Virgo intacta
-
carrier pigeon
Zaboravila sam reći u prethodnom postu: zdrav odnos prema seksu je to da ne osuđuješ nikog zbog njegovih preferencija dokle god one nikome ne škode. Znači, pedofilija ne i ni pod kojim opravdanjem, ali sve ostalo - homoseksualizam, S/M, swinganje, masturbacija, misionarski položaj ili bacanje s lustera - da, ako je to dobrovoljno za uključene osobe. Zabranjeno je prisiljavati ikog na nešto što ne želi (onaj s početka tvoje priče koji je ošamario ženu koja je ispljunula). BTW, da je ikad ikome palo na pamet to meni učiniti, više nikad ni jedna ne bi imala što za ispljunuti, ako shvaćaš što mislim.
Znaš, kad čitam o takvim ljudima kao što si ti, iznenadim se kako sam došla do ovih godina ne upoznavši nikoga takvog u RL, a mogu ti reći i da sam presretna kakvu sam divnu djecu odgojila. I nisam sarkastična, ako tko ima kakve primjedbe.
Znaš, kad čitam o takvim ljudima kao što si ti, iznenadim se kako sam došla do ovih godina ne upoznavši nikoga takvog u RL, a mogu ti reći i da sam presretna kakvu sam divnu djecu odgojila. I nisam sarkastična, ako tko ima kakve primjedbe.
-
carrier pigeon
A ti ne razumiješ odgovore. Malo prije sam ti rekla da se neke stvari ne mogu objasniti. Npr. , ajde objasni pojam boje slijepcu od rođenja. Kad to uspiješ, onda ću i ja tebi svoje viđenje ljubavi, ne tzv.nodens » wrote:
Ne razumiješ ti što ja pitam. Pozivaš li se ovdje gore na sebe kao svjedoka? Jesi li swinger? Ako nisi, onda o tome koliko se oni vole, znaš otprilike koliko i ja. Ako jesi - e, onda bi me zanimalo tvoje mišljenje, tj. tvoje viđenje tzv. 'ljubavi'.
Nisam gurman. No, postoje ukusne stvari, da. Međutim, hrana je materija, ne moraš je pitati za dopuštenje da je konzumiraš, niti ti trebi biti stalo do toga je li za hranu dobro da je pojedeš.
Koje, uostalom, imam i već dugo uspješno i živim.
Opet izbjegavaš pitanje: da li jedeš samo da preživiš ili ti je važanokus/izgled hrane. Nisam pitala hranu što osjeća kad ju ti jedeš, nego tebe što osjećaš kad jedeš hranu.
-
carrier pigeon
Slažem se s tobom po pitan ju statusa, ali se taj dio počeo mijenjati otkad žene rade i zarađuju pristojne novce. Ali ne mogu odoljti pitanju da li je itko siguran zašto neka žena ima kroničnu glavobolju - da nije u pitanju izbjegavanje LOŠEG seksa, a ne seksa kao takvog?Hekatonhir » wrote:
Jest, ali to ne znači da komocija te vrste ne podrazumijeva ljubavnicu. Uostalom, mnoge žene razmišljaju slično - brak im omogućuje status u društvu, štiti ih od neželjena salijetanja, a s mužem se jednostavno dogovore da će svatko imati svog partnera. Da je ženama toliko bitan seks, ne bi se golem broj njih žalio na kroničnu glavobolju.
Da, onda me ne možeš razumjeti, kao što ni ja ne mogu razumjeti takvu zaljubljenost.Maleficent » wrote:Što je odbojno u tome da si svjestan samog sebe i svega što se događa unutar tebe? Ja kad sam zaljubljena, svjesna sam toga, znam da me kemija svladala, no to ne umanjuje ljepotu te zaljubljenosti.
Takva samospoznaja je meni nepodnošljiva.
Ovo zapravo nisu antipodi, nego često idu i zajednoMaleficent » wrote: Nešto između uzdizanja seksa u rang svetog čina (sindrom zlatne pičke) i spuštanja seksa u rang prljavog, grešnog čina.
Ne zanima me mišljenje stručnjaka, nego tvoj osjećaj. Što je tebi od toga prihvatljivo, što nije. Pa ako nešto nije, jesi li razmišljala zašto nije, ili možda čak konzultirala stručnjaka?Maleficent » wrote:To su oblici odnosa u kojima se seks prakticira. Ne bih znala reći što je tu zdravo, a što nije, no stručnjaci se obično slažu da su krajnosti (vječno djevičanstvo i okorijeli promiskuitet) indikacija nekih, ajmo reći, poremećaja (u nedostatku bolje riječi).
Vrrrlet je to usporedio sa trčanjem ili gledanjem TV-a. No, ja znam ljude kojima se ne da trčati, ali ne znam nikoga kome je trčanje neprihvatljivo.
A zašto ne. Je li to zdrav ili nezdrav odnos prema intimi i seksu?Maleficent » wrote:Kad se o seksu i ljubavi radi, za mene nema odvratnih, indiskretnih i nepristojnih pitanja. No, ne volim dijeliti svoju intimu s cijelim forumom.
