ja sam skoro 6 mjeseci provela bezšiškna, nakon tri godine šiškastosti - i zaključujem da više volim biti šiškasta. jedino mi je krivo ko psu što mi kosa raste tako brzo, jer obožavam skroz ravne, tupe šiške s japansko-anime/manga-style špicevimaa sa strane, ali s njima već za 3 tjedna hodam svijetom kao slijepacRuralna » wrote:Skužila sam da mi je apsolutno svejedno s čim ću prati kosu, samo da mi ide dobra maska iza toga. Koristim one jednominutne, kosu perem svaki 4 dan, super izgleda sve dane.
Prije bi stavljala super dobre šampone + regenerator, kosa prvi dan divlja na sve strane, drugi dan super, treći dan za kurac, suha i nikakva.
Sad me sam muči što si opet želim šiške, ah još da se i na to odlučiti
Kosa - njega, maske, pakunzi, šamponi, češljanje
- MadnessInMethod
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Zadnji put sam šiške imala pred dvije godine i to sam glupača napravila pred ljeto.
Tako da su me užasno živcirale i stale mi cijelo vrijeme zakačene na vrh glave nekim malim špangicama.
Sad mi se čini da je pravo vrijeme za taj potez i još mi stignu narasti do ljeta
Tako da su me užasno živcirale i stale mi cijelo vrijeme zakačene na vrh glave nekim malim špangicama.
Sad mi se čini da je pravo vrijeme za taj potez i još mi stignu narasti do ljeta
Volim šiške, takoreć u svim oblicima. 
Jedino ih ljeti volim pustit da ih mogu skupit u rep/pundžu na vrh glave.
Jedino ih ljeti volim pustit da ih mogu skupit u rep/pundžu na vrh glave.
- MadnessInMethod
fora ti je samo u tome da ti frizerka zna što radi. moja ih meni ljeti tako nemilosrdno stanji da između imam prekrasan propuh i nimalo mi ne smetaju.Ruralna » wrote:Zadnji put sam šiške imala pred dvije godine i to sam glupača napravila pred ljeto.
jedino pazi kako ćeš ih rezati ako zimi nosiš kape. određene vrste šiškova znaju imati nezgodnu interakciju s određenim vrstama glavopokrivala.
Imala sam onaj za perut. Financijski me koštao jednako kao npr. Head and Shoulders a puno manje od Krona kojeg trenutno koristim, jer mi je trajao par mjeseci.
Samo za usporedbu, imam toliko kose da mi boca regeneratora traje manje od 3 pranja.
Dakle, isplati se.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ma problem je što me živciraju ljeti jer me bockajuMadnessInMethod » wrote:
fora ti je samo u tome da ti frizerka zna što radi. moja ih meni ljeti tako nemilosrdno stanji da između imam prekrasan propuh i nimalo mi ne smetaju.
jedino pazi kako ćeš ih rezati ako zimi nosiš kape. određene vrste šiškova znaju imati nezgodnu interakciju s određenim vrstama glavopokrivala.
Zanimljivo, zimi nemam taj ojećaj.
Luda glava.
ja imam šiške zadnjih deset godina 
i tek od ove godine imam baš šiške kakve želim na koje i kape i šeširi mogu.
ali morala sam napraviti kompromis. odem svakih mjeses dana frizerki da mi samo šiške dovede u red, jer nisu normalne.
ali morala sam napraviti kompromis. odem svakih mjeses dana frizerki da mi samo šiške dovede u red, jer nisu normalne.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- MadnessInMethod
pa ja kakve god imala, ako ne želim izgledati kao patuljasti šnaucer i biti potpuno slijepa, za mjesec dana se moram ukazati u frizeraju na skraćivanju. ako su ravne, maksimalno 4 tjedna izdrže. ako su kose, mogu rastegnuti do 6 tjedana, ali ni dana više od toga. one neke šiške koje se skraćuju svakih 2-3 mjeseca a između izgledaju dobro i imaju oblik, boju, miris i okus su stvar legende i mita. možda ima ljudi s takvim šiškama, ali ti ljudi ne nose moju glavu.Pješčana » wrote:ja imam šiške zadnjih deset godina
da ne govorim kako, čak i ako ih k. odreže tako nemilosrdno da me ne oslijepe za mjesec dana, ne može ih toliko istanjiti da se ne poduplaju za mjesec dana - pa onda opet moram ići na sređivanje.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Oh. Ja bih takvu ovcu.
Ja stvarno bih ovcu, ali imam samo neku jadnu poluovcu
Kupila sam ovaj, čekam da djeluje

Kupila sam ovaj, čekam da djeluje

But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- MadnessInMethod
išla sam u srednju sa ženskicom koja je bila prototip ofce. na glavi je nosila spirale promjera 0,5 cm. kosa joj je većinom bila do ramena. onda je jedan dan došla u školu s kosom skoro do struka, savršeno ispeglanom. nastava popodne, peglala ju je cijelo prijepodne. do velikog odmora joj je kosa bila do pola leđa. doma se vraćala s istim onakvim spiralama kakve je imala dan prije
ne želim ti kvariti veselje, ali upitno je što pegla može učiniti za ofcu, kao i trajnost toga.
to ti je nešto kao vrhunski figaro na mojoj slami. efekt traje cijelih 15 minuta, nakon sat vremena kuhanih viklera pod haubom. frizerka je htjela plakati. a lijepo sam joj rekla da na mojoj kosi kovrče ne opstaju
Oh, don't worry, bila sam ja već spopeglana, kao što vjerojatno već napomenuh, jedna od najboljih frendica mi je frizerka.MadnessInMethod » wrote:
išla sam u srednju sa ženskicom koja je bila prototip ofce. na glavi je nosila spirale promjera 0,5 cm. kosa joj je većinom bila do ramena. onda je jedan dan došla u školu s kosom skoro do struka, savršeno ispeglanom. nastava popodne, peglala ju je cijelo prijepodne. do velikog odmora joj je kosa bila do pola leđa. doma se vraćala s istim onakvim spiralama kakve je imala dan prije![]()
ne želim ti kvariti veselje, ali upitno je što pegla može učiniti za ofcu, kao i trajnost toga.
to ti je nešto kao vrhunski figaro na mojoj slami. efekt traje cijelih 15 minuta, nakon sat vremena kuhanih viklera pod haubom. frizerka je htjela plakati. a lijepo sam joj rekla da na mojoj kosi kovrče ne opstaju
Stavim kapicu za tuširanje na glavu dok se tuširam i stoji bez beda.
Samo me sram napisati koliko je dugo onda ne perem.
kupila sam alverde heilerde sampon (crveni cep, za masnu kosu i prhut, prikladno za obojenu kosu), oprala kosu triput, nije mi iziritirao vlasiste. zasad. jedino brinem za dlanove.
inace alverde izbjegavam jer u vecinu proizvoda trpaju previse etericnih ulja i alkohola, al', rek'o, ajmo probat ovaj, nist' me ne kosta dat' sesnaest kuna.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
I ja imam šiške zadnjih par godina i svaki put kad ih poželim pustiti, predomislim se.Pješčana » wrote:ja imam šiške zadnjih deset godina
Ljeti ih često vežem špangicama, jer se znojim ispod njih.
Dosta su duge da mogu kape ne njih zimi, ali ta dužina me izluđuje onih dana kad nosim naočale, a ne leće jer se frču preko okvira, pa nisu ravne.
Kako imam tangu, a gustu kosu i najmanji povjetarac ih razbaruši, pa zbog poravnavanja rukom šiške perem svaki dan, a kosu svaki drugi. Stalno po ulici bacam ljubomorne pogled na žene sa šiškama koje vjetar ne pomiče, a ne djeluju nalakirano i zacementirano.
Što se skračivanja tiče, investirala sam u frizerske škare, i nakon što sam dragog uvjerila da ja njega neću ošišati na spavanju ako zajebe, on mi skračuje šiške. Poludila bi da svaka 3 tjedna moram frizeru, ne volim ih.
