Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 24 Sep 2011, 20:38

Lord Byron » wrote: Isprike, ovo s PM-ovima je nešto sasvim drugo, nisam htio unositi pomutnju.

Ja sam i dalje nešto oprezniji u prebrzom zaključivanju o karakteru. Ljudi se zanesu pa svašta urade u životu.
Ne znam o kakvim pm-ovima je riječ, dobila sam samo jednu poruku i to sadržaja koji je tu objavljen.

Prosuđujem po onom što vidim. Nemam namjeru nagađati o nevidljivim aspektima.

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 24 Sep 2011, 20:38

dejzi » wrote:
Rekla je da ima. :D

Zec, delvekja je Afrika optužila na moderatorskom da je pod klonovima objavljivao prtscove njenih postova kako bi njezine "prijateljice" shvatile da je odvratna.
od jutros. :eek: :D ..a mozda ima..:ne zna: :D

dakle, afrika nije vise moderator? delvekjo nije vise moderator? oboje banirani? ne?

dajte, spor mi je komp, ne da mi se svicat tamo amo, nek neko ko je u toku pojasni malo zadnjih pola dana, dam dva, tri..kronoloski, kako je isao razvoj situacije, likovi, radnja.. :D

i, pobogu, svi sve znaju sa moderatorskog, ja ne. pa koji vam je..danas, po redu. :D
dajte, radite nesto.. sejv i fovard tu unda, nabijem vas sve. :D :D
Lastan

Post 24 Sep 2011, 20:40

tfiti » wrote:Delvecchio je taj koji je poslao taj pm. Kao i par njih ranije osobi o kojoj se priča u kvotu.
Moji izvori kažu da nije.
Ne mogu vam reći tko jest, ali definitivno nije on.
dejzi

Post 24 Sep 2011, 20:41

..a unda » wrote:
od jutros. :eek: :D ..a mozda ima..:ne zna: :D

dakle, afrika nije vise moderator? delvekjo nije vise moderator? oboje banirani? ne?

dajte, spor mi je komp, ne da mi se svicat tamo amo, nek neko ko je u toku pojasni malo zadnjih pola dana, dam dva, tri..kronoloski kako je isao razvoj situacije. :d

i, pobogu, svi sve znaju sa moderatorskog, ja ne. pa koji vam je..danas, po redu. :D
dajte, radite nesto.. sejv i fovard tu unda, nabijem vas sve. :D :D
Afrika je tražila da joj se skinu alati, upravo je to napisala. Dakle, nije banirana.
Delvekjo nije bio mod, pa je sad opet na LJESu.

I čini mi se posve nebitno jel to objavio Del. :ne zna:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Lord Byron

..a unda » wrote:dakle, afrika nije vise moderator? delvekjo nije vise moderator? oboje banirani? ne?
Afrika nije, Del je. Ona je navodno sâma tražila skidanje s moderature. Nitko nije baniran osim onog koji je objavio skrinšot - naravno, ne zbog toga nego zato što j klon baniranog nicka.
..a unda
Undaminator

aisling » wrote:Ne, nije Del slao te PM-ove ili stavljao skrinšotove. Definitivno nije on. Vjerujte mi.
evo, ja sam tamo dobio pm i lijepo pise..nije delvekjo. nema razloga da ne vjerujem. ali ocito onda nisam dobio neke piemove koje sam trebao dobit. :D
tfiti

Post 24 Sep 2011, 20:42

Lastan » wrote: Moji izvori kažu da nije.
Ne mogu vam reći tko jest, ali definitivno nije on.
Ako Nex sa sigurnošću tvrdi da nije Del, onda može jedino biti Nex ta osoba. :kokice:
jevgenija

Post 24 Sep 2011, 20:42

Ma svejedno je tko je. Prtscrnovi postoje, i kolaju okolo, i nekom je dovoljno pun kurac da ih proizvodi i šalje dalje.
Jednom je već neko pametan reko - nije problem u tom što im "cure informacije" nego u tom što tamo imaju što sakrivati. Očito.

Slijedom toga, potpuno je nebitno ko pušta van. Vjerojatno je većina ekipe na moderatorskom vidjela ovo što je objavljeno, jel tak? Ako ima nekog tko misli da je IJEDAN mod odreagirao na to i obrisao/zatražio brisanje, nek digne ruku :D

I malo me prolaze trnci kad se sjetim popisa moderatora, i tko sve može vidjeti sve što se ikom sprdne izlajati o nekom od nas tamo. Na tom popisu ima i ne baš najbistrijih i ne baš benevolentnih osobica. :nezna:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 20:45

dejzi » wrote:
Afrika je tražila da joj se skinu alati, upravo je to napisala. Dakle, nije banirana.
Delvekjo nije bio mod, pa je sad opet na LJESu.

I čini mi se posve nebitno jel to objavio Del. :ne zna:
di je trazila? na moderatorskom? ..ti to vidis, neko drugi vidi, pa kaze tebi? pa dajte barem prijenos uzivo ako ne znate sjevat i slat. :D

meni isto nije vazno jel to delboj napravio ili neko drugi..:ne zna:

tnx na info i pojasnjenju. i bajronu isto. :D
Lastan

Post 24 Sep 2011, 20:45

tfiti » wrote:
Ako Nex sa sigurnošću tvrdi da nije Del, onda može jedino biti Nex ta osoba. :kokice:
Ili može znati tko jest. :kava:
dejzi

