Ne, ne, razbijam dobro i sama.nina williams » wrote: Ženo ti si sva u informatičkim problemima. Juče ti gmail nije radio, danas ovo. Ne znam, ne mogu ti pomoć. Ako treba šta začekićat javi se, to mi ide.
Nesvrstani
Politika u seksu? (Seks u politici se svako malo razvlači negdje pa čisto da obrnemo, a?)nina williams » wrote: Oćemo o seksu il o politici?![]()
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Tito. (Moj odgovor na sve.Tea Tree » wrote: Politika u seksu? (Seks u politici se svako malo razvlači negdje pa čisto da obrnemo, a?)
..politika u seksu? ok, koje sve taktike postoje? prva..osvoji pa vladaj. druga..stisni neprijatelja uza zid.Tea Tree » wrote: Politika u seksu? (Seks u politici se svako malo razvlači negdje pa čisto da obrnemo, a?)
Ne, to je seks u politici.nina williams » wrote: Tito. (Moj odgovor na sve.) Al što jes-jes, taj se i najebo i napolitiziro.
Politika o seksu. Kako ga uvjeriti da je djevac?
ex_anais » wrote:.. Kako ga uvjeriti da je djevac?..
..zasto bi to itko radio?
ti veceras stvarno imas zanimljive postove.
Ti si sve pomiješao. Zavadi pa vladaj, tako se kaže...a unda » wrote: ..politika u seksu? ok, koje sve taktike postoje? prva..osvoji pa vladaj. druga..stisni neprijatelja uza zid.
Npr. frajer Š hoće threesome s neke 2 žemske, a one se nećkaju.
Da on ne bi dugo bio suva kurca lica nevesela, on ih zavede, jednu po jednu, a onda ih natjera da se zavade zbog njega.
Što dalje?
- nina williams
Ma da? Šta misliš da nije on mlade parizanke po partijskoj liniji uveseljavo, da ne velim nizo? Eh, tebe.ex_anais » wrote:
Ne, to je seks u politici.
Politika o seksu. Kako ga uvjeriti da je djevac?Inficirana sam raspravom s ljubvi i seksa.
Zato što je to vrijednost, dijamant. A ako on vjeruje da je vrijedan dijamant onda će se truditi više da opravda sjaj.
Ja, ovaj, imam temperaturu.
Je, ali to je i dalje seks po partijskoj liniji, seks u politici.nina williams » wrote: Ma da? Šta misliš da nije on mlade parizanke po partijskoj liniji uveseljavo, da ne velim nizo? Eh, tebe.
..jesam malo..Tea Tree » wrote:..
Ti si sve pomiješao. Zavadi pa vladaj, tako se kaže.
jos ces mi rec da se ne kaze..odjeca je bacena?
nista dalje. gotovo. to je sasvim losa taktika. neckanje je dobar politicki znak. to je kao da kazu da..samo ih jos malo treba nagovarat.Npr. frajer Š hoće threesome s neke 2 žemske, a one se nećkaju.
Da on ne bi dugo bio suva kurca lica nevesela, on ih zavede, jednu po jednu, a onda ih natjera da se zavade zbog njega.
Što dalje?
edit..cek malo..frajer s? ..s??
Ja sam sigurna da jest, čak se i sjećam toga :rođena u vrijeme turaka:nina williams » wrote: Ma da? Šta misliš da nije on mlade parizanke po partijskoj liniji uveseljavo, da ne velim nizo? Eh, tebe.
To je bilo za to vrijeme nešto kao danas seks na javnom mjestu.
Tada je javno mjesto bila šuma u vrijeme ofanzive. On guzi, a meci fijuču. Povremeno ima brze pokrete gornjim dijelom tijela, gore, dole, lijevo, desno. Ne radi boljeg seksa, nego da izbjegne metke.
Partizanka nije imala toliko manevarskog prostora pa se ponekad taj seks u završnici svodio na nehotičnu nekrofiliju.
- nina williams
Dobro koja je to rasprava da se i vaki biseri tamo prosipaju?ex_anais » wrote:
Zato što je to vrijednost, dijamant. A ako on vjeruje da je vrijedan dijamant onda će se truditi više da opravda sjaj.![]()
Ja, ovaj, imam temperaturu.
To je više seks u partizanima.
Doduše, nije politika u seksu, samo nam slabo ide.
- nina williams
Filija, makar i nehotična, ovdje je uvijek bila dobrodošla.Tea Tree » wrote: Ja sam sigurna da jest, čak se i sjećam toga :rođena u vrijeme turaka:![]()
To je bilo za to vrijeme nešto kao danas seks na javnom mjestu.
Tada je javno mjesto bila šuma u vrijeme ofanzive. On guzi, a meci fijuču. Povremeno ima brze pokrete gornjim dijelom tijela, gore, dole, lijevo, desno. Ne radi boljeg seksa, nego da izbjegne metke.
Partizanka nije imala toliko manevarskog prostora pa se ponekad taj seks u završnici svodio na nehotičnu nekrofiliju.
A one radne akcije, a, a? Uf tu je svega bilo. Ono mi gradimo prugu, pruga gradi nas, čista pronatalitetna politika i slogan.
Pa uvijek je osoba X, frajer X, mislim, čemu to? To slovo čak i nema u nas.
Neka bude Š. Možemo ga zvati i Šime, ako hoćete puno ime.
Neka bude Šime.
I bi Šime.
a njih dvije? neka one budu..nj.Tea Tree » wrote: Pa uvijek je osoba X, frajer X, mislim, čemu to? To slovo čak i nema u nas.
Neka bude Š. Možemo ga zvati i Šime, ako hoćete puno ime.
Neka bude Šime.
I bi Šime.
Frajer Š i djevojke NJ i NJ?..a unda » wrote: a njih dvije? neka one budu..nj.
Morat ćemo ih nekako razlikovati. NJ-a i NJ-b?
Jesmo li suglasni?
Tko je za?
:dižeruku:
- nina williams
I ja.Tea Tree » wrote: Frajer Š i djevojke NJ i NJ?
Jesmo li suglasni?
Tko je za?
Undo, dižeš li ti šta?
..koji scenarij? aj popij andol pa se vrati.ex_anais » wrote:Taj scenarij je bezveze.
kakav bi ti scenarij?
ne. samo..nj. n+j = nj.Tea Tree » wrote: Frajer Š i djevojke NJ i NJ?
Jesmo li suglasni?
Tko je za?
Jabv da bude jedan djevac i jedan delfin i jedna biseksualka!
slabo. mogu ako treba dignut obe dvi ruke. samo to. toliko o inspiraciji koju mi dajetenina williams » wrote: I ja.
Undo, dižeš li ti šta?
..ovo je vec oko 38.
-
- Information
-