The planet is fine. The people are fucked.
Ja si šiške sama skraćujem i pravim se da je asimetrija u modi
I uopće nisam nezadovoljna. Perem ih svaki dan jer kad se navečer umivam ih zakačim s ukosnicom, pa je zaboravim skinuti i spavama tako i onda ujutro izgledam kao da sam nosila vikler na šiškama.
Sad imam problema s svim mogućim vrstama pokrivala za glavu jer ih priljepe uz čelo pa izgledam kao idiot. Počela sam nositi četku za kosu u torbi.
Sad imam problema s svim mogućim vrstama pokrivala za glavu jer ih priljepe uz čelo pa izgledam kao idiot. Počela sam nositi četku za kosu u torbi.
Desire makes slaves out of kings.
- MadnessInMethod
češalj funkcionira sasvim dobro za toÉowyn » wrote:Ja si šiške sama skraćujem i pravim se da je asimetrija u modiI uopće nisam nezadovoljna. Perem ih svaki dan jer kad se navečer umivam ih zakačim s ukosnicom, pa je zaboravim skinuti i spavama tako i onda ujutro izgledam kao da sam nosila vikler na šiškama.
Ako ispadnu asimetrične, ja ih počešljam tako da izgledaju o.k., a ionako tako brzo rastu da ih za 2 tjedna mogu poravnati.Éowyn » wrote:Ja si šiške sama skraćujem i pravim se da je asimetrija u modiI uopće nisam nezadovoljna. Perem ih svaki dan jer kad se navečer umivam ih zakačim s ukosnicom, pa je zaboravim skinuti i spavama tako i onda ujutro izgledam kao da sam nosila vikler na šiškama.
U torbi imam onu malu sklopivu četku s ogledalom, savršena je za popraviti šiške, a i za brzinsko češljane, ako je vani vjetar.
Evo ovakvu:

The planet is fine. The people are fucked.
I ja isto, samo još nisam probala. Jel još uvijek dobar? I zašto te brinu dlanovi?*jezebel* » wrote:kupila sam alverde heilerde sampon (crveni cep, za masnu kosu i prhut, prikladno za obojenu kosu), oprala kosu triput, nije mi iziritirao vlasiste. zasad. jedino brinem za dlanove.inace alverde izbjegavam jer u vecinu proizvoda trpaju previse etericnih ulja i alkohola, al', rek'o, ajmo probat ovaj, nist' me ne kosta dat' sesnaest kuna.
Pomoć molim - u zadnjih tjedan, dva kosa mi se počela strašno mastiti, prije nije bila takva, sada ju operem i treći dan već užas
a onak', ni vrit, ni mimo. ne mogu rec' da je los, jos me nije svrbjela glava. ali mozda mi je rano za reci. ne operem kosu s njim svaki put, koristim ga naizmjence s baby samponom. probaj kad ga vec imas. za dlanove ne brini, mene brine jer su mi jako osjetljivi. sklona sam dermatitisu i urtikariji, a alverde proizvodi su mahom nakrcani linalolom i ostalim komponentama etericnih ulja s kojima moram biti oprezna.blue » wrote: I ja isto, samo još nisam probala. Jel još uvijek dobar? I zašto te brinu dlanovi?
Pomoć molim - u zadnjih tjedan, dva kosa mi se počela strašno mastiti, prije nije bila takva, sada ju operem i treći dan već užas
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Imam i ja takvu, ali to bih eventualno za šiške koristila. Ja kosu inače češljam samo s ovako nečimsabaa » wrote: Ako ispadnu asimetrične, ja ih počešljam tako da izgledaju o.k., a ionako tako brzo rastu da ih za 2 tjedna mogu poravnati.
U torbi imam onu malu sklopivu četku s ogledalom, savršena je za popraviti šiške, a i za brzinsko češljane, ako je vani vjetar.
Evo ovakvu:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... h_flat.JPG
S ostalima me čupa
Desire makes slaves out of kings.
-
- Information
-