o samoci..o usamljenosti.....you name it...
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Undo, nježan si ko traktor.
..aj, freza, prije..nina williams » wrote:Undo, nježan si ko traktor.
sta sad? sve ima svoju cijenu. ako je to tako, onda treba preuzet inicijativu i zaduzit se jos vise..kad ce ako nece sad?
- nina williams
Pa čini mi se da trenutno važe da li joj cijena odgovara. Može ona na konačnu odluku nadoć i sama, ne trebaš je napast dok se premišlja kako dalje.
Nemoj ga shvaćati tako ozbiljno.nina williams » wrote:Pa čini mi se da trenutno važe da li joj cijena odgovara. Može ona na konačnu odluku nadoć i sama, ne trebaš je napast dok se premišlja kako dalje.
- nina williams
Ma nije problem u meni (ja ga opće ne shvaćam ozbiljno
Pa te pogodi i ono što inače ne bi, ono čemu bi se i smijala.
A i lekcije tipa 'ko ti kriv' nisu najnježnije što ti se može desit.
To stoji.nina williams » wrote: Ma nije problem u meni (ja ga opće ne shvaćam ozbiljno), neg kako bi ga ona mogla mogla shvatit. Kad si u osjetljivijem stanju, znaš se i zajebat oko tuđih riječi/stavova.
Muškarci.
..sta ce vagat? ..sad je nasla vagat? odvagala je ona odavno, cak i prije..nina williams » wrote:Pa čini mi se da trenutno važe da li joj cijena odgovara. Može ona na konačnu odluku nadoć i sama, ne trebaš je napast dok se premišlja kako dalje.
vidis da je recesija, i to gadna. nije dobro vrijeme za rizik, nego za pokrit se usima i mumljat.. onaj ko ima malo, imat ce jos manje, ako ne bude pazio..ili cak i ako bude pazio, jebiga.
di si ti vidila da je ja napadam? ..i koje to konacne odluke? nigdje nisam vidio da se radi o konacnim odlukama. a koje su to nekonace?
sta sad..kufer amo, kufer tamo. sta fali kuferima? mozda oce bit kao iz onog es efa, jel pracet ono s onim kuferom, kovcegom sta trci..
stvarno drame, a od nicega..
eto. vidis kako sam te naucio. mozes ti kad oces.
ali, sebe ne treba shvacat previse ozbiljno, onda sve bude zercu ljepse. a i bolje..
O, ne!
U nekim težim životnim situacijama će bilo kome bolje pomoći taj "grublji, muški" stav nego nježniji ženski pristup, tipa
Ovo se ne odnosi nužno na Elli, može na bilo koju situaciju.
U situaciji u kojem je netko rastrgan, neodlučan, osjeća se jako down, puno više će pomoći neka "muška" noga u guzicu, kao pokretač za izlaz iz te situacije, početak rješavanja sranja nego tješenje.
- nina williams
Ma sve što ću ti reć je da pročitaš moj predhodni post...a unda » wrote: ..sta ce vagat? ..sad je nasla vagat? odvagala je ona odavno, cak i prije..![]()
vidis da je recesija, i to gadna. nije dobro vrijeme rizik, nego za pokrit se usima i mumljat.. onaj ko ima malo, imat ce jos manje, ako ne bude pazio..ili cak i ako bude pazio, jebiga.![]()
di si ti vidila da je ja napadam? ..i koje to konacne odluke? nigdje nisam vidio da se radi o konacnim odlukama. a koje su to nekonace?
sta sad..kufer amo, kufer tamo. sta fali kuferima? mozda oce bit kao iz onog es efa, jel pracet ono s onim kuferom, kovcegom sta trci..![]()
stvarno drame, a od nicega..
I da je to kovčeg/škrinja od drveta mudre kruške.
..ma nisam ja rekao..ko ti je kriv. samo kazem da se uopce ne radi o krivici. radi se samo o padu energije ili uspavanosti nekoj, inerciji. zato, malo valja protrest zab ramena, ustipnut je, pljesnut po guzici..sta, mozda se naljuti, odreagira, vrati nazad..i, to je dobro, za cirkulaciju, a i ostalo, uf..nina williams » wrote: Ma nije problem u meni (ja ga opće ne shvaćam ozbiljno), neg kako bi ga ona mogla mogla shvatit. Kad si u osjetljivijem stanju, znaš se i zajebat oko tuđih riječi/stavova.
..ma, procitao i to prije nego sto si ga napisala..nina williams » wrote: Ma sve što ću ti reć je da pročitaš moj predhodni post.![]()
...
I da je to kovčeg/škrinja od drveta mudre kruške.
..e to, to, ta skrinja, od mudre kruske..
Eto, to je taj "muški" pristup, koji je puno efektniji nego ženski -..a unda » wrote: zato, malo valja protrest zab ramena, ustipnut je, pljesnut po guzici..sta, mozda se naljuti, odreagira, vrati nazad..i, to je dobro, za cirkulaciju, a i ostalo, uf..
Unda se samo pravi. On više ima ženski stav.Tea Tree » wrote: O, ne!
U nekim težim životnim situacijama će bilo kome bolje pomoći taj "grublji, muški" stav nego nježniji ženski pristup, tipa
Ovo se ne odnosi nužno na Elli, može na bilo koju situaciju.
U situaciji u kojem je netko rastrgan, neodlučan, osjeća se jako down, puno više će pomoći neka "muška" noga u guzicu, kao pokretač za izlaz iz te situacije, početak rješavanja sranja nego tješenje.
Ja ne volim nogom u guzicu. Doduše, ovisi. Ako nije pregrubo.
..pa jelda. sta ijedna ima od toga..cmi, cmi? naravno, govorim o neekstremnim situacijama. njoj sad treba samo jedan kvalitetan pogled koji ce je..ne znam sta...ono, skinut?
Pa nije da ...a unda ili bilo koji muškarac ne znaju napisati, misliti, izgovoriti, lijepe stvari.ex_anais » wrote:
Unda se samo pravi. On više ima ženski stav.I zna napisati lijepe stvari kad hoće i kad se potrudi.
![]()
Samo je pitanje procjene trenutka u kojem ćeš krenuti s tim lijepim stvarima, a kad je nekome potrebna noga u guzicu.
Ne moraš ti voliti nogu u guzicu i može ti se učiniti i pregrubo ako si u nekoj lošoj fazi. Ali praksa je pokazala da je učinkovitija
..ti znas sta ja imam.ex_anais » wrote:
Unda se samo pravi. On više ima ženski stav.I zna napisati lijepe stvari kad hoće i kad se potrudi.
![]()
ovo ostalo necu komentirat.
Možda i skinut. Zavisi od trenutka...a unda » wrote: ..pa jelda. sta ijedna ima od toga..cmi, cmi? naravno, govorim o neekstremnim situacijama. njoj sad treba samo jedan kvalitetan pogled koji ce je..ne znam sta...ono, skinut?
..ah, zene. jos je dobro dok nas ovako nazivaju, dok nisu direktnije..Tea Tree » wrote: ...a unda ili bilo koji muškarac ...
Neću ni ja komentirati.
..pa mozda, ne znam..onako, sam rekao, za primjer. nije bitno sto, bitno je da ona zna sto je to i da se radi toga osjeca..ne znam..bolje, pozeljnije, sretnije..ne znam, aj ti reci, ti znas.Tea Tree » wrote: Možda i skinut. Zavisi od trenutka.
Možda zato što sućut i tješenje potencira dramu, a ovo je skretanje pozornosti ili obrušavanje na problem.Tea Tree » wrote: Pa nije da ...a unda ili bilo koji muškarac ne znaju napisati, misliti, izgovoriti, lijepe stvari.
Samo je pitanje procjene trenutka u kojem ćeš krenuti s tim lijepim stvarima, a kad je nekome potrebna noga u guzicu.
Ne moraš ti voliti nogu u guzicu i može ti se učiniti i pregrubo ako si u nekoj lošoj fazi. Ali praksa je pokazala da je učinkovitijapri izvlačenju iz loših faza.
kako ces komentirat kad nemas sta komentirat. tvoj post je bio za modro zuti psihokauc, ne moj..
Ne, ne, moj post je bio sasvim ok, empatičan, a onda si ti napisao to svoje perverzno...a unda » wrote: kako ces komentirat kad nemas sta komentirat. tvoj post je bio za modro zuti psihokaouc, ne moj..
ex_anais » wrote:
Ne, ne, moj post je bio sasvim ok, empatičan, a onda si ti napisao to svoje perverzno.
da, autoempatican.
perverzno? vidim ja da je tebi vlaska zemlja nepoznata..
-
- Information
-