Duguješ mi mladost!
(i dva cedeja)
Duguješ mi mladost!
Sumnjiv je jer mislim da si ti mislio da moj (i Nodensov, kad si nas već upario) red u glavi izgleda otprilike kao kad baciš upaljenu megu u tri dana staru glavicu salate
Ciljam na mjesto u Vladi..i na sto ciljas kad kazes..igrati se pogadjanja? :donhuan:
..ne bi se ja s njom salio. zajebana je mirza, znas? mene ova njena sublimno kezjuel hinjena prijetnja jako podsjeca na..
..pf. dvije biblioteke skoro i par miljuna..gore dole. bez kamata.
..pa djorajte se praznim cedeima. ugovor o cede alotmanu. puno za prazno.Hekatonhir » wrote:Ne zanimaju ti mene CD-i, ne sjećam se kad sam zadnji put nešto pržio. Što ću se mučiti, imam hard-disk.
..sta je to mega? ..i to upaljena? alfa, beta, gama, mega..?m.za » wrote: Sumnjiv je jer mislim da si ti mislio da moj (i Nodensov, kad si nas već upario) red u glavi izgleda otprilike kao kad baciš upaljenu megu u tri dana staru glavicu salate![]()
Ti uzimaš kamate? Meni vjera to brani. Ne vjerujem naime da bih ih dobio...a unda » wrote: ..pf. dvije biblioteke skoro i par miljuna..gore dole. bez kamata.a sta je ovo? natjecanje ko je vise sjeban?
Pa velim ti - ne diraju me. Da me diraju, živcirao bih se što mi Plextor ne radi na Windowsima 7. A bio je skup ko vrag. Imam drugu pržilicu, nema veze. Ionako je ne otvaram...a unda wrote: ..pa djorajte se praznim cedeima. ugovor o cede alotmanu. puno za prazno.![]()
..pf, ne uzimam ja nista, nazalost. ali, ako cujes da je ova drzava otisla u stecaj jer je jedan pokrenuo ovrhu, taj sam.
Htio sam nešto m.zi odgovorit...
Šta ćemo radit, kako ćemo ako nemamo prijedloga.
Prijetnja? Tebe je stvarno taj cede rom dobro pljunuo..a unda » wrote: ..ne bi se ja s njom salio. zajebana je mirza, znas? mene ova njena sublimno kezjuel hinjena prijetnja jako podsjeca na..
eto, naravno, sta drugo..lurkas, umjesto da joj u prsa odgovoris.nodens » wrote:
Htio sam nešto m.zi odgovorit...
a sta, kao..nisi se prijetila nego se sjena prijetnje nadvila nad heka?
Naslov kao da je iz tvoje astro radionice izašao
ona has spoken..a unda » wrote: ..ali dobro si poceo. sad je na njoj red.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests