Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
-
nodens
ex_anais » wrote:
Tebe ne čudi.

Vrlo si prepotentan za nekoga tko ima tako vulgarno banalne stavove i kome smeta činjenica što je netko nekog volio prije njega.
Meni 'ne smeta' činjenica da si ti nekoga voljela prije mene.
Zašto bi mi smetala? Good for you. Još bolje bi bilo da je ta ljubav potrajala. Ili ti ne misliš tako?
U svakom slučaju, ne vidim što hoćeš reći s tim da mi 'smeta' što se netko voli. Baš suprotno, sviđa mi se kad se ljudi vole. Druga je stvar što nisam baš siguran što znači 'voljeti nekoga'. A imam dojam da ni drugima nije baš posve jasno, samo se drže kao da jest.
Hajde ti meni objasni što znači 'voljeti nekoga' - ako ti nije teško. Ako jest, zanemari pitanje.

-
nodens
Lastan » wrote:Ne. Ne fulavam ništa.
Jer ta navodna bit nije ništa doli glupava apstrakcija te iste opne koja ti navodno ništa ne znači.
Ono što ti tražiš zapravo je žena umotana u mentalnu opnu od glave do pete.
Nije to nikakva 'apstrakcija' opne, faco.
Ta opna se nekad smatrala DOKAZOM (ženske) 'nevinosti' - a nije nikad opna bila 'definicija' nevinosti. Jer je to očito posve besmislen kriterij, dotična opna.
Što bi, uostalom, bila onda 'muška' nevinost, ako se 'nevinost' općenito definira putem te glupe opne, ili pardon, 'apstrakcije' te opne? Bi li mogao reći, kad si ti izgubio nevinost, sjećaš li se toga? S kime je to bilo? Koliko si imao godina? Je li ti bilo lijepo, ili možda glupo? Što je poslije bilo s tom curom?
-
vrrrlet
Mene je majka učila kako bi bilo više nego zgodno da se danas-sutra oženim za oskrnavljenu ženu. Vjerovala je da će mi oskrnavljena žena biti bolja žena od djevice, jer je prošla neke stvari u životu.
Neke majke svojim čedima žele što neiskusnijeg partnera, jer su time i neiskvareniji.
I tu su suštinske razlike, jedni lutanje smatraju zastranjenjem, drugi dobrim iskustvom koje će pomoći u realizaciji pravog puta.
Pošto se nikada nisam pačao s ružnim i glupim glupačama, mogu s zadovoljstvom ustvrditi da je svaka moja cura ostavila traga na meni da slijedećoj budem još bolji jebač, muž i otac. I gospodar, dabome.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
nodens
Morticia » wrote:Ti uistinu ne razumiješ, je li tako?
Ljudi ne ostaju nevini do tridesete ili četrdesete svojim izborom iz nekih romantičnih razloga.
Nego zato što su jako, jako povrijeđeni, tužni i sjebani iz nekog razloga.
Ili potpuno aseksualni, da.
Ponavljam- tužne, povrijeđene i sjebane osobe itekako imaju pravo na to da ih netko voli, prihvati i ima strpljenja s njima.
Ali taj netko neće biti onaj koji romatizira čuvanje djevičanstva do tridesete ili četrdesete.
Ti ne razumiješ.

Meni su ovo gore prihvatljivi razlozi.

Ne znam odakle ti ideja da ja a priori 'romantiziram' neki stjecaj okolnosti zbog kojeg se netko nije pojebao ni sa kime.
-
Emericzy
nodens » wrote:Ti si stari perverznjak, zato bolje šuti.
(BTW, ovo nije smišljeno kao uvreda, da ne bude zabune. Razumijem ja vaše potrebe, bez brige.)
Nisam to ni shvatio kao uvredu. Svatko je od nas, ako je imalo dublje uronio u erotiku, mnogim drugim ljudima perverzan bar na nekoj razini i u nekom intenzitetu. To je OK.
Međutim, iz moje perspektive tvoja je perverzarija hladna i sebična. Moja bar razveseli moje partnerice, pa smo oboje nakon toga malo veseliji. Mislim da to ljude čini boljima.
-
Morticia
Ako se ne varam, ti si pisao o ženi koja čuva djevičanstvo zbog izbirljivosti i visokih kriterija.
Pa ti ja kažem da to ne postoji u nekim normalnim okolnostima i uvjetima.
Točnije, da osoba koja to čini ima debelih problema sa seksualnošću.
E sad, ti bi nekog zdravog tko istovremeno čuva nevinost do četrdesete.
A to jednostavno ne ide zajedno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
nodens
vrrrlet » wrote:Mene je majka učila kako bi bilo više nego zgodno da se danas-sutra oženim za oskrnavljenu ženu. Vjerovala je da će mi oskrnavljena žena biti bolja žena od djevice, jer je prošla neke stvari u životu.
Neke majke svojim čedima žele što neiskusnijeg partnera, jer su time i neiskvareniji.
I tu su suštinske razlike, jedni lutanje smatraju zastranjenjem, drugi dobrim iskustvom koje će pomoći u realizaciji pravog puta.
Pošto se nikada nisam pačao s ružnim i glupim glupačama, mogu s zadovoljstvom ustvrditi da je svaka moja cura ostavila traga na meni da slijedećoj budem još bolji jebač, muž i otac. I gospodar, dabome.
Svakoj sljedećoj budeš što bolji... dok ne dođe opet sljedeća.
Koja te ne bi poželjela, je l'?

-
Morticia
nodens » wrote:

Ne znači da će zauvijek dolaziti sljedeće.
Ali će onoj koja bude zadnja moći pružiti sve ono dobro što je kroz iskustvo naučio.
I ne, ne govorim isključivo o seksualnom iskustvu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Lastan
nodens » wrote:Nije to nikakva 'apstrakcija' opne, faco.
O, itekako jest, genije.
Ta opna se nekad smatrala DOKAZOM (ženske) 'nevinosti' - a nije nikad opna bila 'definicija' nevinosti. Jer je to očito posve besmislen kriterij, dotična opna.
Što bi, uostalom, bila onda 'muška' nevinost, ako se 'nevinost' općenito definira putem te glupe opne, ili pardon, 'apstrakcije' te opne?
Izvrsno pitanje. A odgovor na nj objašnjenje je zašto se nevinost definira preko opne.
Naime, primijeti da mušku nevinost moraš posebno naglasiti. To je upravo zato što je nevinost koncept izrastao iz pojma posjedovanja himena. Muška je nevinost izvedeni koncept, a izveden je upravo apstrakcijom.
A to što “opna nikad nije bila defincija nevinosti”… a zabludjela moja micica, nije tebi lako.
Imaš primjer obudovjele Ciganke koja se ponovno udaje, a nakon prve bračne noći vješa krvave plahte. Jer pokazuje da je u brak ušla nevina iako već ima troje djece.
Nevinost je koncept izrastao iz određenih fizičkih manifestacija – prisutnosti opne ili krvi na plahtama, uglavnom. I u pravilu je bitnije da forma bude zadovoljena nego bilo kakva realnost. Tako je to uvijek s društvenim konvencijama; uostalom, reći ćeš “dobar dan” čak i ako s neba pljušti, a zemlja se otvara.
Bi li mogao reći, kad si ti izgubio nevinost, sjećaš li se toga? S kime je to bilo? Koliko si imao godina? Je li ti bilo lijepo, ili možda glupo? Što je poslije bilo s tom curom?
Što se mene tiče, a po nekim tvojim nazorima, ne sjećam se vremena kad sam bio nevin. No dugo sam bio neiskusan. 
(Na ostala tvoja pitanja već sam odgovorio na jednoj drugoj temi. Ako te uistinu zanima, čitaj.)
-
vrrrlet
nodens » wrote:

Da, da. Vježbom do savršenstva.
Ja živim u kruzima koji se šire
i njima sve više obuhvatit žudim.
Ja možda i neću polučiti zadnji,
posljedni krug, no ja se trudim.
-
..a unda
- Undaminator
- Been thanked: 2 times
vrrrlet » wrote:
Da, da. Vježbom do savršenstva.
Ja živim u kurzima koji se šire
i njima sve više obuhvatit žudim.
Ja možda i neću polučiti zadnji,
posljedni krug, no ja se trudim.
..lektorirano.

-
nodens
Lastan » wrote:
O, itekako jest, genije.

Ne, nije.
Lastan » wrote:Izvrsno pitanje. A odgovor na nj objašnjenje je zašto se nevinost definira preko opne.
Ne, ne 'definira' se, nego se (navodno) 'dokazuje' tako. Evo ti s Wikipedije:
http://en.wikipedia.org/wiki/Virginity
Virginity refers to the state of a person who has
never engaged in sexual intercourse.
Spominje li se tu gore nekakva 'opna'? Joj što volim likove poput tebe, koji su smrtno uvjereni u svoje male teorije, pa mene ide učiti što je MENI bitno.

