Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Dec 2011, 21:05

blaze » wrote: nego... znaš da od drkanja naraste rep?
I brkovi :rofl:

bliss

Post 12 Dec 2011, 21:07

Lord Byron » wrote: Sad si (mu) nevina i čista? :zubo:
Nisam se išla tuširat da bih njemu bila čista. :D
Al' ne znam kak bi to s nevinošću išlo :zubo:
Perzefona

Post 12 Dec 2011, 21:08

nodens » wrote:
Zanemarimo načas bezrazložnu zlobu zbog koje bi se trebala ići ispovijediti...

Kako točno zamišljaš taj scenarij? Gdje danas ima virgo tacta neprobušena, i ako ima, što imaš protiv njih da ih čak meni priželjkuješ? Pa to zvuči gore nego da si im zazivala pakao. :( Čime su te tako ogorčile dotične virgo tacta neprobušene?
Hajde, hajde, možeš ti i bolje. Razočarao si me. Možda si u međuvremenu izgubio sposobnost čitanja s razumijevanjem, a možda ju nisi ni imao, samo si ostavio taj dojam.

Naime, kad već moram objašnjavati, ne priiželjkujem ja njima tebe, nego tebi jednu od njih. S hiimenom. Nekom koja je primala svugdje čuvajući himen. Znajući da negdje postoje ovakvi poput tebe.

Zapravo, kad bolje razmislim, zaslužujete jedno drugo.

I nema ti tu zlobe. Štoviše, mislim da je to sasvim realno i neutralno gledanje na situaciju. U tom slučaju oboje dobivate što želite. Ili mislite da dobivate. A u čemu je razlika? :D
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
nodens

Post 12 Dec 2011, 21:08

..a unda » wrote: ..dakle, ti si na dobrom putu da zaista zelis biti onaj jedini drugi.. :xd: ..pa ti si ustvari idealan. nakon sto prodje test, neces vise postavljat pitanja. :xlux:
Err, ne znam što točno pokušavaš, ali nemam dojam da funkcionira. :grli:

blaze » wrote: nego... znaš da od drkanja naraste rep?
Ne znam, ček da provjerim....

... hmm nije mi još narastao. Kad će? :xzubo:

Zbilja, ti si lezba? Kako interesantno. Uvijek su me zanimale lezbe. Poslije djevica, moja sljedeća omiljena skupina...
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 21:09

bliss » wrote:
Nisam se išla tuširat da bih njemu bila čista. :D
Mda, meni ćeš prodavat' te fore. A zbog čega drugog - pa nije subota? :D
Eks

Post 12 Dec 2011, 21:10

Ja i dalje čekam odgovor na svoje pitanje. Kako bi ju gledao nakon što je razdjevičiš? Nemoj se izvlačiti da je to hipotetski. Da li bi smatrao da si je okaljao?
nodens

Post 12 Dec 2011, 21:15

Perzefona » wrote: Hajde, hajde, možeš ti i bolje. Razočarao si me. Možda si u međuvremenu izgubio sposobnost čitanja s razumijevanjem, a možda ju nisi ni imao, samo si ostavio taj dojam.
Ti baš voliš u klinč, za razliku od Lorda? :zubo:

Perzefona » wrote:Naime, kad već moram objašnjavati, ne priiželjkujem ja njima tebe, nego tebi jednu od njih. S hiimenom. Nekom koja je primala svugdje čuvajući himen. Znajući da negdje postoje ovakvi poput tebe.
Uputio bih te da baciš lagani pogled ulijevo na kalendar... vidiš ono 2011? E, to ti je godina u kojoj živimo. :rofl:

U kojoj točno zemlji zamišljaš da postoje žene koje čuvaju himen da bi se 'bolje udale'? Osim toga, takvoj koja bi se htjela bolje udati, JA sigurno nisam ciljana skupina.

Perzefona » wrote:I nema ti tu zlobe. Štoviše, mislim da je to sasvim realno i neutralno gledanje na situaciju. U tom slučaju oboje dobivate što želite. Ili mislite da dobivate. A u čemu je razlika? :D
Nisi li ti ono učiteljica? Kako misliš djeci objasniti što je to 'zloba' ako dotični osjećaj ne možeš čak ni u sebi samoj prepoznati? :cerek:

Možda je tebi 'svejedno' jesi li dobila ono što si htjela, ili samo misliš da si dobila ono što si htjela. Pa da, kad malo bolje razmislim, zvučiš mi kao taj tip. Ono, Alka Vuica 'laži laži laži meeeee ti to radiš najboljeeee'. Znači, možda to zaista i nije zloba, nego altruistički želiš meni isto što i sebi. Divno od tebe.