Ja nemam problema da ti ispričam točno što sam jeo zadnjih 2 dana, pa čak se mogu upustiti i u detaljno opisivanje procesa hranjenja. Onaj suprotni proces - izbacivanja suviška materije - vjerojatno ne bi bio tako zgodan za opisivanje, no ni to mi ne bi bio neki specijalni problem.
Mislim, kad već uspoređujemo seks i hranu.
P.S. iritiraju me stručnjaci za seks. Koji dosadni pompozni bezveznjaci, da bog oslobodi.
Da, u tome je stvar.carrier pigeon » wrote: Slažem se s tobom po pitan ju statusa, ali se taj dio počeo mijenjati otkad žene rade i zarađuju pristojne novce. Ali ne mogu odoljti pitanju da li je itko siguran zašto neka žena ima kroničnu glavobolju - da nije u pitanju izbjegavanje LOŠEG seksa, a ne seksa kao takvog?
Kao i u tome zašto je to teško reći, pa onda što seks uopće čini 'dobrim' itd.
Evo da pitam tebe: što je to 'loš' seks?
Ako pitanje nije indiskretno, naravno.
Aaaaaaaaa! Aaaaaaaaaaa!nodens wrote: Ne razumijem kakvu doslovnost vidiš u tome što me spoticanje za korijenje i padanje po podu, nije uspjelo asocirati na 'uzlete'.
Dobro, evo, samo zato što si poseban slučaj.
Na svijetu ima žena koliko ima, puno (korijenje na slemenskim stazama). U obzir za ljubav (pad preko korijena) dolazi njihov manji broj, koji je i dalje velik (broj korijenja po stazi kojom se spuštamo). Kretanjem kroz život većinu ih nećemo uopznati (nalaze se malo lijevo ili desno od nas, ili ih preskočimo), ali hoćemo izvjestan dio. Uglavnom nećemo pasti, jer gledamo pred sebe, imamo dobre cipele i štapove, iskustvo (tako su i potencijalne princeze već nečije, oporavljaju se od ljubavi, ili se ti oporavljaš od ljubavi, i sto drugih stvari), ali ponekad padnemo koliko smo dugi i široki, jer smo krivo nagazili, procijenili, zagledali se u grad u dolini (zaljubimo se, jer smo dobro nagazili, dobro procijenili, zagledali se).
Jel' sad kontaš?
Onaj tko misli da je u savršenoj harmoniji sa samim sobom obično je glup ili lud.nodens wrote: Ti nemaš nikakve konflikte u glavi, nego si u savršenoj harmoniji sa samim sobom?
Ja sam zadovoljan da nisam patološki slučaj.
Laž, ti si potegnuo pitanje zdravog seksa, odnosno što je to.nodens wrote: Pa, nisam ja potegnuo pitanje zdravlja, nego ti.
Počeo si lagati, a tko laže, taj i krade.
Nemam problema s razvlačenjem svoje intime, ne sramim je se. Odgovorio sam ti, uostalom. Trenutno me privlači isključivo seks 1 na 1. Ako bi neka buduća draga htjela nešto novo, nešto divlje, ako s njom imam stabilan odnos pun povjerenja, ne vidim zašto ne. Zasićenje i rutina su normalne pojave u dugim vezama, a ovakve stvari mogu poboljšati situaciju, isto kao što je mogu i potrgati, nije to za svakog.nodens wrote: Ne, ja tražim tvoje odgovore, a ne jednoznačne odgovore. A ti se izvlačiš. Mnogi faktori postoje za mnoge ljude; za tebe postoje samo tvoji faktori. No, ako je to indiskretno pitanje, shvatit ću.
Ajde, ponovi mi isto pitanje i treći put. Ili četvrti.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Kako nekome tko nikad nije bio zaljubljen objasniti proces koji se događa u čovjeku u trenutku početne, sulude zaljubljenosti?nodens » wrote:
Drugim riječima, ti više nisi zaljubljena, jer upravo sada pričaš o toj kemiji.
Kad se misliš opet zaljubiti? I hoćeš li sljedeći put opet zaboraviti da se radi o kemijskim procesima u mozgu, jer će ti biti tako lijepo?
Usput, koja je točno razlika između zaljubljenosti i heroina? Lakše je doći do heroina, čini mi se.
Nikako, očito.
Ne, ne ZABORAVIŠ ni tad o čemu se tu radi, jednostavno o tome ne razmišljaš.
Ne razmišljam ni sad, ali pitao si, želiš odgovore, zanima te. Barem si tako rekao.
Pa ti pokušavam odgovoriti.
Na što si mi onda rekao da se ne moram truditi.
Dobro, neću više.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
carrier pigeon
Odgovorit ću ti odmah nakon što ti meni odgovoriš na prije postavljeno pitanje.nodens » wrote:
Da, u tome je stvar.