Post 24 Sep 2011, 20:46

..a unda » wrote:
di je trazila? na moderatorskom? ..ti to vidis, neko drugi vidi, pa kaze tebi? pa dajte barem prijenos uzivo ako ne znate sjevat i slat. :D

meni isto nije vazno jel to delboj napravio ili neko drugi..:ne zna:

tnx na info. i bajronu isto. :D
Pokamu, unda!
Live prijenos s PŽK. Afrika kaže:
Da vam zauzdam tračeve ukratko i razjasnim se jer je to očito otišlo svima ikad igdje:

1. Dotičnu osobu ja imam na fejzbuku jer se poznamo osobno iz osnovne škole. Nitko nije moderatorskim alatima saznavao ništa. Dakle, tračala sam poznanika kak užasno loše bari žene bezveznim statusima. Get over it.
2. Tražila sam skidanje s moderature. Ljudi moji, kako vam se da toliko lešinariti? Jel vam ne dođe nekad neugodno toliko trančirati i detaljizirati i razlagati i ispitivati i podmetati i izvrtati...?
Eno na!
tfiti

Post 24 Sep 2011, 20:46

Lastan » wrote: Ili može znati tko jest. :kava:
Ako se osoba spaja preko proxya i ni Tyndall ne zna o kome je riječ... :raspa:
Zekoslawa

Post 24 Sep 2011, 20:47

Lastan » wrote: Ili može znati tko jest. :kava:
Pa onda neka nam kaže, šta je takav. :D

A zašto je Afrika tražila skidanje s moderature, zato što više nema što moderirati na ŽK?
Lord Byron

Post 24 Sep 2011, 20:47

..a unda » wrote:di je trazila?
Na PŽK-u. Nije došla do tog fejsa korištenjem privatnih podataka s foruma, nego zna lika otprije.

Ali, meni je veći problem to da netko iskoristi forumsku infrastrukturu da objavi podatak, trač, bilo što o nekom forumašu. Mislim, nekako sam drugačije zamišljao namjenu moderatorskog kutka.

A ako je cool dijeliti tračeve s forumom, i tata bi, sine. :D
Lord Byron

Post 24 Sep 2011, 20:50

Zekoslawa » wrote:A zašto je Afrika tražila skidanje s moderature, zato što više nema što moderirati na ŽK?
Na kraju ću nadrapati jer pišam protiv vjetra :) - ipak: nemoj tako. Svi slučajevi koji su mi poznati (osim ovog tračanja koje je bedasto) mogu se podvesti pod dobre namjere, koje mogu odvesti znamo gdje.
jevgenija

aukurac, što smo se sjatili, ko babe :rofl:
ne da nemamo život - nemamo ni online život, nego prenosimo sapunice bez pretplate s konkurentskih trač postaja :facepalm: :zubo:
Eks

Meni i dalje nije jasno jel to sadržaj pm-a ili je to s moderatorskog kutka?
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 20:53

dejzi » wrote: Pokamu, unda!
Live prijenos s PŽK. Afrika kaže:

Eno na!
:o

pa tako kazi. vidim, sejvam. :zubo: ..a vidim i aisling. drzi ona cuku i ne da se. :top: :D ali, nesto mi promice. ima tu vise fronta, vise pozadina? :misli:
Lord Byron

ex_anais » wrote:Meni i dalje nije jasno jel to sadržaj pm-a ili je to s moderatorskog kutka?
Zaboravi moj post. Onda će ti biti sve jasno. :)

Skrinšot je s moderatorskog.
dejzi

Lord Byron » wrote: Na kraju ću nadrapati jer pišam protiv vjetra :) - ipak: nemoj tako. Svi slučajevi koji su mi poznati (osim ovog tračanja koje je bedasto) mogu se podvesti pod dobre namjere, koje mogu odvesti znamo gdje.
Mda, dobre namjere. Je, rajt.
ex_anais wrote:Meni i dalje nije jasno jel to sadržaj pm-a ili je to s moderatorskog kutka?

S topika su nekog, ima broj posta na vrhu.
Zekoslawa

Lord Byron » wrote: Na kraju ću nadrapati jer pišam protiv vjetra :) - ipak: nemoj tako. Svi slučajevi koji su mi poznati (osim ovog tračanja koje je bedasto) mogu se podvesti pod dobre namjere, koje mogu odvesti znamo gdje.
Ne, zaista pitam. Vidjeh prvo na nije više mod LJES-a, a sad ni ŽK-a, koji zbilja jest pust i dosadan i palo mi je na pamet da joj se zgadilo sve skupa i tako to.
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 20:55

jevgenija » wrote:aukurac, što smo se sjatili, ko babe :rofl:
ne da nemamo život - nemamo ni online život, nego prenosimo sapunice bez pretplate s konkurentskih trač postaja :facepalm: :zubo:
ne razumijes ti to. radi se o visim stvarima. :D
Eks

Post 24 Sep 2011, 20:55

Lord Byron » wrote: Zaboravi moj post. Onda će ti biti sve jasno. :)

Skrinšot je s moderatorskog.
Pa zašto si onda uopće spominjao? :confused:

A i pretpostavila sam da je s kutka.
jevgenija

Post 24 Sep 2011, 20:56

..a unda » wrote: ne razumijes ti to. radi se o visim stvarima. :D
normalno da ne razumijem. čak ni španjolski baš ne razumijem dobro, al me svejedno zanima :zubo:
Lord Byron

Post 24 Sep 2011, 20:56

dejzi » wrote:Mda, dobre namjere. Je, rajt.
Moglo bi se redom pojašnjavati svaki slučaj (dva ozbiljna kartona zbog nerazumijevanja napisanog i priča o ŽK), ali bi bilo dosadno. :)

Ne, ne mislim da se radi o istinski zlim ili lošim pobudama.
  • Information