Ne mislim to JA, nego sam citirao ženu koja za 18. misli da je 'onaj pravi', a to je mislila i za 17, 16. i tako sve do 9.Pješčana » wrote:ček, nodens misli da žene misle za svakog s kim su u vezi da je Onaj Pravi?
nikad mi nije bio jasan taj pojam.
koji Onaj Pravi? jel postoji i Onaj Drugi Pravi?
Prvih 8 su i po njenim riječima bili promašaji.
BTW, nadam se da se nitko neće prepoznati, a ako se prepozna, da mi neće zamjeriti.
Ali se trudi to postati.Pješčana » wrote:vjerujem da je lakše kategorizirat nekog nego upoznati nekog. ali očekivati da je cilj svake žene tako nešto pokazuje da nas doživljavaš kroz Sex i grad.
koji nije baš preslika života
Zato me zanimaju ljubavni brodolomi, jer pokušavam shvatiti... onako, uhvatiti 'suštinu' svega toga.bliss » wrote:Naravno da ne znam sve o muškarcima. Ali znam jedno, a primjenjivo je na žene - nisu svi isti. Ti možeš živjeti u uvjerenju da sam ja naivna glupača koja si je umislila da nisu svi muškarci svinje kojima je samo do pičke i da je to najvažniji razlog ulaska u vezu. Isto tako možeš misliti da su ljudi glupi jer nakon ljubavnog brodoloma i dalje vjeruju u ljubav. No to ne znači da si ti u pravu i da su oni doista glupi.
BTW, brodolom zvuči previše melodramatično. Većina ljubavi za koje znam, nisu bile dovoljno intenzivne da bi se njihov prekid mogao zvati brodolomom. Čitaj šupendare; je li to dobra preslika života?
Inače, moram ti reći nešto... svi muškarci su svinje.