Muška sigurna kuća

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 24 Sep 2011, 14:50

..ovo nas par muskica sta ima ovdje..jeste li gledali jucer onaj film, ne znam kako se zove, onaj gdje se ona okladi da ce u 10 dana zavest frajera i otarasit ga se i o tome pise kolumnu?
ok, ima i drug dio zapleta, ali me on sad ne zanima.

opet su pustili taj film! jel to neka mobilizacija, sta? ..jel se oluja neka priblizava, dan drzavnosti, nesto?

ovaj put sam ga najduze gledao, do kraja, falilo mi je prvih deset minuta, ali tih sam 10 minuta gledao prije..valjda je isto bila neka obljetnica, stranacki sabor..?

pa jeste li vi vidjeli koji je ono lik, onaj tutlan? ..i onu, zemsku, onu megagodzilu, koja je na kraju pobijedila i jos nas uvjeravaju da je to hepiend. :confused:

ja stvarno ne znam. da sam ja na njegovom mjestu..ne znam..rekao bih sebi..brajko, ma ajde ti malo ukurac i isao bih u laponiju, usred tundre ili sta vec gore jest i ima, povukao bih se u osamu brinuci se o napustenoj mladuncadi irvasa. barem da neke koristi ovaj svijet ima od mene..:ne zna:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 618 times
Been thanked: 958 times
Post 24 Sep 2011, 14:53

Ne znam na koji film misliš, ali nalikuje mi na Opasne veze. :D Eh, to je remek-djelo. S dvije vrlo mi drage žene, ne znam koju bih prije namazao šlagom i polizao. :cerek:

No da... Bolje da ne govorim o tome. :zubo:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 14:56

Hekatonhir » wrote:Ne znam na koji film misliš, ali nalikuje mi na Opasne veze. :D Eh, to je remek-djelo. S dvije vrlo mi drage žene, ne znam koju bih prije namazao šlagom i polizao. :cerek:

No da... Bolje da ne govorim o tome. :zubo:
ma nije taj. mislim bas da se zove..kako se rijesiti frajera u deset dana.. :mad:
Stitch
Head Honcho
Post 24 Sep 2011, 15:02

Mrzim to kad me samo potroše, na svim razinama - i odu. Tutlek sam koji se brzo veže. Nikad nisam shvaćao kako se danas možemo maziti i biti najbolji na svijetu, a sutra kao da razgovaram sa zidom. Kao da je između nas neprobojno staklo. I što god da učinim, ne pomaže.

Ne volim biti nemoćan.
Potpisi su za budale.
jevgenija

Post 24 Sep 2011, 15:07

Hekatonhir » wrote:Mrzim to kad me samo potroše, na svim razinama - i odu. Tutlek sam koji se brzo veže. Nikad nisam shvaćao kako se danas možemo maziti i biti najbolji na svijetu, a sutra kao da razgovaram sa zidom. Kao da je između nas neprobojno staklo. I što god da učinim, ne pomaže.

Ne volim biti nemoćan.
:(
:grli:

jebemu. sad si me rastužio. al moj odgovor je za Ljubav ili Psihokauč, a ne Sigurnu kuću. Mislim, odgovor na ovo "Nikad nisam shvaćao...."
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Stitch
Head Honcho
Post 24 Sep 2011, 15:21

jevgenija » wrote: :(
:grli:

jebemu. sad si me rastužio. al moj odgovor je za Ljubav ili Psihokauč, a ne Sigurnu kuću. Mislim, odgovor na ovo "Nikad nisam shvaćao...."
Ma ne trebaju meni odgovori. Mislim, napiši ga ako želiš, i gdje želiš - ali uvijek tako bude, jer ljubav nije ravnomjerna sila, netko nekoga mora voljeti više. I netko nekoga manje.