Enivej, vidiš, meni to nije svejedno. I sad, koliko god se ti nadimala u zlobi, glupača koja čuva himen jebanjem u šupak, teško da bi me 'izdržala'. Pa pobjegla bi nakon pišljiva dva tjedna na drugi kraj svijeta, samo da me ne mora slušati. :rofl: Ne vrijedim ja tolikog truda. :rofl:
aisling

Post 12 Dec 2011, 21:18

Za koga sam ja nevinost čuvala. :facepalm:
I to ovako saznat :crying:
Molim permban, nemam snage više ovdje biti. Bilo mi je drago upoznati vas.
Happy Easter!
bliss

Post 12 Dec 2011, 21:18

aisling » wrote:Za koga sam ja nevinost čuvala. :facepalm:
I to ovako saznat :crying:
Molim permban, nemam snage više ovdje biti. Bilo mi je drago upoznati vas.
Šta je, pa nisam ga ukaljala.
nodens

Post 12 Dec 2011, 21:19

ex_anais » wrote:Ja i dalje čekam odgovor na svoje pitanje. Kako bi ju gledao nakon što je razdjevičiš? Nemoj se izvlačiti da je to hipotetski. Da li bi smatrao da si je okaljao?
Ako bih 'zbilja vjerovao' da je volim, ne bih.

Ako bi mi se činilo da se želim isprazniti na njoj (neovisno o tome je li ona sporazumna s time ili nije), onda bih. Isto vrijedi i ako bih mislio da se 'usavršavam' na njoj, ili da se 'obnavljam', ili što već.
Eks

Post 12 Dec 2011, 21:21

nodens » wrote:
Ako bih 'zbilja vjerovao' da je volim, ne bih.

Ako bi mi se činilo da se želim isprazniti na njoj (neovisno o tome je li ona sporazumna s time ili nije), onda bih. Isto vrijedi i ako bih mislio da se 'usavršavam' na njoj, ili da se 'obnavljam', ili što već.
Pa ne bi valjda djevicu potrošio na ispražnjavanje? :xrolleyes:
nodens

Post 12 Dec 2011, 21:24

ex_anais » wrote: Pa ne bi valjda djevicu potrošio na ispražnjavanje? :xrolleyes:
Pa, valjda ne bih. Radije bih onda neku isluženu, ove bi mi bilo žao. :zubo:

BTW, ne zaboravi da sam rekao 'i usavršavanje, i obnavljanje'. :cerek: Nemoj se sad odmah hvatati za najniži oblik seksa koji postoji.
nodens

Post 12 Dec 2011, 21:29

OliverZG » wrote:
Samo još da si stavila :ex anais: smajlić i sve bi bilo tako senzacionalno dramatično. :xd:
Nego olivere, daj ti meni malo objasni svoj strogo katolički pogled na ovu temu. :zubo:

To me strašno zanima, kako pravovjerni katolik gleda na ove posrnule ženskice svuda okolo. Osjećaš li nekakav, onako, zaštitnički impuls, kao prema npr. Mariji Magdaleni?
nodens

Post 12 Dec 2011, 21:34

blaze » wrote:ma ne želim te plašiti. ljudi su različiti. da je meni netko rekao kako to ide, ne bih se osjećala onako usrano s prvim djetetom. jeble ih bajke. još bih bila povjerovala da ću peći kolače :rofl:
:ne zna:

djevica i lezba, mo'š mislit' :xzubo:
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 21:36

nodens » wrote: To me strašno zanima, kako pravovjerni katolik gleda na ove posrnule ženskice svuda okolo. Osjećaš li nekakav, onako, zaštitnički impuls, kao prema npr. Mariji Magdaleni?
Vidiš zanimljivo promišljanje, možda se zato dogodio ovaj liberalni eksces :xd: .

Što se tiče katolika, zabranjeno je jebanje prije braka ali ne i brak poslije jebanja :xzubo: . Tako da ove djevojke nisu izgubljene.
nodens

Post 12 Dec 2011, 21:40

OliverZG » wrote:Vidiš zanimljivo promišljanje, možda se zato dogodio ovaj liberalni eksces :xd: .

Što se tiče katolika, zabranjeno je jebanje prije braka ali ne i brak poslije jebanja :xzubo: . Tako da ove djevojke nisu izgubljene.
Ma ja to razumijem, ali - po katoličkom nauku, brijem, prije oproštenja grijeha nužno je 'iskreno kajanje'. :zubo:

Ti zbilja vjeruješ da će se neka od ovih posrnulih djevojaka 'iskreno kajati' zbog svoje prošlosti? Pa znaš kako ono kažu - poslije jebanja nema kajanja. :rofl:
Perzefona

Post 12 Dec 2011, 21:41

nodens » wrote:
Pustimo tvoju obuzetost mojim likom i tije... ovaj.... djelom, odgovori mi na sasvim jednostavno pitanje: kako bi ti to provjerio je li se i kako jebala ona s himenom?
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 21:47

nodens » wrote: Ti zbilja vjeruješ da će se neka od ovih posrnulih djevojaka 'iskreno kajati' zbog svoje prošlosti? Pa znaš kako ono kažu - poslije jebanja nema kajanja. :rofl:
Nije u pitanju kajanje u smislu da trebaš zamrziti čin i osobu s kojom si to obavio. Više kajanje u smislu osvješćivanja da se je moglo i trebalo drugačije, zrelije. Žal za nepovjerenjem u pravovremeni susret s pravom osobom i tako.
nodens

Post 12 Dec 2011, 21:48

Perzefona » wrote:U istoj kao i ti, rekla bih. Dakle u onoj u kojoj postoje muškarci (sic!) poput tebe. I prestani si ubrijavati da si jedinstven i raritetan u svojim stavovima i furati se na don Quijotea. Imaš takvih likova na lopate. Vidim da i mene (misliš da) poznaješ, što znači da si boravio na forumu. Naći ćeš LjES i na njemu ovakvih tema i svojih sumišljenika. Ne, nisi poseban ni osobit.
Poput mene? Znači, one koje se jebu u šupak da očuvaju 'nevinost' su poput mene? A koju točno 'sličnost' ti vidiš između njihovog i mog nazora?

Ili se radi o tome da nisi pročitala onih deset stranica, hmmm? :misli:

Perzefona » wrote:Zašto bih to objašnjavala djeci i kad bih bila učiteljica? To je u novom kurikulumu?
Pa ono, čita se neka bajka i dođemo do zlobne kraljice, pa djeca pitaju - učiteljice, a što je to 'zlobna' kraljica? :rofl:

I što ćeš im ti odgovoriti kad ne bi prepoznala zlobnu kraljicu ni da je vidiš u ogledalu. :zubo:

Perzefona » wrote:Pustimo tvoju obuzetost mojim likom i tije... ovaj.... djelom, odgovori mi na sasvim jednostavno pitanje: kako bi ti to provjerio je li se i kako jebala ona s himenom?
Tijelom? Pa, nisam obuzet tvojim tijelom iz prostog razloga što ga nisam vidio. No ako mi pošalješ par slika, tko zna, možda i postanem obuzet. :cerek:

Ne bih ja ništa provjeravao, sama bi mi rekla.
Eks

Post 12 Dec 2011, 21:49

OliverZG » wrote: Nije u pitanju kajanje u smislu da trebaš zamrziti čin i osobu s kojom si to obavio. Više kajanje u smislu osvješćivanja da se je moglo i trebalo drugačije. Žal za nepovjerenjem u pravovremeni susret s pravom osobom i tako.
Što ako pravu osobu sretneš tek u 40oj? Stvarno vjeruješ da bi osoba dotad trebala ne voljeti nikoga? I da, ne mora značiti ako je nešto prestalo da u tom razdoblju nije bilo pravo. Mijenjamo se, sazrijevamo, drukčiji su kriteriji po kojima procjenjuješ pravost u petnaestoj, a drukčiji u tridesetoj. A rijetko tko se razvija i odrasta u istom smjeru.
Perzefona

Post 12 Dec 2011, 21:54

nodens » wrote:
Ne bih ja ništa provjeravao, sama bi mi rekla.
Ideš! Čuvala je opnu kako bi se predstavila nevinom, a onda bi tebi, pokloniku djevičanstva i asocijativnog sklopa koji djevičanstvo prati, sama priznala nevaginalne penetracije. I to bez seruma istine i poligrafa. :cerek:
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 21:55

ex_anais » wrote: Što ako pravu osobu sretneš tek u 40oj?
Sretanje prave osobe u tom smislu ne znači neki sudbinski pogled američkog tipa. Misli se na to da se u nekom trenutku sretne osobu koja je dovoljno dobra da se odluči biti iskreno odgovoran prema njoj.
Stvarno vjeruješ da bi osoba dotad trebala ne voljeti nikoga?

Voljeti da ali ovisi s kojom mjerom predanja toj osobi. Da li je nužno odmah sve dati, sve konzumirati.
I da, ne mora značiti ako je nešto prestalo da u tom razdoblju nije bilo pravo.
Bilo je pravo a kad postane dovoljno pravo da se je spremno preuzeti obvezu e onda je stvarno pravo pravo. :xd:
nodens

Post 12 Dec 2011, 22:00

OliverZG » wrote: Nije u pitanju kajanje u smislu da trebaš zamrziti čin i osobu s kojom si to obavio. Više kajanje u smislu osvješćivanja da se je moglo i trebalo drugačije, zrelije. Žal za nepovjerenjem u pravovremeni susret s pravom osobom i tako.
Čini mi se da tamo kaže 'mrzim na sve svoje grijehe... bla bla', znači, baš govori o 'mržnji'.

Uostalom, to što ti tu opisuješ i ne bi bilo kajanje, nego nešto drugo. Ono što bi amerikanci rekli 'regret' - a ne 'remorse'.

No dobro, recimo da ne budem prezahtjevan: misliš li ti da će neka od ovih posrnulih djevojaka zaista zaključiti da je 'moglo i trebalo' drugačije? Kako ih misliš uvjeriti u tu teoriju? :zubo:
Eks

Post 12 Dec 2011, 22:00

OliverZG » wrote: Sretanje prave osobe u tom smislu ne znači neki sudbinski pogled američkog tipa. Misli se na to da se u nekom trenutku sretne osobu koja je dovoljno dobra da se odluči biti iskreno odgovoran prema njoj.
E pa vidiš, upravo o tome i pričam.
Voljeti da ali ovisi s kojom mjerom predanja toj osobi. Da li je nužno odmah sve dati, sve konzumirati.

Bilo je pravo a kad postane dovoljno pravo da se je spremno preuzeti obvezu e onda je stvarno pravo pravo. :xd:
Čuj, ja sam za svog prvog dečka zaista vjerovala da mi je zadnji. Glupo, mlado, još nam je neka vračara rekla da ćemo se vjenčati. Sreća pa nismo.
To sam vjerovala i za druga dva. Ispostavilo se da nije tako. I da je jako dobro što nije tako jer nisam bila dovoljno zrela i jer su mi se želje u međuvremenu promijenile kao i kriteriji. Ti želiš reći da sam ja mogla znati da to neće potrajati? Kako i zašto? Ako nešto traje dvije, tri godine (a to je jako dugo kad si mlad) otkud meni pomisao da je to prolazno? Mislim, ja ne mogu biti s nekim ako vjerujem da je to prolazno.

Eto, o takvim stvarima govorim. Zato mi je jako šuplje predbacivanje nekakvog čekanja jer bila bih jako licemjerna da čvrsto vjerujem da ću ostati s nekim, volim ga, a čuvam se za nekog drugog. Nije li to zagovaranje kalkulacije?
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 22:04

nodens » wrote: No dobro, recimo da ne budem prezahtjevan: misliš li ti da će neka od ovih posrnulih djevojaka zaista zaključiti da je 'moglo i trebalo' drugačije? Kako ih misliš uvjeriti u tu teoriju? :zubo:
Pa evo vidiš post ispod tvog da se priznaje da netko nije bio dobar i da se je imalo krive kriterije. Svi zaključuju da je moglo bolje i drugačije u svakom aspektu života. Čudno bi bilo da netko stalno misli da je u pravu i donosi prave odluke.
  • Information