Kao i u tome zašto je to teško reći, pa onda što seks uopće čini 'dobrim' itd.
Evo da pitam tebe: što je to 'loš' seks?
Ako pitanje nije indiskretno, naravno.
A osuđuješ li nečije osuđivanje, iako nikome ne škodi?carrier pigeon » wrote:Zaboravila sam reći u prethodnom postu: zdrav odnos prema seksu je to da ne osuđuješ nikog zbog njegovih preferencija dokle god one nikome ne škode. Znači, pedofilija ne i ni pod kojim opravdanjem, ali sve ostalo - homoseksualizam, S/M, swinganje, masturbacija, misionarski položaj ili bacanje s lustera - da, ako je to dobrovoljno za uključene osobe. Zabranjeno je prisiljavati ikog na nešto što ne želi (onaj s početka tvoje priče koji je ošamario ženu koja je ispljunula). BTW, da je ikad ikome palo na pamet to meni učiniti, više nikad ni jedna ne bi imala što za ispljunuti, ako shvaćaš što mislim.
Evo ja se ne mogu ovako napamet sjetiti nikoga kome je 'naškodilo' moje nekakvo 'osuđivanje' nečega.
Što me vodi do pitanja - što znači 'škoditi'? Možda nekome i škodi, kad pročita nešto što doživi 'uvredljivo'. No, ako uvredljivost uključimo u shvaćanje 'škodljivosti', onda smo otvorili Pandorinu kutiju, jer onda SVAŠTA može biti škodljivo, uključujući i sve ovo gore što se tvom liberalnom mogzu čini prihvatljivo na posve samorazumljiv način.
BTW, ova što ju je ošamario, nastavila se i dalje jebati s tim istim likom. Možemo li iz toga zaključiti da je to bilo implicitno konsenzualno? Neka vrsta S/M samo bez eksplicitnog dogovora, nego je eto čovjek dobar psiholog i shvatio je i bez express written permission da je ova zrela za malo submisivnosti.
Znaš što, liberalna ideologija izvlači ono najgore iz mene... bolje da prestanem.
Da, ovakvi k'o ja ti se ne vole baš pokazivati u javnosti, a i kad se pojavljuju, uglavnom glume da su tebi slični.carrier pigeon » wrote:Znaš, kad čitam o takvim ljudima kao što si ti, iznenadim se kako sam došla do ovih godina ne upoznavši nikoga takvog u RL, a mogu ti reći i da sam presretna kakvu sam divnu djecu odgojila. I nisam sarkastična, ako tko ima kakve primjedbe.
Ne znam što znači 'važan'.carrier pigeon » wrote: Opet izbjegavaš pitanje: da li jedeš samo da preživiš ili ti je važanokus/izgled hrane. Nisam pitala hranu što osjeća kad ju ti jedeš, nego tebe što osjećaš kad jedeš hranu.
Drago mi je ako je hrana fina. Više volim finu hranu, nego onu bez okusa. Sad, znači li to da je okus 'važan' - ne znam.
Isto tako više volim kad su mi pertle zavezane, nego odvezane. Ali nisam siguran da to znači da je 'važno' da su zavezane.
Želiš li možda preformulirati pitanje?
-
carrier pigeon
Ne, o takvom nikad ne bih mislila da je divan. Prema takvima sam indiferentna i ne družim se s njima, malo sam zaribana po pitanju izbora društva.nodens » wrote:
A osuđuješ li nečije osuđivanje, iako nikome ne škodi?
Evo ja se ne mogu ovako napamet sjetiti nikoga kome je 'naškodilo' moje nekakvo 'osuđivanje' nečega.
Što me vodi do pitanja - što znači 'škoditi'? Možda nekome i škodi, kad pročita nešto što doživi 'uvredljivo'. No, ako uvredljivost uključimo u shvaćanje 'škodljivosti', onda smo otvorili Pandorinu kutiju, jer onda SVAŠTA može biti škodljivo, uključujući i sve ovo gore što se tvom liberalnom mogzu čini prihvatljivo na posve samorazumljiv način.
BTW, ova što ju je ošamario, nastavila se i dalje jebati s tim istim likom. Možemo li iz toga zaključiti da je to bilo implicitno konsenzualno? Neka vrsta S/M samo bez eksplicitnog dogovora, nego je eto čovjek dobar psiholog i shvatio je i bez express written permission da je ova zrela za malo submisivnosti.
Znaš što, liberalna ideologija izvlači ono najgore iz mene... bolje da prestanem.![]()
Da, ovakvi k'o ja ti se ne vole baš pokazivati u javnosti, a i kad se pojavljuju, uglavnom glume da su tebi slični.Tko zna, možda se i poznamo, a ti misliš da sam ja jedan divan čovjek.
a ona tvoja znanica sa šamaranjem je divna, zaslužila je još. Da citiram Bareta (doduše, za drugu osobu): "Tuka!"
PS: još uvijek čekam odgovor na pitanje o jelu, nemoj mi reći da je to iznošenje intime koje ti je too much. Molim te da požuriš jer uskoro moram ići a ne bih to željela propustiti.
Znači, 'spoticanje i pad' simbolizira zaljubljivanje?vrrrlet » wrote:Na svijetu ima žena koliko ima, puno (korijenje na slemenskim stazama). U obzir za ljubav (pad preko korijena) dolazi njihov manji broj, koji je i dalje velik (broj korijenja po stazi kojom se spuštamo). Kretanjem kroz život većinu ih nećemo uopznati (nalaze se malo lijevo ili desno od nas, ili ih preskočimo), ali hoćemo izvjestan dio. Uglavnom nećemo pasti, jer gledamo pred sebe, imamo dobre cipele i štapove, iskustvo (tako su i potencijalne princeze već nečije, oporavljaju se od ljubavi, ili se ti oporavljaš od ljubavi, i sto drugih stvari), ali ponekad padnemo koliko smo dugi i široki, jer smo krivo nagazili, procijenili, zagledali se u grad u dolini (zaljubimo se, jer smo dobro nagazili, dobro procijenili, zagledali se).
Jel' sad kontaš?
Pa onda što se čudiš tome da mogu istovremeno biti slab na pičke... i ono drugo - ako razumiješ koncept 'konflikta'.vrrrlet » wrote:Onaj tko misli da je u savršenoj harmoniji sa samim sobom obično je glup ili lud.
Ja sam zadovoljan da nisam patološki slučaj.
Ne, nisam.vrrrlet » wrote:Laž, ti si potegnuo pitanje zdravog seksa, odnosno što je to.
Počeo si lagati, a tko laže, taj i krade.
Ok, nema potrebe.vrrrlet » wrote:Nemam problema s razvlačenjem svoje intime, ne sramim je se. Odgovorio sam ti, uostalom. Trenutno me privlači isključivo seks 1 na 1. Ako bi neka buduća draga htjela nešto novo, nešto divlje, ako s njom imam stabilan odnos pun povjerenja, ne vidim zašto ne. Zasićenje i rutina su normalne pojave u dugim vezama, a ovakve stvari mogu poboljšati situaciju, isto kao što je mogu i potrgati, nije to za svakog.
Ajde, ponovi mi isto pitanje i treći put. Ili četvrti.
-
carrier pigeon
Oprosti napisala sam prethodni post ne vidjevši ovo. I više te ništa neću pitati jer, ako ti ne trolaš, onda smo svi mi drugi kompletni idioti jer se trudimo oko nekog tko nema odgovor ni na jedno postavljeno pitanje. Oprosti, jesi li ti možda komandant Data, on zna da stvari postoje, ali mu nije jasno ni okus, ni ljubav ni išta što se tiče osjećaja. žnodens » wrote:
Ne znam što znači 'važan'.
Drago mi je ako je hrana fina. Više volim finu hranu, nego onu bez okusa. Sad, znači li to da je okus 'važan' - ne znam.
Isto tako više volim kad su mi pertle zavezane, nego odvezane. Ali nisam siguran da to znači da je 'važno' da su zavezane.
Želiš li možda preformulirati pitanje?
Dakle, na pitanje o hrani zaboravi. Bila mi je pučka svečanost s lampionima vidjeti da ima i takvih, za mene krajnje neobičnih, osoba. Uživat ću i dalje čitajući iz prikrajka.
Pročitao sam prvih 4-5 stranica tipica gdje nodens nije odgovarao na postavljena pitanja tako da ne znam čemu čuđenje ovdje na 27. strani topica ako ju je isti forumaš održao aktivnom cijelo vrijeme.carrier pigeon » wrote: Oprosti napisala sam prethodni post ne vidjevši ovo. I više te ništa neću pitati jer, ako ti ne trolaš, onda smo svi mi drugi kompletni idioti jer se trudimo oko nekog tko nema odgovor ni na jedno postavljeno pitanje. Oprosti, jesi li ti možda komandant Data, on zna da stvari postoje, ali mu nije jasno ni okus, ni ljubav ni išta što se tiče osjećaja. ž
-
carrier pigeon
Ma pusti, ja spadam u optimiste. Guska, da bude jasnije. Tuku ne želim preotimati.Potjeh » wrote:
Pročitao sam prvih 4-5 stranica tipica gdje nodens nije odgovarao na postavljena pitanja tako da ne znam čemu čuđenje ovdje na 27. strani topica ako ju je isti forumaš održao aktivnom cijelo vrijeme.
Ne moraš se truditi, meni je zapravo i bolje ako se ne trudiš, nego odgovaraš spontano (ili spontano ne odgovaraš, svejedno). Mrzim kad se netko trudi oko mene, pogotovo ako mi onda nabija na nos kako sam nezahvalan.carrier pigeon » wrote: Oprosti napisala sam prethodni post ne vidjevši ovo. I više te ništa neću pitati jer, ako ti ne trolaš, onda smo svi mi drugi kompletni idioti jer se trudimo oko nekog tko nema odgovor ni na jedno postavljeno pitanje. Oprosti, jesi li ti možda komandant Data, on zna da stvari postoje, ali mu nije jasno ni okus, ni ljubav ni išta što se tiče osjećaja. ž
Dakle, na pitanje o hrani zaboravi. Bila mi je pučka svečanost s lampionima vidjeti da ima i takvih, za mene krajnje neobičnih, osoba. Uživat ću i dalje čitajući iz prikrajka.