To ja samo 'mislim' da mi je bitno neiskustvo, a 'zapravo' mi je valjda stalo do glupe opne? Eh, da te nema, trebalo bi te izmisliti.
Lastan » wrote:Što se mene tiče, a po nekim tvojim nazorima, ne sjećam se vremena kad sam bio nevin. No dugo sam bio neiskusan.

Ovo ti je jedino pametno što si rekao - uistinu, nevinost danas ima mnogo nijansi... a i neiskustvo, zapravo.
-
nodens
Emericzy » wrote:Nisam to ni shvatio kao uvredu. Svatko je od nas, ako je imalo dublje uronio u erotiku, mnogim drugim ljudima perverzan bar na nekoj razini i u nekom intenzitetu. To je OK.
Međutim, iz moje perspektive tvoja je perverzarija hladna i sebična. Moja bar razveseli moje partnerice, pa smo oboje nakon toga malo veseliji. Mislim da to ljude čini boljima.
Tko zna. Ako jednom postanem manijakalni ubojica, javit ću ti tako da znaš da si bio u pravu.
Morticia » wrote:

Ne znači da će zauvijek dolaziti sljedeće.
Ali će onoj koja bude zadnja moći pružiti sve ono dobro što je kroz iskustvo naučio.
I ne, ne govorim isključivo o seksualnom iskustvu.
Da, to je ona vječna ženska 'mudrost' - da je važno jedino biti zadnja, a ne i prva.
Zanima me kako se osjeća svaka od ovih kad napokon 'spozna' jednostavnu istinu - da je poslužila za usavršavanje.
I čemu to usavršavanje zapravo služi? Kad bude imao 60 godina, onda će biti savršen za neku 50-godišnjakinju koja će također biti savršena, uslijed ogromnog iskustva s 46 različitih sposobnih jebača?

-
nodens
Morticia » wrote:Ako se ne varam, ti si pisao o ženi koja čuva djevičanstvo zbog izbirljivosti i visokih kriterija.
Pa ti ja kažem da to ne postoji u nekim normalnim okolnostima i uvjetima.
Točnije, da osoba koja to čini ima debelih problema sa seksualnošću.
E sad, ti bi nekog zdravog tko istovremeno čuva nevinost do četrdesete.
A to jednostavno ne ide zajedno.
Ne bih nikog 'zdravog', i ja sam bolestan u glavu.

Zdravi ljudi mi idu na živce.
-
Margarita
nodens » wrote:

Loša vijest - nećeš ozdraviti. Dobra vijest - naučit ćeš držati bolest pod kontrolom dovoljno da ti ne narušava kvalitetu života. I seksa.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
Emericzy
nodens » wrote:Kad bude imao 60 godina, onda će biti savršen za neku 50-godišnjakinju koja će također biti savršena, uslijed ogromnog iskustva s 46 različitih sposobnih jebača?

