Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Eks

Post 12 Dec 2011, 21:31

OliverZG » wrote: Nekako kao i malo ženstveniji, zavodljiviji :xd:

Samo još da si stavila :ex anais: smajlić i sve bi bilo tako senzacionalno dramatično. :xd:
Oh! :durica:

Dobro, dobivala sam i gore smajliće. :crying:

bliss

Post 12 Dec 2011, 21:32

Bože, Oliver zna i naše smajliće! :eek:
Eks

Post 12 Dec 2011, 21:33

bliss » wrote:Bože, Oliver zna i naše smajliće! :eek:
A nisi primijetila da i nodens zna mnogo o nama? Lako za Olivera, za njega znamo da nas je čitao i tko je tamo, ali nodens. :xzubo:
bliss

Post 12 Dec 2011, 21:56

Perzefona » wrote: Ideš! Čuvala je opnu kako bi se predstavila nevinom, a onda bi tebi, pokloniku djevičanstva i asocijativnog sklopa koji djevičanstvo prati, sama priznala ostale penetracije. I to bez seruma istine i poligrafa. :cerek:
Čekaj, bio je neki na LJES-u koji je nešto pisao da bi mu sama rekla. Neka tema o kriterijima, čini mi se. Nodens, jesi ti taj? :D
Perzefona

Post 12 Dec 2011, 22:00

bliss » wrote:
Čekaj, bio je neki na LJES-u koji je nešto pisao da bi mu sama rekla. Neka tema o kriterijima, čini mi se.
Ne znam, nisam puno boravila na LjES-u. Ali znam da je takvih tema o djevičanstvu bilo na desetke. I da je na njima sudjelovao popriličan broj Nodensovih istomišljenika.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
schmokljan

Post 12 Dec 2011, 22:01

bliss » wrote:
Čekaj, bio je neki na LJES-u koji je nešto pisao da bi mu sama rekla. Neka tema o kriterijima, čini mi se. Nodens, jesi ti taj? :D
Uzmimo i da je, ni tebe, niti bilo koga drugog, se to ni najmanje ne tiče. Ljudi koji dođu na ovaj forum nemaju obvezu prijaviti na kojim su forumima bili i kako su se zvali. Niti ih se ima pravo prozivati.
Perzefona

Post 12 Dec 2011, 22:04

schmokljan » wrote:
Uzmimo i da je, ni tebe, niti bilo koga drugog, se to ni najmanje ne tiče. Ljudi nemaju obvezu doći ovdje i prijaviti na kojim su forumima bili i kako su se zvali. Niti ih se ima pravo prozivati.
Ako nas zanima, onda nas se tiče. To što nas se tiče ne stvara njemu obavezu niti je to Bliss rekla.
Da nisi ti Nodens? :zubo:
bliss

Post 12 Dec 2011, 22:07

schmokljan » wrote:
Uzmimo i da je, ni tebe, niti bilo koga drugog, se to ni najmanje ne tiče. Ljudi koji dođu na ovaj forum nemaju obvezu prijaviti na kojim su forumima bili i kako su se zvali. Niti ih se ima pravo prozivati.
Joj, daj molim te tko ga proziva. Mala šaljiva opaska je prozivanje i smatranje da netko ima obavezu reći svoj nick na onom forumu? :facepalm: Daj ne trolaj.
schmokljan

Post 12 Dec 2011, 22:14

Perzefona » wrote: Ako nas zanima, onda nas se tiče. To što nas se tiče ne stvara njemu obavezu niti je to Bliss rekla.
Da nisi ti Nodens? :zubo:
Ne, ne tiče vas se. Meni je jasno da su neki od vas upravo bolesne trač-babe, ali ovo nije forum koji se bavi razotkrivanjem identiteta svojih članova po drugim forumima. Samo postavljanje pitanja o identitetu s drugog foruma, na raspravi ovakvog tipa, smatram udarcem ispod pojasa.
bliss

Post 12 Dec 2011, 22:18

schmokljan » wrote:
Ne, ne tiče vas se. Meni je jasno da su neki od vas upravo bolesne trač-babe, ali ovo nije forum koji se bavi razotkrivanjem identiteta svojih članova po drugim forumima. Samo postavljanje pitanja o identitetu s drugog foruma, na raspravi ovakvog tipa, smatram udarcem ispod pojasa.
Isuse, nitko ne pokušava razotkriti njegov identitet. Ono je bio samo komentar u zezanciji da me podsjetio da sam nešto onakvo već čitala. Uopće me ne zanima tko je na onom forumu i je taj na čiji me komentar podsjetio.
nodens

Post 12 Dec 2011, 22:31

schmokljan » wrote:Ne, ne tiče vas se. Meni je jasno da su neki od vas upravo bolesne trač-babe, ali ovo nije forum koji se bavi razotkrivanjem identiteta svojih članova po drugim forumima. Samo postavljanje pitanja o identitetu s drugog foruma, na raspravi ovakvog tipa, smatram udarcem ispod pojasa.
Pusti, i da pogode, pa što. :ne zna: Ne bi mi bilo ugodno, ali eto, bar bi bilo fer. Ionako sam već umoran od sebe, tj. od svog virtualnog identiteta... u biti od svega sam umoran. Na neki način je ovaj gnjavator vrrrlet u pravu. Štaš. :zubo: Baš tužno kad su gnjavatori u pravu... a ja u qrcu. :cerek:

No, koliko god bio u pravu, ipak ne želim curu koja se prvo jebala s njim. Jebiga, jače od mene. :rofl:
Moment

Post 12 Dec 2011, 22:36

MadnessInMethod » wrote:
ma, ja znam kakav genetski materijal moj junior nosi, i očekujem najzajebaniju bebu na svijetu koja apsolutno ne spava, samo vrišti od jutra do mraka, zajebava s jelom i zagorčava mi život na sve moguće načine.
ako išta bude bolje, bit ću jako ugodno iznenađena, ali generalno očekujem par mjeseci sranja, nespavanja i bivanja na kraju živaca. :cerek:
Joj, podsjetilo me. :cerek:
I na kraju ces tvrditi da je prekratko trajalo. :D
Mislin da san bija jasan
A.P.
Cactus

Post 12 Dec 2011, 22:42

Ja ne mogu vjerovat da su ovi natukli 14 stranica na djevičanstvu danas ON TOPIC :rofl: :s
Tea Tree

Post 12 Dec 2011, 22:57

A.P. » wrote:Ja ne mogu vjerovat da su ovi natukli 14 stranica na djevičanstvu danas ON TOPIC :rofl: :s
Misliš 24?
Ja se ne mogu prestati čuditi i sve čekam hoće li se netko oglasiti ili sam samo ja luda jer mi je to čudno. :rofl:
Pardon, sad vidim da si napisala DANAS. :D
Eks

Post 12 Dec 2011, 22:59

Tea Tree » wrote: Misliš 24?
Ja se ne mogu prestati čuditi i sve čekam hoće li se netko oglasiti ili sam samo ja luda jer mi je to čudno. :rofl:
Pardon, sad vidim da si napisala DANAS. :D
Ne razmišljaj, priključi se. Znam da imaš kapacitet. :xlux:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 12 Dec 2011, 23:01

ex_anais » wrote:
Ne razmišljaj, priključi se. Znam da imaš kapacitet. :xlux:
Ne misliš ozbiljno, samo ne želiš više biti prva po broju postova.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Eks

Post 12 Dec 2011, 23:03

ElliQuinn » wrote: Ne misliš ozbiljno, samo ne želiš više biti prva po broju postova.
Baš moraš tako direktno. Vidiš da potiskujem. :tuzni:
Tea Tree

Post 12 Dec 2011, 23:09

ElliQuinn » wrote: Ne misliš ozbiljno, samo ne želiš više biti prva po broju postova.
Pa kako bih je, pobogu, mogla stići?
Da ne spavam, ne jedem i nasumično prepisujem neku knjigu na forum? I tada je pitanje. :rofl:

Nekako se ne mogu pridružiti jer diskusija u dobrom dijelu izgleda ozbiljno.
Kako ću ozbiljno pričati o djevičanstvu? U prosincu 2011.?
Tea Tree

Post 12 Dec 2011, 23:22

nodens » wrote: Zaista me zanima.
Mene zanima koliko si ti mlad i jesi li, po mogućnosti, plave kosice? :xzubo:
Reci, reci. :cerek:
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:27

Tea Tree » wrote: Mene zanima koliko si ti mlad i jesi li, po mogućnosti, plave kosice? :xzubo:
Reci, reci. :cerek:
Nekad sam imao plavu kovrčavu kosu.

Kad sam imao 3-4, tj. prije nego što su me prvi put ošišali. :(

A sad sam stari beskorisni konj. Zašto pitaš? :raspa:

Inače, već sam čuo i ideje da zapravo nisam junfer nego mi je to strategija dolaženja do pičke. :rofl: Pitam se što ex_anais misli o tome.
Tea Tree

Post 12 Dec 2011, 23:39

nodens » wrote:
Nekad sam imao plavu kovrčavu kosu.
Nekad? Hmm, dobro, hajde, valjda je ostalo nešto od toga?
A sad sam stari beskorisni konj. Zašto pitaš? :raspa:
Jooj, nemoj samo da si star. Ne brini za korist, naći će se toga. :xzubo:
Inače, već sam čuo i ideje da zapravo nisam junfer nego mi je to strategija dolaženja do pičke. :rofl: Pitam se što ex_anais misli o tome.
Eh, sad, vidi tebe. Jesi li stari junfer ili samo misliš da si prestar da bi bio junfer?
Ex će valjda doći pa reći što misli, blizu je ona.
Ali, pusti sad nju, prepusti se meni. :D
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:52

Tea Tree » wrote:Nekad? Hmm, dobro, hajde, valjda je ostalo nešto od toga?
Misliš, kose? Je, nisam još ćelav. No, to me čeka prije ili kasnije, sudeći po genima predaka. :rofl:

Tea Tree » wrote:Eh, sad, vidi tebe. Jesi li stari junfer ili samo misliš da si prestar da bi bio junfer?
Ex će valjda doći pa reći što misli, blizu je ona.
Ali, pusti sad nju, prepusti se meni. :D
Je, prestar sam da bih bio junfer. Dapače, prestar sam da bih tražio nekakvu dobru samaritanku da mi skine junf. To je zabavno kad je čovjek srednjoškolac, kasnije postane tragikomično. A što je čovjek bez ponosa? :o
Tea Tree

Post 12 Dec 2011, 23:55

nodens wrote:
Misliš, kose? Je, nisam još ćelav. No, to me čeka prije ili kasnije, sudeći po genima predaka. :rofl:
Ma pusti pretke, mislila sam od plave kose.

Je, prestar sam da bih bio junfer. Dapače, prestar sam da bih tražio nekakvu dobru samaritanku da mi skine junf. To je zabavno kad je čovjek srednjoškolac, kasnije postane tragikomično. A što je čovjek bez ponosa? :o
Koliko kasnije? :ceka: Nisam ja tako rigidna, samo se šalim, nije uvjet da si maloljetan. (iako je poželjno) :xzubo:

nodens » wrote:

... brodolomi, jer pokušavam shvatiti... onako, uhvatiti 'suštinu' svega toga. :cerek:

BTW, brodolom zvuči previše melodramatično.

Inače, moram ti reći nešto... svi muškarci su svinje. :zubo: Samo što su neki onako debele, uhranjene krmače, a neki su žgoljavi i gladni... napoja. :rofl:
Nemoj odmah na brodolom, skupo je to da srce zaboli. I naravno da onda postaje melodramatično. Eno ti Keruma, u njega Ferrari, kako mu je voziti po rupama po splitskim prometnicama?
Znači, imaš brod? :cerek:
ali

Post 12 Dec 2011, 23:58

nodens » wrote:
Inače, postoji vjerojatnost da mi evo sad ove sekunde padne meteorit na gla
E jebiga sad :xzubo:

A i ja uvijek kasnim :(
Perzefona

Post 12 Dec 2011, 23:59

m.za » wrote:
E jebiga sad :xzubo:

A i ja uvijek kasnim :(
:rofl: :rofl: :rofl:
  • Information