Ne očekujem ja da ti meni nešto 'objasniš', nego valjda želim tek 'izreći' nešto - tek tako da bude izrečeno, bez nekog unaprijed smišljenog cilja.
Kvragu, opet moram uključiti limitator zlobe...Morticia » wrote:Loš seks je onaj u kojem nema strasti.
U kojem se ne predaješ do kraja i u kojem ne izgubiš razum.
U međuvremenu sam odgovorio na sva ta pitanja, pa i na neka nepostavljena.Potjeh » wrote:Pročitao sam prvih 4-5 stranica tipica gdje nodens nije odgovarao na postavljena pitanja tako da ne znam čemu čuđenje ovdje na 27. strani topica ako ju je isti forumaš održao aktivnom cijelo vrijeme.
Osim toga, možda je ona (ili ti) navikla na jednostavne odgovore, pa je malo kompliciraniji odgovori jadnu zbune. Štaš.
Ali meni njena pitanja zvuče skoro kao ono kad nekog pitaš 'zna li ti mama da si peder' i očekuje odgovor da ili ne. Tako se njoj njena pitanje čine jednostavna, valjda zato što su njeni odgovori na ta pitanja, isto tako jednostavni. Moji, jebiga, nisu.
O Bože.nodens » wrote:
Kvragu, opet moram uključiti limitator zlobe...netko će se naljutiti na mene... jer si ti skroz ok (kažu, valjda ne lažu)
Pa reci.
Iako pretpostavljam što ćeš reći, ali hajde, reci.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ti bi se jebao, a da ti ne uđe.nodens » wrote:
Pa onda što se čudiš tome da mogu istovremeno biti slab na pičke... i ono drugo - ako razumiješ koncept 'konflikta'.
Niš', preporučam hiperrealnu silikonsku lutku s himenom koji se ponovo da namjestiti. Nju možeš i zakonski posjedovati, a većina brakova ionako završi šutnjom ili monologom.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Već sam napisao što bih ja, a to ne odgovora ni ovom što si gore napisao..vrrrlet » wrote: Ti bi se jebao, a da ti ne uđe.
... a ni ovom ovdje.vrrrlet » wrote:Niš', preporučam hiperrealnu silikonsku lutku s himenom koji se ponovo da namjestiti. Nju možeš i zakonski posjedovati, a većina brakova ionako završi šutnjom ili monologom.
Krivi su oboje. Nikad ne vjeruj nekome tko krivi samo jednu stranu. Licemjerje vidim u ljudima koji smatraju ljubav necim super, a onda osude ljude koji su zbog ljubavi napravili to i to.nodens » wrote:
Ne znam gdje točno vidiš 'licemjerje' u tome - no, znači, da vidimo. Godinama si mislila da je on pravi, i onda se ispostavilo da nije... i to vjerojatno njegovom krivicom... i sad te pogađa to da netko TEBI to 'prigovara'. A on kriv.
Kao po obicaju fulao si. Muskarci su divni.A ako je on kriv, a on je muškarac, a nodens je isto muškarac - ergo, nodens je licemjeran. Je li to tako nekakva logika? Ne bih se začudio.
Za tebe su muski svinje, zene su ako nisu djevice dronfulje, mora da je zabavno tako koracati kroz svijet.
Opet si me krivo shvatio.Misliš, dok čekaš tog pravijeg, zašto si onda bar ne prikratiti vrijeme seksom s tim trenutačno najboljim na tržištu.
Tko jos ide babama vracarama? Kakvo to znacenje ima za ovu temu? Cesto ubacis nesto sto mi se ucini posve nevezano uz temu.
S nesto utakmica u nogama, procitam relativno brzo prodavace spike. Kad si volio u zivotu onda folirante lakse nanjusis. To sto ti mislis da bi, iako nisi nikad volio, mogao lako nekome folirati taj osjecaj, to prepustam tvom neznanju.Ja ni *ne mogu* osjetiti tu ljubav o kojoj ti pričaš. Eventualno bih mogao ići prodati nekoj poput tebe tu spiku. A to ne bi bilo tehnički tako teško izvesti, jer žene TO upravo i žele čuti. Znači, sve što bi mi trebalo jest malo jači želudac za muljanje, i onda bi za par godina ta moja bivša nekom drugom nodensu objašnjavala kako nema pojma što je ljubav, jer nije to 'osjetio'. Jeb'o te osjećaj.
A to sto bi tvoja bivsa osjecala voljeno nije samo rezultat tvog muljanja, nego je malo kompleksnije, ali otkud ti znas ne bi li se ona osjetila voljeno? Na koncu bi gubitnik bio samo ti.