Ja sam upravo u toj situaciji. I eto, iz prve ruke ti mogu reći da mi nije jasno što tebi na toj slici fali. Štoviše, danas mi se
pogotovo čini da je otezanje djevičanstva dalje od, recimo, najdalje studentskih dana, znak nekog psihološkog ili još goreg problema.
-
vrrrlet
Hm, ja ne bih bio ja kad ne bih primjetio neke stvari. Svi znamo kako se u nekim kulturama određenoj hrani pripisuju određena svojstva. Prah nosorovog roga i slične pizdarije. Još do prije stotinjak godina i na zapadnoeuropskim područjima bilo je u nekim krugovima popularno jesti dijelove mrtvaca, u nekim kulturama polinezije osobito su bili cijenjeni mozak i srce (komprimirana hrabrost) zarobljenog ratnika. Veličinama pišice su očigledno bili zadovoljni, pošto se ne spominje posebno jedenje kurca.
Uglavnom, vezano za religije ovih prostora, otvora se specifična gastro ponuda. Ruskim bogatašima bismo mogli prodavati rižoto s himenima u umaku od rajčice, majčine dušice i gljiva, a militantnim Amerikancima popržene mostarske prepucije s pomfritom.
I nemojte se sad snebivat', koliko vas samo jede nokte, a oni imaju još manje bjelančevina.
-
nodens
Margarita » wrote:Loša vijest - nećeš ozdraviti. Dobra vijest - naučit ćeš držati bolest pod kontrolom dovoljno da ti ne narušava kvalitetu života. I seksa.
Emericzy » wrote:Ja sam upravo u toj situaciji. I eto, iz prve ruke ti mogu reći da mi nije jasno što tebi na toj slici fali. Štoviše, danas mi se
pogotovo čini da je otezanje djevičanstva dalje od, recimo, najdalje studentskih dana, znak nekog psihološkog ili još goreg problema.
Pa evo, da budem brutalno iskren - jednostavno mi se ne sviđa ta tvoja 'slika'. Štaš. Pitanje ukusa. Ne mora se svima sviđati isto. Ne sumnjam da si mnogim ženama simpatičan i ti, i tvoji nazori. Meni tvoji nazori nisu niti najmanje privlačni, nikad nisu ni bili. Zašto bih se onda trudio da ih prigrlim? Ne vidim razloga.
Osim toga, koliko sam te čitao - primijetio sam da ima dosta ljudi kojima nisam simpatičan ni ja, ali ni ti. (Ciljam na tvoje nazore o braku i vjernosti). Nego bi htjeli nešto 'između'. Što drugo reći, nego - sto ljudi, sto ćudi.
-
Morticia
nodens » wrote:
Da, to je ona vječna ženska 'mudrost' - da je važno jedino biti zadnja, a ne i prva.
Zanima me kako se osjeća svaka od ovih kad napokon 'spozna' jednostavnu istinu - da je poslužila za usavršavanje.
I čemu to usavršavanje zapravo služi? Kad bude imao 60 godina, onda će biti savršen za neku 50-godišnjakinju koja će također biti savršena, uslijed ogromnog iskustva s 46 različitih sposobnih jebača?

Ne znam za druge žene, meni nije posebno važno biti zadnja.
Meni je važno da smo u trenutku dok jesmo- sretni i dostatni.
nodens wrote:

Dobro, to je onda drugi par rukava.
Nemam što reći na bolest, jbga.
-
nodens
vrrrlet » wrote:I nemojte se sad snebivat', koliko vas samo jede nokte, a oni imaju još manje bjelančevina.
Evo, recimo, ne vidim zbog čega bi meni trebalo biti valjda 'pozitivno' da neka cura ima 'iskustva' tako što se prašila s tobom.
Što, znat će bolje meni popušiti ako se prvo nagutala tvoje sperme? Naravno, iz ljubavi.

Ili možda zbog usavršavanja za mene?

Zaboravio sam...

-
Morticia
Pih, usta se lako operu.
Poremećen um nikako.

-
Herp
- Nikki Gauda
nodens » wrote:
Još jedan tipični klišej.
No, kao što rekoh, klišeji ne nastaju bez ikakvog razloga. Stoga ti je oprošteno što ga potežeš.
Imam stravično mali kurac i brzo svršavam, pročitao si me.

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
nodens
Morticia » wrote:Ne znam za druge žene, meni nije posebno važno biti zadnja.
Meni je važno da smo u trenutku dok jesmo- sretni i dostatni.
Pa dokle doguraš.

A gle, što da ti ja kažem... sretno ti bilo.

I bear you no ill will... samo mi je teško zamisliti da bih mogao, npr. s tobom biti 'sretan'. U biti, ne da mi je teško zamisliti, nego jednostavno ne vjerujem u to.
A i pitam se, recimo - što tebi onda 'treba' da bi bila sretna? Očito, ne baš mnogo. Skromna si. Blago tebi, da sam bar ja tako skroman...
Morticia » wrote:Dobro, to je onda drugi par rukava.
Nemam što reći na bolest, jbga.
'Bolestan' u navodnicima. Da me vidiš negdje u normalnim okolnostima, ziher ne bi znala da sam baš tako poremećen.
-
Herp
- Nikki Gauda
Morticia » wrote:
Ok, možda stvarno na ovom svijetu postoje osobe koje su totalno i potpuno aseksualne, a iza toga ne stoji nikakav težak razlog koji bi zahtijevao određenu psihoterapiju ili tako nešto.
I takve osobe su možda savršeno sretne.
Međutim, ako takvu osobu stavimo u kontekst veze- kako to onda funkcionira?
Mislim, može funkcionirati- ukoliko je i drugi sudionik veze identičan, tj. zdravo aseksualan.
Oh, odi na onaj tamo forum pa vidi veliku rapsravu po tom pitanju.

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests