Ja nisam ljubomorna ni posesivna.m.za » wrote: edit: Nodens, ja sam isto nekad bila djevica
(uz tebe sam. Ove babe i meni idu na živce)
Jesi za to da ga podijelimo?
Ne.
Ti si sve pomiješao, imaš 4/3, što je više od jednog cijelog, a zapravo su sve besmislice.nodens » wrote:
Tu si sad pomiješala 1/3 mojih stavova, 1/3 tuđih sarkazama, 1/3 stereotipova i 1/3 besmislica.
Dobro, onda će m.za. Sve će mi reći, samo da znaš.Errrr... nemam. Rekoh ti već da me se prođeš, nisam ti ja piletina za podučavanje.![]()
Hmmm ne znam ni to radit. No, možda bi me se moglo naučiti?m.za » wrote: Nodens, jesi li za ples
Eh, ne može ta priča, to su starinske: ja sam loš, bolje nemojte sa mnom.Ja sam ljubomoran I posesivan, bolje vam se ne petljati s takvima.
Koji su ostali?nodens » wrote:
Čekaj, ti misliš samo na THE kriterij - o kojem se uglavnom raspravlja - ili hoćeš reći da ima 'bar jedna' koja zadovoljava i one ostale kriterije?![]()
Zezaš.
Tea Tree, šta si se ti mene uhvatila da mi je znatTea Tree » wrote:
Lakše mi je što ću te dijeliti s m.zom, ipak nije netko nepoznati, ali opet.![]()
Jel' bi se ti nekako predomislio?
Što bi te moglo ponukati? Postoji li to?
Ajde, da mogu u miru sušiti kosu, a ne da budem mokre kose cijelu noć.
Pa tebe još donekle hoće, a mene već dvaput odjebo pa sam se mislila šlepat.m.za » wrote: Tea Tree, šta si se ti mene uhvatila da mi je znat
Šarm ti nije potreban ako samo želiš jebačinu vulgaris.Tea Tree » wrote:nodens, samo ti i ja ostali.
Znam da ti to nije po volji, ali takav je život.
Ti bi samo ove što te napadaju i svađaju se s tobom.
Sad ću i ja, idem osušiti kosu, napraviti frizuru, kad me ti nećeš, ne bi li me kakav drugi zapazio.![]()
Imaš li neke preporuke, tips & tricks?
Slabo se kužim u taj ženski šarm, to mi baš šteka.
Super mi je ispala frizura, moram ti se pohvaliti!nodens » wrote:
Šarm ti nije potreban ako samo želiš jebačinu vulgaris.![]()
Ne bih ja nikoga ovdje. Ali zanimljivi su za brbljanje.... ipak, vrijeme je konačno za spavanje. Sutra ću morati čak nešto i raditi ...
Mene zapravo uopće nije zanimalo prije nego je on popizdjeo. A onda mi je palo na pamet, jel.....a unda » wrote:..sta je schmokljan popizdjeo da sta nas briga koji je nodensoteov nik? mislim, nek se on nika kako oce i nek bude sta oce, ali zasto bi se to krilo? ..i zasto se ne bi smjelo nagadjat i pogadjat?![]()
..a jelda da bi schmokljan mogao bit nodense?
..pa da..jelda..jel se i tebi cini da se malo previse uzivio u obranu zastite identiteta nika od nika? mislim, mogao je samo u jednom postu rec ono sto je htio, a ne..mi smo na ovom forumu zauzeli platformu (jel naftnu?), stav (kiba daci?), trkelj, brkelj..Perzefona » wrote: Mene zapravo uopće nije zanimalo prije nego je on popizdjeo. A onda mi je palo na pamet, jel...
..ne, ne, nije bas tako. neka on ne kaze, ali zasto bi se nama to branilo?kukuriku » wrote:Ja sam kolegu nodensa pozvala da nam se pridruži. A koji je njegov nick tamo bio, to je valjda na njemu da kaže, ako hoće, ili da ne kaže, ako neće.
Iskreno, ne vidim zašto bi rekao. Da je tako htio, odmah bi se, kao i mi ostali, registrirao kao...nick, je li.
Pa naravno da neću reći. Samo mi je smiješno da nagađete je li nečiji klon. Nije, nego čovik...a unda » wrote: ..ne, ne, nije bas tako. neka on ne kaze, ali zasto bi se nama to branilo?![]()
mislim, neka on negira ili..zasto bi se to njega uopce ticalo?![]()
..edit..
cek, cek, i ti si dakle suodgovorna? cuj, ne kvari onda zabavu. ti suti ko je on, mi cemo pogadjat..
vidi samo kakav avatar imaš.m.za » wrote:Meni se sviđa kako čovjek piše i kako razmišlja. Ali ne sviđa mi se jer me izignorirao, pa mi mu se ne pridaje pozornost analiziranjem ili pogađanjem![]()
Inače bih
..sta je tebi? ..jes ti normalna? jel nik ima covika ili covik ima nik? sta je bitnije, sta ko ima, aj, kazi, aj..kukuriku » wrote:
Pa naravno da neću reći. Samo mi je smiješno da nagađete je li nečiji klon. Nije, nego čovik.
ja sam u uobičajenom značenju riječi normalna, prilično normalna, hvala na pitanju...a unda » wrote: ..sta je tebi? ..jes ti normalna? jel nik ima covika ili covik ima nik? sta je bitnije, sta ko ima, aj, kazi, aj..
ah, ne pada ti on na..kako se ono zovete..neuhvatljive. cista si ili nisi cista, ostecena si ili imas na sebi naljepnicu na kojoj pise..potpuno novo. biraj..m.za » wrote:Meni se sviđa kako čovjek piše i kako razmišlja. Ali ne sviđa mi se jer me izignorirao, pa mi mu se ne pridaje pozornost analiziranjem ili pogađanjem![]()
Inače bih
..ma to je bilo pitanje radi drame. pravo pitanje je sto je vaznije ovdje? nemooj mi sad pocet pricat o pravim ljudima koji stoje iza nikova koji stoje iza pravih ljudi koji stoje iza nikova..kukuriku » wrote:
ja sam u uobičajenom značenju riječi normalna, prilično normalna, hvala na pitanju.
..a unda » wrote: ..sta je tebi? ..jes ti normalna? jel nik ima covika ili covik ima nik? sta je bitnije, sta ko ima, aj, kazi, aj..
nema ovdje ljudi, ovdje smo svi forumska bagra..kao rim prije nego sto je postao rimom..
Pa čista sam, u tome je stvar...a unda wrote: ah, ne pada ti on na..kako se ono zovete..neuhvatljive. cista si ili nisi cista, ostecena si ili imas na sebi naljepnicu na kojoj pise..potpuno novo. biraj..![]()
Vidi gorekukuriku » wrote: vidi samo kakav avatar imaš.
da imaš ovako lijep i privlačan kao ja, i tebe bi volijo.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests