Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Lastan

Post 14 Dec 2011, 12:11

vrrrlet » wrote:Nego Nodenše, jesi li razmišljao o crkvenim izletima? Tamo ima statistički povoljniji uzorak djevica nego u nekom klubu, možda se zaljubiš u koju na putu prema Lourdesu.
Jesi li siguran?

Koliko moji izvori kažu, crkveni izleti i okupljanja mladih šiju čak i staračke domove po raskalašenosti, a starački su domovi dobrano razvratniji od studentskih. Starčeki se, naime, ne živciraju oko trudnoće i ispita.

nodens

Post 14 Dec 2011, 12:11

vrrrlet » wrote:Da sam žena, popravio bih si himen i dao Nodensu. Vi jednostavno nemate srca.

Pa Božić dolazi, vrijeme je darivanja. Sebičnjače paklene jedne obične.
Već sam rekao da me ne zanima glupa opna. Nego izvjesno stanje svijesti. Znaš koje? Ono dijametralno suprotno od tvog, sebeobnavljajućeg, sebeusavršavajućeg.

Da, znam da nisi škrt i da i one imaju 'koristi' od tebe, a ne samo ti od njih. I one se obnavljaju i usavršavaju. I duhovno uzdižu. :zubo: Gdje ne bi, uz tebe tako divnog, krasnog i psihički zdravog.
vrrrlet

Post 14 Dec 2011, 12:13

nodens wrote: Palo mi je na pamet par puta, no zvučalo mi previše proračunato. :zubo:
Proračunato? Proračunato poput lovljenja žirafa u Africi. Spontano je loviti žirafe na Arktiku?
nodens wrote: Neka ih, nije to za mene. :cerek:
Minice ili vjernice?
nodens wrote: Djeca me ne privlače ni fizički, a kamoli intelektualno.
Ti ne voliš djecu. :crying:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 14 Dec 2011, 12:17

:kokice:

Meni je urnebesno kako je vrlet isp'o kurviš. :rofl: :rofl: :rofl:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nodens

Post 14 Dec 2011, 12:18

Lastan » wrote: Koliko moji izvori kažu, crkveni izleti i okupljanja mladih šiju čak i staračke domove po raskalašenosti, a starački su domovi dobrano razvratniji od studentskih. Starčeki se, naime, ne živciraju oko trudnoće i ispita.
Pa da, u tim krugovima je možda veća koncentracija djevica, no ujedno je ziher veća i koncentracija onih koje je Perzefona meni dobrostivo poželjela.

vrrrlet » wrote: Proračunato? Proračunato poput lovljenja žirafa u Africi. Spontano je loviti žirafe na Arktiku?
Tako nekako, poput lovljenja žirafa u Africi. Možda su tebi žene lovina, meni nisu. Zato mi se valjda ni ne sviđaju one kojima je prihvatljivo biti nečija - tvoja, recimo - lovina.

vrrrlet » wrote:Minice ili vjernice?
Vjernice u minicama.

vrrrlet » wrote:Ti ne voliš djecu.
Ja ne volim nikog. :zubo:
nodens

Post 14 Dec 2011, 12:19

Morticia » wrote::kokice:

Meni je urnebesno kako je vrlet isp'o kurviš. :rofl: :rofl: :rofl:
Hoćeš reći da je samo jak na riječima, a inače nije taj tip? :zubo:
Morticia

Post 14 Dec 2011, 12:20

Sve što ja znam jest to da je on oličenje emocionalnosti i spremnosti na ljubav.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nodens

Post 14 Dec 2011, 12:21

Morticia » wrote:Sve što ja znam jest to da je on oličenje emocionalnosti i spremnosti na ljubav.
Kako to znaš, isprobala ga? :zubo:
Morticia

Post 14 Dec 2011, 12:28

Možda. :raspa:
ombia

Post 14 Dec 2011, 12:38

:ne zna: Izgubila si nit, počelo je od toga što sam ja rekao da ti nije nužno potrebna druga osoba da bi doživio orgazam. Ovdje gore ispada da se zapravo slažeš - dovoljno je otvoriti se 'sebi', ergo, ne treba ti druga osoba. I nakon što napraviš takav salto mortale u argumentaciji, raspališ meni facepalm, kao da sam ja sam sebi skočio u usta, a ne ti.
I nabijaš mi na nos to što ne znam ništa iz prve ruke o ženama, kao da to nisam i sam priznao ima 15 stranica. Znam samo ono što mi kažu. :zubo
Ajde ne izmisljaj molim te.
Nisi napisao da ti ne treba druga osoba, barem ne u dijelu na koji sam se referiala nego si napisao da se nije nuzno otvoriti.
To sto si ti to KRIVO protumacio kao otvoriti se drugome, to je tvoj problem.
Cisto da mi se ne predbacuje salto mortale u argumentaciji jer sam prilicno dosljedna.
Jadna djeva koja tebe dopadne, vec vidim kako se vjezbas u ispiranju mozga.
vrrrlet

Post 14 Dec 2011, 12:40

nodens » wrote:
Lovina bježi, a meni kućni odgoj i dobar ukus zabranjuju igrati se s nekim tko bježi od mene. Ja vjerujem u obostrani napad.

Ne bi da su lovina, ne bi da su lovci. Vegatarijanci jedu biljke, ali ti ćeš sad i biljkama naći manu.

@Morticia: reci mu Morti, reci.
nodens

Post 14 Dec 2011, 12:41

Morticia » wrote:Možda. :raspa:
Pa, naše shvaćanje spremnosti na ljubav očito se razlikuje. Glupo bi bilo da sebi umišljam da sam 'spreman na ljubav' :rofl: - no, ovo što vrrrlet govori (naglas) meni ne proizvodi nikakvu pozitivnu vibraciju. Ako je to ono što zbilja misli. Eventualno ako je malo prilagodio retoriku nekakvim modernim pizdarijama u koje intimno možda ni ne vjeruje, onda bih to bar donekle mogao su-osjetiti; inače, sumnjam.
nodens

Post 14 Dec 2011, 12:51

ombia » wrote: Ajde ne izmisljaj molim te.
Nisi napisao da ti ne treba druga osoba, barem ne u dijelu na koji sam se referiala nego si napisao da se nije nuzno otvoriti.
To sto si ti to KRIVO protumacio kao otvoriti se drugome, to je tvoj problem.
Fakat, ti cijelo vrijeme briješ na to otvaranje. :zubo:

No, nisi primijetila da sam ja prvo rekao da se muškarcima definitivno nije nužno 'otvoriti' - inače ja ne bih znao što je orgazam :rofl: - i onda samo dodao da mi se ČINI da nije ni ženama, a ti to interpretirala kao da ja 'bolje znam što ženama treba, nego one same'.

Kako točno od skromne tvrdnje da se meni nešto tek 'čini' - dođeš do imputiranja ovog gore (da si umišljam da 'znam bolje od žena'), nije baš jasno.

Enivej, pričao sam s jednom totalno zatvorenom, pa joj svejedno nije nemoguće doživjeti orgazam samozadovoljavanjem. Sad, ili laže ona, ili ti griješiš, tj. generaliziraš svoje nekakvo iskustvo, na sve žene.

ombia » wrote:Cisto da mi se ne predbacuje salto mortale u argumentaciji jer sam prilicno dosljedna.
Jadna djeva koja tebe dopadne, vec vidim kako se vjezbas u ispiranju mozga.
Ne brini, lako moguće da me neće dopasti nijedna jadna djeva, kad već toliko 'suosjećaš' s nekom hipotetskom, zamišljenom osobom.
nodens

Post 14 Dec 2011, 12:54

vrrrlet » wrote: Lovina bježi, a meni kućni odgoj i dobar ukus zabranjuju igrati se s nekim tko bježi od mene. Ja vjerujem u obostrani napad.
Kućni odgoj te ne sprečava da nekome sugeriraš da radi ono što je tebi ispod časti.

U crkvu i na vjeronauk nek' idu oni koji u to zbilja vjeruju. Ja bih se osjećao kao zadnji pizdun da tamo idem sa unaprijed zadanim ciljem da 'ulovim' djevicu.

vrrrlet » wrote:Ne bi da su lovina, ne bi da su lovci. Vegatarijanci jedu biljke, ali ti ćeš sad i biljkama naći manu.
Da, ni lovina ni lovci. Ni kupac ni roba. Nego ono treće.
vrrrlet

Post 14 Dec 2011, 13:06

nodens » wrote:
Pa, naše shvaćanje spremnosti na ljubav očito se razlikuje. Glupo bi bilo da sebi umišljam da sam 'spreman na ljubav' :rofl: - no, ovo što vrrrlet govori (naglas) meni ne proizvodi nikakvu pozitivnu vibraciju. Ako je to ono što zbilja misli. Eventualno ako je malo prilagodio retoriku nekakvim modernim pizdarijama u koje intimno možda ni ne vjeruje, onda bih to bar donekle mogao su-osjetiti; inače, sumnjam.
Pa da, osim na ljubav, ja sam spreman i na seks. I vjerujem da postoje vjernice u minicama. I vjerujem da cura koja nosi minicu nije nužno kurva. A vjerujem da se čovjek može zaljubiti i u kurvu, i da kurva može biti dobra žena. Moj tata zna lika u Njemačkoj koji se oženio za pravu pravcatu profesionalnu kurvu, i kaže da su odlični supružnici.

Ali nakon 30 stranica savjeta koje sveudilj suvereno odbacuješ, zadržavajući pritom nivo diskusije, na čemu ti se divim, moje je skromno mišljenje da ti niti ne želiš nikakvu promjenu. Tebi je ovako dobro, i bolje da ti je ovako dobro nego da ti je u dvoje loše. A mora ti biti loše, pošto tvoje kriterije ne zadovoljavaju niti najbolje pripadnice ženskog roda koje znam.
carrier pigeon

Post 14 Dec 2011, 13:12

OliverZG » wrote:

Odgovornost u smislu da životni light motiv ne može biti ova pjesma :xzubo: .
Nije light motiv nego leit Motiv (ne englesko nego njemačko govorno područje) - u prijevodu, vodeći motiv kroz život, a ne lagani. Sorry, nisam izdržala.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1422 times
Post 14 Dec 2011, 13:14

Nema veze, nakon Vrrrletova posta mogu zaključati ovo. Slobodno čovjeka pouči o Wagneru. :D
Potpisi su za budale.
vrrrlet

Post 14 Dec 2011, 13:17

Hekatonhir » wrote:Nema veze, nakon Vrrrletova posta mogu zaključati ovo. Slobodno čovjeka pouči o Wagneru. :D
Ne ključaj. Ne zatvaraj mu i ta vrata. :crying:
nodens

Post 14 Dec 2011, 13:19

vrrrlet » wrote:Pa da, osim na ljubav, ja sam spreman i na seks. I vjerujem da postoje vjernice u minicama. I vjerujem da cura koja nosi minicu nije nužno kurva. A vjerujem da se čovjek može zaljubiti i u kurvu, i da kurva može biti dobra žena. Moj tata zna lika u Njemačkoj koji se oženio za pravu pravcatu profesionalnu kurvu, i kaže da su odlični supružnici.
Ja isto vjerujem u sve to što si gore napisao.

Za neke ljude - ne i za mene. Nisu svi ljudi isti i ne zaljubljuju se na isti način.

I Rosa Caracciolo se udala za Rocca Siffredija. :rofl:

vrrrlet » wrote:Ali nakon 30 stranica savjeta koje sveudilj suvereno odbacuješ, zadržavajući pritom nivo diskusije, na čemu ti se divim, moje je skromno mišljenje da ti niti ne želiš nikakvu promjenu. Tebi je ovako dobro, i bolje da ti je ovako dobro nego da ti je u dvoje loše. A mora ti biti loše, pošto tvoje kriterije ne zadovoljavaju niti najbolje pripadnice ženskog roda koje znam.
Ne, meni nije dobro ovako. Radije bih da imam onakvu kakvu sam napisao. A ni ružičastog zmaja ne bih odbio, da mi se baš nudi.

Zašto si ti ovo moje doživio kao da ja od tebe, ili nekoga ovdje, tražim 'savjet'? Ne tražim ništa slično, samo sam imao potrebu nešto izreći naglas, a nisam zamišljao da će meni netko sad napisati algoritam rješavanja mog problema.

BTW, ono što je tebi 'najbolje', ne mora biti i meni. I obrnuto.
ombia

Post 14 Dec 2011, 13:19

Ali nakon 30 stranica savjeta koje sveudilj suvereno odbacuješ, zadržavajući pritom nivo diskusije, na čemu ti se divim, moje je skromno mišljenje da ti niti ne želiš nikakvu promjenu.
There there :) A sto ja ono rekoh.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1422 times
Post 14 Dec 2011, 13:20

vrrrlet » wrote:
Ne ključaj. Ne zatvaraj mu i ta vrata. :crying:
Ma neću, ne boj se. Internet sam oduvijek cijenio zbog demokratičnosti. :cerek:

Ali ono, sve si rekao posljednjim postom. Još kad bi te se moglo češće ovako uozbiljiti, gdje bi ti kraj bio. :D
Potpisi su za budale.
carrier pigeon

Post 14 Dec 2011, 13:22

Hekatonhir » wrote:Nema veze, nakon Vrrrletova posta mogu zaključati ovo. Slobodno čovjeka pouči o Wagneru. :D
Šteta da ništa o njemu (Wagneru) ne znam, bilo bi zanimljivo.
nodens

Post 14 Dec 2011, 13:31

vrrrlet » wrote:Ne ključaj. Ne zatvaraj mu i ta vrata.
Rekoh, moju defanzivnost i cinizam nije psihološki teško objasniti. Kronična nejebica s jedne i društveni pritisak i osjećaj izoliranosti s druge strane.

Vidiš kako znam biti brutalno iskren prema sebi. A hajde ti meni probaj ovako iskreno objasniti svoju motivaciju za spuštanjem? Da nije možda iskreno čovjekoljublje? :zubo:
kuki

Post 14 Dec 2011, 16:43

nodens » wrote: Već sam rekao da me ne zanima glupa opna. Nego izvjesno stanje svijesti.
Onda te nema što zanimati ni to stanje svijesti, jer se to stanje svijesti onesvijesti po prvom kontaktu s erigiranim penisom. Pa bio on i tvoj. :ne zna:
Perzefona

Post 14 Dec 2011, 17:33

nodens » wrote:
Pa da, u tim krugovima je možda veća koncentracija djevica, no ujedno je ziher veća i koncentracija onih koje je Perzefona meni dobrostivo poželjela.
Ja sam te upozorila samo da je moguće da ti se dogodi da naletiš na posve nečednu djevicu. Dobrohotno, kolikogod ti to ironizirao.

Podsjećaš me na muškarce koji vrlo samouvjereno tvrde da njima nijedna nikad nije glumila orgazam. Jer oni bi to odmah prepoznali. :cerek: Raspitaj se malo, nećeš naći nijednog muškarca kojem je žena ikad glumila.

A meni se nekak čini da je nevinost i uz nju pripadajući "asocijativni sklop" jednostavnije i lakše odglumiti od orgazma.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
  • Information