Koji se folirao, a nije volio.
Jer voljeti je predivno.
Za nju je to zivot. Za mene isto. Za tebe nije. Vjerujem da i ona i ja s time mozemo zivjeti.Ne razumiješ ti ništa. Ne živi ona nikakav 'život' nego radi ono što jedino i zna sa svojim pilećim mozgom. Isto tako i ja, živim onako kako mi dopuštaju moja ograničenja. To što ti zamišljaš da je njeno postupanje nekakav fantomski 'život' LOL odraz je samo tvojih vlastitih preferenci, a ne nečega objektivnog. Imam ja takvih i u obitelji; nikad im nisam zavidio. Čak mi je bilo jedno vrijeme krivo što im bar ne zavidim, a onda sam se pomirio s tim da jednostavno ne mogu tome zavidjeti, koliko god ti to nazivala 'pravim Životom' s velikim fuckin' Ž.
A nista onda. Mozes danas reci dragi tata (usput bok mama, sto si finog skuhala) mislim da je ruzno sto si hodao s mamom a i ozenio je na koncu samo radi dobivanja picke. Tata ce biti ponosan na sina.Je, meni je ružno. Ukusi.
Pa ak ne barish onda su ti sanse nula da ces ikad naci ono sto trazis. Ispada da se skrivas iza maltene nedostiznih kriterija kako bi pred samim sobom imao opravdanje sto ne zivis punim plucima.Pa da, ne barim ništa. Ide mi na živce koncept barenja. Koliko i tvog 'pokušavanja' i 'življenja života'.
kao da si trazio nesto nedostizno e kako bi imao alibi za letargiju.
Ja nista ne pokusavam, odlucim i uradim. Zivim zivot.
Osim sto on ima strucna znanja, cak ni on odustaje od vlastitih iskustava, samo zato jer moze cuti tudje. Dapace bas za tu profesiju je izuzetno bitno imati vlastiti zivot koji ispunjava kao neki balanas poslu kojim se bave.Psiholog proučava ljudsku psihu putem mnogo drugih ljudi, a ne valjda proučavajući jedino sebe.
On poslusa druge kako bi njima u njihvoj specificnoj situaciji mogao pomoci. Drugima. Gdje ti tu vidis paralelu sa sobom?
Definitivno je. Barem ako si zena.Definitivno se nije potrebno 'otvoriti' da bi se doživjelo orgazam.
Ne vjerujes u "moj koncept ljubavi" i mene bi to trebalo uvrijediti? A zasto?A u tu tvoju ljubav ne vjerujem, baš mi je žao ako te to vrijeđa.
Jel mi treba tvoje uvjerenje da volim i budem voljena? Pose.
Zabavljas me, daleko od toga da si mi zanimljiv, poseban ili fascinanatan. Vise kao neka cudna zivotinjica koju prvi put vidis u zivotu pa ju obilazis sa prstom na bradi i zacudjenim pogledom.Znači, ti nisi normalna cura, a još manje nimfomanka. Dapače, koliko mi uporno odgovaraš
Jok. Ja sam probusena raspushtenica, nimalo toliko plemenito kao single.Hoćeš reći da si single?
Pa odgovorila ti je na to. Boze.oliko vremena tipično prođe od trenutka kad 'prohodaš' (btw, kako imbecilan termin) s nekim - a i što zapravo znači 'prohodaš'? - do trenutka kad padne prvi seks. Također, o čemu sve ovisi koliko će vremena proć
Ide to i dalje. Neki tu djevicansku cistocu ponovo dozive u partnerici kad ona rodi zajednicko dijete. Onda je ponovo cista, ta rodila je maltene andjela. Al onda si taj isti otac vise ne moze zamisliti poseviti gospodju, sada majku. Asocira to s time kao da bi opcio sa vlastitom si roditeljicom plus sto usne koje ljube cedo ne mogu pusiti. Da, na tragu smo edipa.Maleficent » wrote:Seks isključuje ljubav pa ako se veza ostvari, i u fizičkom smislu, onda ti partner postaje "okaljan" i počinje gađenje prema njemu (no dobro, to su predpsihotični slučajevi, možda ti ne bi spadao baš u tu skupinu). Moguće je i da takva veza bude aseksualna, pa se seks događa samo u svrhu pravljenja djece. Ako si zdrav u glavi (ovo sam nespretno rekla, ne znam bolji izraz), onda će se dogoditi ono što se dogodilo većini na ovoj temi: nakon što konačno ostvariš vezu, shvatiš da su ta tvoja infantilna uvjerenja bila pogrešna i stvoriš nova. Ono što predstavlja problem su tvoje godine i rigidnost tih uvjerenja: što duže čekaš, to su šanse manje jer čekaš ideal, kojeg nema, a ne želiš popustiti i "okaljati se" kao i svi ostali jer si nekako moraš opravdati sve te silne godine koje si potrošio na apstinenciju. (Ovo je bilo objašnjenje Zorana Milivojevića kojeg ja puno volim).
I cinjenice sto neki nikad vise nakon dobivanja djece ne mogu zenu posteno poseviti.
Zgodna zena te ne uzbudi?Kad vidim, recimo, zgodnu ženu - pomislim, eh pa da, evo sad mi geni i milijun godina evolucije sugerira da bi ova bila poželjna za parenje, i
Nego samo navede na ideju "parenja" sto cine jel zivotinje samo u svrhu produzenja vrste.
Na ideju obavljanja necega zbog duznosti?
Kako znas da ti nije dovoljan ako ga nikad nisi osjetio?Ne moraš se truditi. Gledao sam to, i čitao mnogo o takvim stvarima. Meni to nije dovoljno, taj 'osjećaj'.
Ovo je i meni fascinantno. Moji postovi se tumace na nacin na koji ih nikad pisala nisam.Ali ustvari, jako je zanimljivo kako ti iz postova pročitaš ono čega nema.
Tko je napisao da u trenutku zaljubljenosti gleda u tu osobu i razmišlja o ovome što si ti napisao?
Je bash. Stotinama nisi odolio zadnjih godina.Ne mogu, previše sam slab na pičke za to.
Nego sto drugo? Jer ti ne pisemo odgovore koje zelis procitati, nego neke koji su tebi neprihvaljivi.Izmotavate li se vi svi tu maestralno, ili se to samo meni čini tako?
Jel uzivas u hrani? Barem nekoj. Onako istinski uzivas. Ili u necemu drugome?Ne znam što znači 'važan'.
Želiš li možda preformulirati pitanje
Ako da opisi taj osjecaj.
Pustimo sad djevice, al meni ovo mirise na potpunog emotivnog invalida i rastuzuje me, beskrajno me rastuzuje kako netko moze tako zivjeti. Bez trunka ironije ovo mislim.
Sad ce te on zacudjeno pitati na koje to pomogu pitanje on nije odgovorio?Oprosti napisala sam prethodni post ne vidjevši ovo. I više te ništa neću pitati jer, ako ti ne trolaš, onda smo svi mi drugi kompletni idioti jer se trudimo oko nekog tko nema odgovor ni na jedno postavljeno pitanje
Nisi.U međuvremenu sam odgovorio na sva ta pitanja, pa i na neka nepostavljena
Drugim rjecima gubis se u diskusiji i ne znas razgovaratim koncizno i strukturirano.Jebiga, preopširan sam, to mi je karakterna mana. Meni se sve čini povezano sa svime; ne mogu 'odgovoriti' na nešto kao da je izdvojeno iz svega ostalog, kad nije izdvojeno.
Ne znam što ti znači 'osuda'. A rekoh već što mislim o tome što ti zoveš 'ljubav'.ombia » wrote:Krivi su oboje. Nikad ne vjeruj nekome tko krivi samo jednu stranu. Licemjerje vidim u ljudima koji smatraju ljubav necim super, a onda osude ljude koji su zbog ljubavi napravili to i to.
Ne može 'osuda' biti to što ja ne želim s nekim se jebat, jer bi to značilo da isto tako 'osuđujem' i sve ružne žene, a pogotovo sve muškarce. Tako da ne shvaćam kakvu ti 'osudu' vidiš u tome.
Svinje su vrlo inteligentne životinje, zanimljive za proučavati. Isto tako je i vrrrlet interesantan za proučavati.ombia » wrote:Kao po obicaju fulao si. Muskarci su divni. To sto si ti rekao da su svinje to je samo tvoje misljenje.
Za tebe su muski svinje, zene su ako nisu djevice dronfulje, mora da je zabavno tako koracati kroz svijet.
Inače, osobno nemam ništa protiv ni 'dronfulja', prije bih rekao da ti imaš nešto protiv njih. Samo se ne želim jebati s njima, to je sve. A u svakom drugom smislu su mi iste kao i bilo koje druge žene. Za tebe, međutim, nisam siguran da ih poštuješ isto koliko i sebe.
Nevezano je zato što nisi čitala sve po redu, pa ne kužiš da se referiram na ex_anais koja je išla kod babe vračare i ona joj rekla da je taj neki lik 'pravi' za nju.ombia » wrote: Tko jos ide babama vracarama? Kakvo to znacenje ima za ovu temu? Cesto ubacis nesto sto mi se ucini posve nevezano uz temu.
Pa što ja znam, možda ja ni ne bih mogao prodavati spike, možda nisam talentiran. No, čitam što neke druge žene pišu o svojim propalim vezama, i vidim da ne manjka na svijetu foliranata. A i te žene su bile jednako samouvjerene kao i ti... da će prepoznati te mahere.ombia » wrote:S nesto utakmica u nogama, procitam relativno brzo prodavace spike. Kad si volio u zivotu onda folirante lakse nanjusis. To sto ti mislis da bi, iako nisi nikad volio, mogao lako nekome folirati taj osjecaj, to prepustam tvom neznanju.
Ne bih. Recimo ako kurva košta 100 eura... pa ako uzmemo prosječno 100 puta godišnje (da ne pretjerujem), puta 5 godina - proizlazi da sam na dobitku od 50.000 eura. Lijep auto se može kupiti za te novce, koje uštediš tako.ombia » wrote:A to sto bi tvoja bivsa osjecala voljeno nije samo rezultat tvog muljanja, nego je malo kompleksnije, ali otkud ti znas ne bi li se ona osjetila voljeno? Na koncu bi gubitnik bio samo ti.
Pa da, ja se zapravo slažem s tim. Jebe mi se za auto. I zato ni ne želim folirati.ombia » wrote: Koji se folirao, a nije volio.
Nekome je nešto predivno.ombia » wrote:Jer voljeti je predivno.
Lijepo za tebe. Uživaj dok možeš.ombia » wrote:Za nju je to zivot. Za mene isto. Za tebe nije. Vjerujem da i ona i ja s time mozemo zivjeti.
Nisu nula, postoji neki infinitezimalni postotak da mi sama padne na glavu kad najmanje očekujem.ombia » wrote:Pa ak ne barish onda su ti sanse nula da ces ikad naci ono sto trazis.
Punim plućima, kako imbecilna sintagma, ovako, čini mi se, iz reklama na TV-u.ombia » wrote:Ispada da se skrivas iza maltene nedostiznih kriterija kako bi pred samim sobom imao opravdanje sto ne zivis punim plucima.
kao da si trazio nesto nedostizno e kako bi imao alibi za letargiju.
Ja nista ne pokusavam, odlucim i uradim. Zivim zivot.
U proučavanju drugih.ombia » wrote:Osim sto on ima strucna znanja, cak ni on odustaje od vlastitih iskustava, samo zato jer moze cuti tudje. Dapace bas za tu profesiju je izuzetno bitno imati vlastiti zivot koji ispunjava kao neki balanas poslu kojim se bave.
On poslusa druge kako bi njima u njihvoj specificnoj situaciji mogao pomoci. Drugima. Gdje ti tu vidis paralelu sa sobom?
Muškarcima nije, a čini mi se, ni mnogim ženama.ombia » wrote:Definitivno je. Barem ako si zena.
Pa ne znam, inače mi nikad ne bi palo na pamet da takvo nešto pretpostavim, no ne razumijem zašto gubiš dragocjeno vrijeme na mene, umjesto da tražiš pravu ljubav... gdje već misliš da se može naći.ombia » wrote: Ne vjerujes u "moj koncept ljubavi" i mene bi to trebalo uvrijediti? A zasto?
Jel mi treba tvoje uvjerenje da volim i budem voljena? Pose.
Pa, meni to zvuči kao opis nečega 'zanimljivog'. Čudna životinjica koju začuđeno gledaš.ombia » wrote:Zabavljas me, daleko od toga da si mi zanimljiv, poseban ili fascinanatan. Vise kao neka cudna zivotinjica koju prvi put vidis u zivotu pa ju obilazis sa prstom na bradi i zacudjenim pogledom.
Vidim, ti meni ne možeš oprostiti moj kriterij. A da recimo nemam taj kriterij, ali zato mi se ne sviđaju tvoje sise? Bi li to lakše ili teže razumjela? Koje uopće kriterije možeš razumjeti?ombia » wrote: Jok. Ja sam probusena raspushtenica, nimalo toliko plemenito kao single.
Sorry, ali jednostavno se ne mogu jebati s tobom. Pa nije takva greda, sigurno možeš naći nekog drugog zainteresiranog.
No, pa nije sve u jebanju, možemo fino pričati ovako i međusobno se častiti dok god budeš imala volje za to.
Gdje? Nisam vidio nikakav odgovor, samo neko šaljivo zaobilaženje.ombia » wrote:Pa odgovorila ti je na to. Boze.
vrrrlet » wrote: Na svijetu ima žena koliko ima, puno (korijenje na slemenskim stazama). U obzir za ljubav (pad preko korijena) dolazi njihov manji broj, koji je i dalje velik (broj korijenja po stazi kojom se spuštamo). Kretanjem kroz život većinu ih nećemo uopznati (nalaze se malo lijevo ili desno od nas, ili ih preskočimo), ali hoćemo izvjestan dio. Uglavnom nećemo pasti, jer gledamo pred sebe, imamo dobre cipele i štapove, iskustvo (tako su i potencijalne princeze već nečije, oporavljaju se od ljubavi, ili se ti oporavljaš od ljubavi, i sto drugih stvari), ali ponekad padnemo koliko smo dugi i široki, jer smo krivo nagazili, procijenili, zagledali se u grad u dolini (zaljubimo se, jer smo dobro nagazili, dobro procijenili, zagledali se).

A taj paragraf je imao dublje značenje, ne samo kao planinarski priručnik
Bit će sam i ja djevica
Al dobro, lijepo napisano, ovako na drugu
-
- Information
-