Pih. To nije fobija onda.Tristana » wrote:Lastane, meni je baš zanimljivo da su ti pomogli da se riješiš fobije od prometa.
Ja je isto imam ali nikad me nije ometala u tolikoj mjeri da bi krenula u borbu s njom. Jednostavno se ne vozim autom.

Ja nisam mogao prijeći cestu. Vrištao sam kad bi me iznenadio automobil koji bi cestom prošao kraj mene dok sam ja hodao pločnikom. Zaobilazio sam u širokom luku automobile na parkiralištu za slučaj da na ravnom odjednom krenu sami od sebe i pregaze me.
Iako, ako ćemo pravo, fobijom se smatra bezrazložan strah. Moj je, nakon dvije saobraćajke, bio itekako razložan.

Ništa. Igranje uloga. Ja sam bio ja, a oni su bili moji članovi obitelji, prijatelji iz škole i tako to nešto. Većinom su mi išli na živce jer su potpuno promašivali ponašanje.Almost Rosey » wrote:Lastane, to tvoje se zvalogrupna terapija. Kako je točno izgledalo, ti i svi ti psihijatri? Što su ti radili?

A budući da smo svaki put na terapiji odigravali dvije scene, a nisam mogao dvaput u istom terminu odigrati jednu te istu, saznali su ponešto o mojim problemima izvan onoga što sam bio došao liječiti.