Razumijem ja to. I mrzim situaciju, a ne ljude. Prirodu stvari. A cure volim, svaka mi je na neki način uljepšala život. Svaka ga je nečim obasjala. Voljet ću ih dok god dišem. Jer su dio mene. I svaka dobije komadić moga srca. Svojevrstan muzej kojim se katkad volim prošetati.
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 15:26

jevgenija » wrote: jebemu. sad si me rastužio. al moj odgovor je za Ljubav ili Psihokauč, a ne Sigurnu kuću. Mislim, odgovor na ovo "Nikad nisam shvaćao...."
..i mene. hekatonhir je ustvari tako osjecajan. :tuzni:

.......................................hekaton :top:, gou, gou, gou!! :klopa:

................................................. :D
jevgenija

Post 24 Sep 2011, 15:32

..a unda » wrote: ..i mene. hekatonhir je ustvari tako osjecajan. :tuzni:

.......................................hekaton :top:, gou, gou, gou!! :klopa:

................................................. :D
nisi me se riješio :raspa:
Stonoga i ja smo prijatelji :o
Stitch
Head Honcho
Post 24 Sep 2011, 15:38

jevgenija » wrote:
Nismo, anđele. Ti si žensko, ja muško. Prijatelje ne želim jebati, s prijateljima gledam tekme, pijem, pušim, sviram, katkad se s njima i potučem. :zubo:
Potpisi su za budale.
jevgenija

Post 24 Sep 2011, 15:41

Hekatonhir » wrote:
Nismo, anđele. Ti si žensko, ja muško. Prijatelje ne želim jebati, s prijateljima gledam tekme, pijem, pušim, sviram, katkad se s njima i potučem. :zubo:
ja se jebem s prijateljima bez nekih većih problema :D :facepalm:
samo se strpi da me ovaj moj ostavi jer sam iritantna ili već nešto zbog čega će me napucat. Nijedan normalan mi ne traje predugo :hekla:

jedino ne volim da me se tuče. mogli bi jednostavno tu tučnjavu zamijenit jebanjem? :kava:
Stitch
Head Honcho
Post 24 Sep 2011, 15:42

Zamijenit ćemo je. Pametna si ti mala. :cerek:
Potpisi su za budale.
jevgenija

Post 24 Sep 2011, 15:43

omakne mi se tu i tamo, ne navikavaj se, ne omiče se često :serek:
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 16:54

jevgenija » wrote: nisi me se riješio :raspa:
..zasto bi se tebe itko htio rijesit? to se trazi kompliment? :cerek: :raspa: :D

prijatelji? ..zvuci kinki. a i kao uvreda. :raspa:

:D
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 16:56

Hekatonhir » wrote:
Nismo, anđele. ..
:top: :rofl: gouuuuu..:usama:

Stitch
Head Honcho
Post 24 Sep 2011, 17:51

Unda, nismo na tribinama, ne trebam navijače. Nego mir. I malo prostora. :D
Potpisi su za budale.
Lastan

Post 24 Sep 2011, 18:33

Hekatonhir » wrote:Ne volim biti nemoćan.
Klonimo se u ovom kontekstu latinizama, da ne krenemo crtati vraga po zidu… :Pop:
Stitch
Head Honcho
Post 24 Sep 2011, 18:56

Evo prigodnog vica...
Uhvatio se Mujo streličarstva, poslije izvjesnog vremena stvar preraste u ozbiljnu zanimaciju i na kraju završi u klasičnom bowhuntingu... I tako, jednom naš Mujo krene u lov na medvjeda! Šulja se šumom, spazi jednoga, odapne strijelu, medvjed padne, ali kad je Mujo stigao na mjesto pada, medvjeda nigdje!

Mujo zbunjeno gleda tragove, kad iznenada netko ga potapša po ramenu... Mujo se okrene i ugleda namrgođena medvjeda. Koji mu veli: - Pogodio si me strijelom. Dajem ti da biraš brzu smrt ili da mi ga popušiš!

