Lastan » wrote:
Kažu da mačke zakapanjem izmeta pokazuju svoju podložnost. Dakle, netko tko bi otkopao njegov izmet zapravo bi nahuškao glavnu žabu u bari na njega. (Ako ti se ikad posere nasred sobe, znat ćeš što misli o tebi: da si batler.
)
I tocno je to. Vani sef revira ne zakapa drek, jer je sef, a sto su zivotinje starije, slabije ili poticnjenije sve vise zakapaju pred drugim mackama (dvonoznim i cetvernoznim) kako bi sto manje paznje usmjerile na sebe. Po principu ne talasaj.
Kad je mica broj dva dosla, mica broj jedan nije neko vrijeme zakapala, kao da se vidi tko je sef.
Onaj prasumski zvuk nije bio rezanje. Rezanje je tiho, priguseno. Od ovog zvuka ti se sledi krv u zilama makar bio dvije kuce dalje.
Ctrl+Alt+↑
Valjda
nisam znala da macke *izde kad masu repom. meni je to uvijek bilo strasno simpaticno, pogotovo kad je rep velik i kitnjast.

jesu li nervozne i dok samo lijeno leze i masu repom? meni to dodje nekako kao kad bezbrizno sjedim na nekom zidicu ili molu i klataram nogama, eto tako, jer mogu
Kad leze moze samo biti znak dosade, neke neodredjene napetosti, moj tako mase repom ako lezi i mijauce a ja se bas taj tren necu poigrati.
Slikica
E da, mog macka vec danima izludjuje ovaj smajlic skocko tu kod izbora smajlica, dosao je neku vecer skroz blizu, prislio nos na ekran i buljio ubilacki u smajlic