grozno ne osjećati želju. To je normalno. Možeš biti umorna, neraspoložena, pospana, bolesna... Nipošto nisam za to da se ikoga na seks tjera. No taj nedostatak žudnje treba biti pažljivije upakiran. I to nije samo stvar semantike nego i psihe. "Ne da mi se" zvuči grozno. To je čovjek kojeg voliš, i koji voli tebe. Došao ti je jer te želi, jer si mu lijepa i poželjna. Ako ništa drugo, odbij ga tako da mu ne povrijediš ego. Kužiš na što mislim?
- schmokljan
Jasno, vi biste to izvele pod svaku cijenu.bliss » wrote:Kužim. Ali nitko od nas nije niti rekao da bismo to izvele grubo i bezosjećajno.
- Stitch
- Head Honcho
Zašto, ne poznam ni Bliss ni Kuki, nemam pojma kako bi one to izvele. Ali znam da čovjeka možeš povrijediti i nehotice. Čak ne riječima, i pogled može biti dovoljan. Ono, "kud baš sad, počela mi omiljena serija, a ti mašeš kurcem".nina williams » wrote:![]()
![]()
Ma nek se i on zajebo pa makar karton sad pokupila.![]()
Hekatonhire, jel te zeru sram?![]()
(Mene je bilo.)
Potpisi su za budale.
- schmokljan
Ma nek si ti meni rekao da ti je bar hodati sa mnom samo da me možeš nogirati iako ja nisam bila ta koja je igdje napisala to o čemu govoriš.Hekatonhir » wrote:Zašto, ne poznam ni Bliss ni Kuki, nemam pojma kako bi one to izvele. Ali znam da čovjeka možeš povrijediti i nehotice. Čak ne riječima, i pogled može biti dovoljan. Ono, "kud baš sad, počela mi omiljena serija, a ti mašeš kurcem".
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Al ono...ugrizem se kad odmah pomislim na neki (loš) scenarij, iako ustvari nigdje nije bio spomenut.Hekatonhir » wrote:Zašto, ne poznam ni Bliss ni Kuki, nemam pojma kako bi one to izvele. Ali znam da čovjeka možeš povrijediti i nehotice. Čak ne riječima, i pogled može biti dovoljan. Ono, "kud baš sad, počela mi omiljena serija, a ti mašeš kurcem".
Neću više spamat, časna pionirska.
- Stitch
- Head Honcho
Pa izgledalo mi grubo to što pišeš. Ja se tako prema svojim curama ne ponašam. Odglumim im orgazam, što ću.bliss » wrote:Ma nek si ti meni rekao da ti je bar hodati sa mnom samo da me možeš nogirati iako ja nisam bila ta koja je igdje napisala to o čemu govoriš.
Potpisi su za budale.
Zapravo, u tom jednom slučaju kojeg se sjećam, netko od nas dvoje je usred seksa rekao nešto tipa "ovo je loše", ovo drugo se složilo i onda smo prestali, nasmijali se tome i poseksali se neki drugi put. I ne sjećam se detalja, to je bila totalno nebitna epizoda, seksom smo inače oboje bili zadovoljni, i oko tog jednog puta nitko nije razbijao glavu. Ne znam što točno treba povrijediti partnerove osjećaje u tome da ti se jednom ne da. Ili mu oštetiti samopouzdanje, sirotom.Hekatonhir » wrote:Ja samo kažem da treba voditi računa o partnerovim osjećajima. I samopouzdanju, među ostalim. Svaka je laž bolja od tog "ne da mi se".
Kad bi se to češće ponavljalo i bilo očito da postoji problem, mislim da bi bilo jadno i kontraproduktivno skrivati to od partnera.
Ne bih mogla jednako poštovati čovjeka kojem bih morala izmišljati glavobolje kad mi se ne bi seksalo.
Onda je zgodno uskladiti prioritete."Ne da mi se" možda jest iskreno. Ali nije lijepo, ne.
- Lord Byron
Zbunj.bliss » wrote:Šanse da je baš svaka žena baš svaki put s tobom svršila su, onak, minimalne.
A zašto?
Edit: što podrazumijevaš pod "s tobom"?
Svaka žena svaki put otkad je seksualno aktivan? Baš svaka? I ona s kojom je izgubio nevinost? Onako, prvi put se čovjek seksa, još ni ne poznaje žensko rijelo ali ona svrši. Ako je tako, evo moj naklon
Kako to misliš - što podrazumijevam pod 's njim'? Je li svaki njegov seks utrodio ženskim orgazmom? Baš svaki seks?
- Stitch
- Head Honcho
Evo, doslovce: "Kako prekinuti seks ako ti se više ne da? Hm....kažeš da ti se više ne da?"bliss » wrote:Što sam gruboga napisala? Bez zajebancije.
Znači, ti bi usred ševe stala i čovjeku rekla da ti se više ne da?
Okej, sada mi objasni kako bi to lijepo izvela. S naglaskom na lijepo.
A što da se to drugo nije složilo? Vjerujem da onda ni smijeha ne bi bilo.kuki wrote:Zapravo, u tom jednom slučaju kojeg se sjećam, netko od nas dvoje je usred seksa rekao nešto tipa "ovo je loše", ovo drugo se složilo i onda smo prestali, nasmijali se tome i poseksali se neki drugi put. I ne sjećam se detalja, to je bila totalno nebitna epizoda, seksom smo inače oboje bili zadovoljni, i oko tog jednog puta nitko nije razbijao glavu.
Što se penješ na drvo na koje se ne možeš popeti?
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Mislim tako da ne znam brojiš li bilo koji ženski orgazam tijekom "seanse", ili samo one koji se dogode tijekom penetracije - dakle, manje-više doslovno "s njim".bliss » wrote:Kako to misliš - što podrazumijevam pod 's njim'? Je li svaki njegov seks utrodio ženskim orgazmom? Baš svaki seks?
Err oprosti na možda neumjesnom pitanju... moguće je da ja imam neke posve krive predodžbe hmm hmm hmmHekatonhir » wrote: Možda. Ali minimalni su i izgledi da ja to ne skužim. Osim toga, ševu nikad ne svodim na petominutni misionarski, nikad. Seks mi je previše bitan, a imam i previše samopouzdanja. Ako je i istina to što kažeš, da nije svršila dok sam bio u njoj, svršila je dok je u njoj bio moj jezik. Tako da... Male su mogućnosti. Sorry.
... no, jesi li kad, ono, svršio u njoj pa onda... errr... cunnilingus?
Kak to ide čisto ono s tehničke strane. Hmmm.
A jesi li čitao postove koji su tome prethodili? Gle, nije mi se nikad dogodilo da mi je usred seksa odjednom puhnulo da mi se ne da, pa da moram voditi takav razgovor. Da se kojim slučajem to dogodi, sigurno ne bih rekla grubo "daj, ne da mi se više". Ne znam kako bih točno rekla, kao što rekoh, nisam se baš našla u takvoj situaciji. Ono što sigurno znam je da ne bih glumila glavobolju. Sigurno ne bih ništa glumatala.Hekatonhir » wrote:Evo, doslovce: "Kako prekinuti seks ako ti se više ne da? Hm....kažeš da ti se više ne da?"
Znači, ti bi usred ševe stala i čovjeku rekla da ti se više ne da?
Okej, sada mi objasni kako bi to lijepo izvela. S naglaskom na lijepo.
Tako svejedno. Rekao je da nikad nije doživio da žena s njim nije svršila pa mi ne može odgovoriti kako bi reagirao da se to dogodi. Ne mislim nužno na penetraciju. Mislim na seksualnu situaciju u kojoj priželjkuje da i žena svrši.Lord Byron wrote:Mislim tako da ne znam brojiš li bilo koji ženski orgazam tijekom "seanse", ili samo one koji se dogode tijekom penetracije - dakle, manje-više doslovno "s njim".
Evo, ja bih to lijepo izvela tako da bih stala i rekla "ne da mi se dalje, nastavit ćemo kasnije".Hekatonhir » wrote: Okej, sada mi objasni kako bi to lijepo izvela. S naglaskom na lijepo.
Štajaznam, ako sam vidno seksualno privučena nekime, ako mi se valjda uvijek seksa, ako nam je seks oboma redovno jeben, računam s tim da može neozlijeđen preživjeti ako se jednom neš desi i meni se ne da ili mi se više ne da.
Ali meni bi užasno išlo na jetra i da čovjek inzistira na tome da UVIJEK moram svršiti i ne sjahuje dok ne. Mi smo očito vrlo seksualno nekompatibilni.
Onako, mogu svršiti nakon dvije sekunde seksa, mogu svršiti xy puta zaredom, mogu svršavati xy minuta bez prestanka, i može mi se ne dati svršavati, nekad mi paše tako.
Onda bih pretpostavila da je to drugo seksualni autist.A što da se to drugo nije složilo? Vjerujem da onda ni smijeha ne bi bilo.
- Stitch
- Head Honcho
Naravno. A ide isto kao da prethodno nisam svršio u nju. Ili isto kao da je poljubim u usta nakon dobrog pušenja.nodens » wrote:Err oprosti na možda neumjesnom pitanju... moguće je da ja imam neke posve krive predodžbe hmm hmm hmm
... no, jesi li kad, ono, svršio u njoj pa onda... errr... cunnilingus?![]()
Kak to ide čisto ono s tehničke strane. Hmmm.
Nije ti sve u životu pokriveno steriliziranom miomirisnom maramicom. Ako ti se gadi vlastito sjeme, njegov okus, imaš gadnih problema. Žao mi je, ali tako je. Seks je sloboda, ne znam što da ti drugo velim.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-