citam na indexu..
Nije želio prestati govoriti: Denis Kuljiš rastjerao punu dvoranu Weekend Media Festivala
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nije ... 73525.aspx
i?..sto je ovo? jel ovo istup, ispad upravo kakva je ta manifestacija, festival, sto li je; jel to diverzija ili je rezirano?
naravno, kad bih shvatio ozbiljno taj medijski festival, vjerojatno bih i ozbiljnim licem i glasom secirao taj moderatorski istup kuljisa. on je jednostavno banao..ne samo sugovornike, tj govornike koje je trebao moderirat, banao je sve i gladan rijeci, kao da dvadeset godina nije govorio i pisao, odlucio je reci urbi et orbi kako stvari u stvari stoje..padaju, sto li vec.
jel ko zna sto je on uopce govorio? i cemu sve to? pa nije valjda da je htio da ja otvorim topik o njemu.
navodno je zavrsio govor..ili barem komentirao kad je vidio da je auditorij poceo masovno napustat salu radi njegove analize stanja u medijskom komitetu hrvatske, ovim rijecima..sto je ovo, neke demonstracije?
dakle, sto god ja mislio o kuljisu i nemislio o ovom medijskom festivalu, meni je ovo sjajno..
jel neko bio tamo i zeli se outat komentirajuci tu situaciju ili je barem prepricat?..ima li uopce neki komentar ili cete..sta? demonstrirat?