Pisaće ga u infinitivu.A.P. » wrote:Ja pripremam žensku od 27 godina za državnu maturu.
Nakon 16 sati ona još uvijek ne zna konjugirati to be & to do po licima, a treba pisati esej na engleskom u petom mjesecu
Mister(azil)ije! Prvi volumen
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ne mogu više, Herpe, na rubu sam nerava
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Tipujem na ovo treće, motivacija je, 'nako, ispod nule, ako je to uopće moguće
A kemija je podmukla i gadna zvijerka; ekipa kad dođe u gimnaziju računa da im to i to gradivo treba samo taj i taj put, za taj i taj test, a nakon toga sve zaborave kao rukom odnešeno.
Pa se čudom čude kako bi oni sad trebali znati koji je to spoj kalcijev ion, i je li mu možda oznaka KI.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp » wrote: Pa se čudom čude kako bi oni sad trebali znati koji je to spoj kalcijev ion, i je li mu možda oznaka KI.![]()
![]()
Djeca su sve gluplja i pasivnija, a svi idu u gimnaziju jer je to in :prezir:
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Bravo, pet
Tako i ona zvuči, btw. Nakon 16 sati.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Almost Rosey
A onda moš lajat kol'ko o'š, klinac se neće pomaknut s mjesta.
Može bit jebeni ajnštajn, ako nije motiviran, ništa neće ostat u glavi.
Jel imaš volje pokušat ga motivirat? Ono, ništa komplicirano, najobičnije potkrepljenje?
Normalni ljudi kojima nešto zašteka pa im objasniš i onda oni isprave ocjenu i skuže i povežu i tako. Od retarada me mozak boli bez obzira na pare.JPK » wrote:Još uvijek ne kužim. Pa tko bi vam dolazio na instrukcije da nije takvih?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Pa na ovima koji se vraćaju i ništa ne kuže se valjda zarađuje, a ne na ovima koji uzmu tri sata po polugodištu.A.P. » wrote:
Normalni ljudi kojima nešto zašteka pa im objasniš i onda oni isprave ocjenu i skuže i povežu i tako. Od retarada me mozak boli bez obzira na pare.
Biti i mniti svemiropolisno
Tako je, ali me svejedno nerviraju jer su glupi.JPK » wrote: Pa na ovima koji se vraćaju i ništa ne kuže se valjda zarađuje, a ne na ovima koji uzmu tri sata po polugodištu.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nisu oni glupi, neg vi lošo podučavate. Moji svi prolaze nakon instrukcija.A.P. » wrote:
Tako je, ali me svejedno nerviraju jer su glupi.
Zašto ljudski likovi u crtićima počesto imaju po četiri prsta na rukama? Jel ih tako lakše crtat il koji vrag?
Na pitanje me potakao Kremenko dok sam ga jučer gledala, i tamo svi imaju po 4 prsta, a ondak Fred navuče bejzbolsku rukavicu koja ima 5 prstiju. Hm?
(E da, ne spominjite mi Boga u Simpsonima ako ste za milost čuli.)
Pa i moji svi prolaze nakon instrukcija, a drugi ih loše podučavaju. Ova blentava kokoš što ne zna 2+2 ne ide u školu 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- nina williams
A.P. » wrote:Pa i moji svi prolaze nakon instrukcija, a drugi ih loše podučavaju. Ova blentava kokoš što ne zna 2+2 ne ide u školu
Pod 'moji' sam mislila na ove koje instruiram, ne na familiju...jel te zato ne berem?
A?nina williams » wrote:![]()
Pod 'moji' sam mislila na ove koje instruiram, ne na familiju...jel te zato ne berem?
Pa i ja sam pod moji mislila na ove koje instruiram, kakva familija
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Hm.Almost Rosey » wrote: A onda moš lajat kol'ko o'š, klinac se neće pomaknut s mjesta.
Može bit jebeni ajnštajn, ako nije motiviran, ništa neće ostat u glavi.
Jel imaš volje pokušat ga motivirat? Ono, ništa komplicirano, najobičnije potkrepljenje?
Ne.
O poše, pa pročitaj šta sam napisala na topikunina williams » wrote:Pa što kukaš ondak? Ako nauče, ako prolaze, di je problem?
Nervira me ova blentača koja nakon 16 sati ne zna reć ja se zovem ivana na engleskom
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Moji su isto svi prošli, najkasnije na prvom popravnom roku (i to uglavnom oni koji su tek tada i došlinina williams » wrote: Nisu oni glupi, neg vi lošo podučavate. Moji svi prolaze nakon instrukcija.![]()
- nina williams
I dalje ne vidim problem, tim više što kažeš da nauče, bar ovi ostali. Šta je strašno u tom što nije s jezicima na ti?A.P. » wrote:
O poše, pa pročitaj šta sam napisala na topiku![]()
Nervira me ova blentača koja nakon 16 sati ne zna reć ja se zovem ivana na engleskom
Odgovori mi: jel bi tebe iritiralo da nakon 16 sati poduke (ne školskih) netko i dalje ne zna reći my name is jovanka? A pripremaš ga da polaže višu razinu državne mature u kojoj mora pisati esej na tom jeziku za 6 mjeseci?nina williams » wrote: I dalje ne vidim problem, tim više što kažeš da nauče, bar ovi ostali. Šta je strašno u tom što nije s jezicima na ti?
Nervira me jer je glupa i jer uz to ne želi učiti i sve joj je zajebancija.
Ostali koji su možda glupi bar stisnu, nauče i prođu.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Hm, prilično sam sigurna da unatoč njihovom formalnom i inom obrazovanju te neupitnoj inteligenciji nemaju dovoljno znanja da bi, čak i uz oveći trud, mogli nekome objasniti gimnazijski program kemije. O određenim kolegijima na fakultetima da i ne govorim.Margarita » wrote: Oni koji nemaju vremena sami objasniti djeci.
Nekako sam naivno očekivala da su ti direktori i zastupnici išli u gimnaziju.Herp » wrote:
Hm, prilično sam sigurna da unatoč njihovom formalnom i inom obrazovanju te neupitnoj inteligenciji nemaju dovoljno znanja da bi, čak i uz oveći trud, mogli nekome objasniti gimnazijski program kemije. O određenim kolegijima na fakultetima da i ne govorim.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-