a di ih gledaš & uspoređuješ?nodens » wrote:
MENI su svi isti. Naravno da ženama nisu.
Virgo intacta
- Lord Byron
Oliver je ostavio bliss bez tekstaPerzefona » wrote:Ova je tema od jučer narasla za 10 stranica. Isplati li se čitati? Može sažetak?
Ne isplati se čitati.
Pa ako ne zamjeraju prošle veze odnosno sposobni su se pomirit s njome onda nemaju potrebu za manipulacijom.nodens » wrote:Dosljednom primjenom tog argumenta bi se moglo reći da svi ljudi koji briju na serijsku monogamiju, zapravo žele manipulirati. Zamisli škrtica, ne daju da im se partneri provesele malo i sa strane, nego mora biti uvijek s njima.
A što se tiče toga da su šrtice, slažem se serijski monogami su serijske škrtice ali ti mi zvučiš kao da si retrogradno škrtica. Zvučiš kao sud u Hagg-u. Dakle zamjeraš nekome što je mogla ili morala znati da će naletiti a tebe.
Oliver je ostavio Bliss bez teksta :mahnito skrola po temi: Gdje? Gdje?Lord Byron » wrote: Oliver je ostavio bliss bez teksta, Blaze je djevica, nodens je... nodens.
Ne isplati se čitati.
Znam da je Blaze djevica. Virgo tacta.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Gledajući dolje među prijavljenima čini se da ju je ostavio i bez netaLord Byron » wrote: Oliver je ostavio bliss bez teksta, Blaze je djevica, nodens je... nodens.
lorda nitko ne šljiviPerzefona » wrote:Ova je tema od jučer narasla za 10 stranica. Isplati li se čitati? Može sažetak?
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
..dosli smo do cijene.Perzefona » wrote:Ova je tema od jučer narasla za 10 stranica. Isplati li se čitati? Može sažetak?
Čije cijene, koga, čega genitiv cijene?..a unda » wrote: ..dosli smo do cijene.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Eh? Pa kako to. Ako nemaju potrebu za manipulacijom, što onda imaju protiv da se partner proveseli sa strane?OliverZG » wrote: Pa ako ne zamjeraju prošle veze odnosno sposobni su se pomirit s njome onda nemaju potrebu za manipulacijom.
Dakako, ombia bi rekla da nema ništa protiv, ali da onda ne može biti s njom.
Ali gdje vidiš da 'zamjeram'? Dakle, tebi je 'zamjeranje' kad se u nekoga ne možeš zaljubiti? Pa onda 'zamjeram' i tebi nešto, ne zato što nisi djevica, nego jer nisi uopće ni žensko.OliverZG » wrote:A što se tiče toga da su šrtice, slažem se serijski monogami su serijske škrtice ali ti mi zvučiš kao da si retrogradno škrtica. Zvučiš kao sud u Hagg-u. Dakle zamjeraš nekome što je mogla ili morala znati da će naletiti a tebe.
Ništa ja njima ne zamjeram, zaboga. Niti kažem da su 'krive' što nisu znale da će naletjeti na mene. Pa ni gabori nisu 'krivi' što su gabori, zar ne? Pa se ni u njih ne uspijevam zaljubiti. A radije bih se zaljubio u gabora (da mogu, ali jebiga kad ne mogu, jer sam grozno slab na ženstvene atribute) nego u ne-djevicu; ovima potonjima je lakše naći što već traže.
Morala sam se ići istuširati, osjećala sam se prljavo.OliverZG » wrote: Gledajući dolje među prijavljenima čini se da ju je ostavio i bez neta
Ček, ako je već tacta, kako to da je i dalje virgo?Perzefona » wrote: Oliver je ostavio Bliss bez teksta :mahnito skrola po temi: Gdje? Gdje?
Znam da je Blaze djevica. Virgo tacta.
nodens » wrote:.. ja nemam baš ništa 'protiv' ne-djevica, dapače, vrlo su zanimljiva čeljad za razgovarati. Pogotovo sam slab na one cure koje su bile samo s jednim, svojim sadašnjim dečkom/mužem itd. Kako slatko! Skoro da se zaljubim u njih, ali to bi bilo žešći apsurd.![]()
..
..dakle, ti si na dobrom putu da zaista zelis biti onaj jedini drugi..
Zanemarimo načas bezrazložnu zlobu zbog koje bi se trebala ići ispovijediti...Perzefona » wrote:Meni se čini da ćeš ti naletjet na virgo itekako tacta. Ali neprobušenu. Takvu i zaslužuješ.
Kako točno zamišljaš taj scenarij? Gdje danas ima virgo tacta neprobušena, i ako ima, što imaš protiv njih da ih čak meni priželjkuješ? Pa to zvuči gore nego da si im zazivala pakao.
- Lord Byron
-
- Information
-