Mujo se prepadne, ali bez puno razmišljanja izabere drugu opciju. Nakon obavljene radnje medvjed ga zaista pusti. Nakon što se smirio od šoka Mujo se osjeti pogođenim i smisli osvetu. Tako se idućeg dana u šumu vrati s puškom... Potraži medvjeda, opali, medvjed padne, ali kad Mujo stigne na mjesto pada, medvjeda opet nema!

I pre nego što se Mujo uspio snaći, medvjed mu već stoji iza leđa: - Eeej, opet si me pogodio! Ovaj put il’ gineš il’ te opalim zguza!

Mujo ponovo izabere manje smrtonosnu varijantu, spusti hlače i namjesti se.... I iz šume opet izađe žive glave, ali pun želje za osvetom!

Vrati se on idućeg dana u šumu s protutenkovskim RB-om! Potraži medvjeda, nanišani i opali raketu! Još prije nego što se slegla prašina od eksplozije, Mujo je već na mjestu pogotka, ali od medvjeda opet ni najmanjeg traga!

Normalno, trenutak poslije toga medvjeđa šapa opet se pojavi na Mujinu ramenu! Mujo se polako okrene prema medvjedu, a ovaj će: - Čuj, prijatelju... 'Ajd' sad iskreno, tebe ustvari i ne zanima lov, a? :rofl:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 19:18

Lastan » wrote: Klonimo se u ovom kontekstu latinizama, da ne krenemo crtati vraga po zidu… :Pop:
kvid? :confused:

..ahaaa :rofl:, impoten....ups :no:, upravo sam nacrtao vraga. :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 24 Sep 2011, 19:23

Hekatonhir » wrote:Unda, nismo na tribinama, ne trebam navijače. Nego mir. I malo prostora. :D
..no habla. :ne zna: : oni meksicki valovi:
Hekatonhir » wrote:..

Normalno, trenutak poslije toga medvjeđa šapa opet se pojavi na Mujinu ramenu! Mujo se polako okrene prema medvjedu, a ovaj će: - Čuj, prijatelju... 'Ajd' sad iskreno, tebe ustvari i ne zanima lov, a? :rofl:
:rofl:

..dovoljno davno ga nisam cuo. :D

..jedino, zasto prigodan? komu? i ko je ko u tom vicu ako uzmemo da imamo likove..tebe, jevgeniju i lestana? :raspa:

JPK

Post 24 Sep 2011, 22:56

Morticia » wrote: Ili je grijeh kraj žive žene drkat? :zubo:
Nadam se da nije, s obzirom na to koliko sam puta drkao kraj žive žene jer ova više nije mogla.
Biti i mniti svemiropolisno
Margarita

Post 24 Sep 2011, 23:00

..a unda » wrote:
..dovoljno davno ga nisam cuo. :D
Prije 30 godina nije bilo fensi oružja nego pištolj, puška i mitraljez. A završavao je 'jesil ti vamo došo radi lova ili jebačine?'.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita

Post 24 Sep 2011, 23:01

JPK » wrote: Nadam se da nije, s obzirom na to koliko sam puta drkao kraj žive žene jer ova više nije mogla.
E, da, to mi je najdraže. Mora mi pokazati kako i to radi bolje od mene.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Stitch
Head Honcho
Post 24 Sep 2011, 23:29

..a unda » wrote:
..jedino, zasto prigodan? komu? i ko je ko u tom vicu ako uzmemo da imamo likove..tebe, jevgeniju i lestana? :raspa:

A ono, prešli smo s ljubavi na seks, a kako mi je ponestalo duhovitih doskočica, sjetih se vica. Ništa drugo. Nema zavjere. Nema drame. :D
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 24 Sep 2011, 23:31

Hoće li tko od muških članova skloniti tfitija amo prije nego što ga furije dotuku do kraja? Ipak vam je ovo sigurna kuća. Opravdajte joj ime.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 24 Sep 2011, 23:33

Pobrkala si pojmove. Zidovi su tu da čuvaju ove unutra. Od onih izvana. A ne obrnuto. :D
Potpisi su za budale.
  • Information