Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
- MadnessInMethod
haha, ja sam ih dobivala:
1. za božić
2. za rođendan (par dana kasnije)
3. za novu godinu
ja sam oduvijek jaaaaako voljela kraj godine
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Sad još samo reci i da ti je termin negdje krajem godine.MadnessInMethod » wrote:
haha, ja sam ih dobivala:
1. za božić
2. za rođendan (par dana kasnije)
3. za novu godinu
ja sam oduvijek jaaaaako voljela kraj godine
- MadnessInMethod
a što mislišElliQuinn » wrote: Sad još samo reci i da ti je termin negdje krajem godine.
kaže doktor, između božića i nove godine ga možemo očekivati. ja držim fige da padne na moj rođendan, da odradim sve o jednom trošku, ali garantiram da će biti par dana iza nove, da moram JOŠ jednom peći kolače
peći kolače??? misliš one druge godine?MadnessInMethod » wrote:
kaže doktor, između božića i nove godine ga možemo očekivati. ja držim fige da padne na moj rođendan, da odradim sve o jednom trošku, ali garantiram da će biti par dana iza nove, da moram JOŠ jednom peći kolače
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- MadnessInMethod
i svake iduće dok se ne oženi... pod uvjetom da neka tamo buduća snajka bude znala peći kolače. ali kakve sam sreće, još će i ona imati rođendan oko božića, a kolače neće peći samablaze » wrote: peći kolače??? misliš one druge godine?
ove godine ću pokušati izvesti paprenjake, i to samo zato što se meni jedu. ali ništa drugo mi ne pada na pamet. :ljenčina: nikog nisam zvala na rođendan, čak sam i "odzvala" ljude - napominjem svima da se rođendan ne slavi jer nemam pojma gdje ću biti
dobro, dobro, pomislih da si naumila peći kolače za djetetovo rođenje. joj kako ćeš se iznenaditiMadnessInMethod » wrote:
i svake iduće dok se ne oženi... pod uvjetom da neka tamo buduća snajka bude znala peći kolače. ali kakve sam sreće, još će i ona imati rođendan oko božića, a kolače neće peći sama![]()
ove godine ću pokušati izvesti paprenjake, i to samo zato što se meni jedu. ali ništa drugo mi ne pada na pamet. :ljenčina: nikog nisam zvala na rođendan, čak sam i "odzvala" ljude - napominjem svima da se rođendan ne slavi jer nemam pojma gdje ću biti
- MadnessInMethod
jesam munjena, ali toliko nisam. daj, trenutno mi je akrobacija ući u kadu otuširati se, a kamo li raditi nekoliko vrsta kolača...
nego, u kom smislu ću se iznenaditi? i ti me ideš plašiti sada?
ma ne želim te plašiti. ljudi su različiti. da je meni netko rekao kako to ide, ne bih se osjećala onako usrano s prvim djetetom. jeble ih bajke. još bih bila povjerovala da ću peći kolačeMadnessInMethod » wrote:jesam munjena, ali toliko nisam. daj, trenutno mi je akrobacija ući u kadu otuširati se, a kamo li raditi nekoliko vrsta kolača...
- MadnessInMethod
ma, ja znam kakav genetski materijal moj junior nosi, i očekujem najzajebaniju bebu na svijetu koja apsolutno ne spava, samo vrišti od jutra do mraka, zajebava s jelom i zagorčava mi život na sve moguće načine.blaze » wrote: ma ne želim te plašiti. ljudi su različiti. da je meni netko rekao kako to ide, ne bih se osjećala onako usrano s prvim djetetom. jeble ih bajke. još bih bila povjerovala da ću peći kolače
ako išta bude bolje, bit ću jako ugodno iznenađena, ali generalno očekujem par mjeseci sranja, nespavanja i bivanja na kraju živaca.
Špotam Olivera jer je bio zločest prema meni. Eto, sad svi znate
- Lord Byron
- Lord Byron
Onaj prijašnji avatar je bio bezazleniji.bliss » wrote:I služim se kojekakvim manipulacijama. Znate ono - puno durica, puno plača i tako to. I pokoje 'zar ti nisam falila?'
Mogli smo mislit da nagovještaš promjene. Ali tolike.
Aisling, lukavo, lukavo.
- Lord Byron
A to su manipulacije?????bliss » wrote:I služim se kojekakvim manipulacijama. Znate ono - puno durica, puno plača i tako to. I pokoje 'zar ti nisam falila?'
Sad mi to kažeš?????
Ja sam rekla da je ovaj avatar malo odraslijiex_anais » wrote:
Onaj prijašnji avatar je bio bezazleniji.![]()
Mogli smo mislit da nagovještaš promjene. Ali tolike.![]()
Aisling, lukavo, lukavo.
Pa nikad nije kasno saznat.Lord Byron wrote: A to su manipulacije?????
Sad mi to kažeš?????![]()
Nekako kao i malo ženstveniji, zavodljivijibliss » wrote: Ja sam rekla da je ovaj avatar malo odrasliji![]()
Samo još da si stavila :ex anais: smajlić i sve bi bilo tako senzacionalno dramatično.aisling wrote:Za koga sam ja nevinost čuvala.![]()
I to ovako saznat![]()
Molim permban, nemam snage više ovdje biti. Bilo mi je drago upoznati vas.
- Lord Byron
Uspaljenice, što bi rekao Matan.ex_anais » wrote: Mislim da ste pomiješale olivera i nodensa. Nije čudo kad ste tako napasne.
Ajde to što si mi govorio kad smo se upoznali da bi bilo lijepo da sam samo malo manje pametna, i onda samo da imam malo manje sise, i onda samo da me malo češće boli glava, ali ovako me kritizirati nakon što si me izdao i odbacio ko Jadranka Ivu, ne, to je stvarno previšeOliverZG » wrote: Samo još da si stavila :ex anais: smajlić i sve bi bilo tako senzacionalno dramatično.
Happy Easter!
-
- Information
-