genijalnoNikolajevna » wrote:
Kasno ti je sad. A mogla si recimo uslikati koljeno. Tvoje koljeno, moje koljeno i Ellino koljeno spasili bi temu. Unda je mogao staviti svoje prepone... i ostali muški. Bila bi dva prva mjesta, birali bi čije koljeno najbolje paše u čije prepone.
Nesvrstani
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aaa to je ona mislila, da slikamo. Onda tek ništa.Nikolajevna » wrote:
Kasno ti je sad. A mogla si recimo uslikati koljeno. Tvoje koljeno, moje koljeno i Ellino koljeno spasili bi temu. Unda je mogao staviti svoje prepone... i ostali muški. Bila bi dva prva mjesta, birali bi čije koljeno najbolje paše u čije prepone.
Mislim, mogu ja slikat, al ne znam aplodat. Rekoh treba glasat u anketi, to znam kliknut, a kad ono baš neke haj-teh fore.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aaa pa Elli je dobila druga.
Vorpatril je najnoviji user.
Vorpatril je najnoviji user.
- Lord Byron
Ti si vidim odlučio na čiju ćeš stranu. Sad se vidi tko je kakav.Lord Byron » wrote: Valjda "jedina"?
Happy Easter!
- Lord Byron
Imaš jedno a viška.Lord Byron » wrote: Ne znam za druge, ali odavno se vidi da sam ja savršen.
Happy Easter!
Pa ja ne znam čega. Eno se svi svađaju s njim, a ne znaju je li mlad, plav i zgodan.m.za » wrote: Prije kao oko nečeg drugog
Mislim, možda to bude kao u onim ljubavnim romanima iz sedamdesetih, kad se on i ona upoznaju i ne podnose se. Svađaju se, podjebavaju, spuštaju, svašta nešto.
Na kraju on njoj (ipak) kaže: Volim te, ludice!
Iako momak priča o djevičanstvu, sedamdesete su ipak prošle, a ni tada to nije bilo više in.
Danas su svi nešto direktni pa rekoh, nek' se ostale kurče i svađaju se, idem ja fino pa šta bude.
Čim je pametan - meni je zgodanTea Tree » wrote: Pa ja ne znam čega. Eno se svi svađaju s njim, a ne znaju je li mlad, plav i zgodan.
Mislim, možda to bude kao u onim ljubavnim romanima iz sedamdesetih, kad se on i ona upoznaju i ne podnose se. Svađaju se, podjebavaju, spuštaju, svašta nešto.
Na kraju on njoj (ipak) kaže: Volim te, ludice!![]()
Iako momak priča o djevičanstvu, sedamdesete su ipak prošle, a ni tada to nije bilo više in.
Danas su svi nešto direktni pa rekoh, nek' se ostale kurče i svađaju se, idem ja fino pa šta bude.
A tko će kome što reći, ne kužim
Ma odjebi, neću se ja ništa s tobom dogovarati
Ja ne znam jeste svi vi poblesavili ili sam ja ludaTea Tree » wrote:![]()
![]()
Štooo?
![]()
Ovako se počinje: prvo se podijeli frajera pa grunt pa pare sumnjivog porijekla pa državu.
: političke zvijezde u usponu:
Odoh oprati kosu, pazi nam momka.
Ok, ok, kako god ti kažeš, ajde vidimo se, pazi da dobro ispereš
-
- Information
-