Nakit i ostale kinĐurije!

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Morticia

Post 09 Dec 2011, 15:12

A jel' ima ona neki dućan u Zagrebu, može li se to naručiti preko neta?

:gaah:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beta ženka

Post 09 Dec 2011, 15:25

Glo » wrote:
koji dio ti je smiješan? :xzubo :
Tetovaže iz sladoleda i crteži kemijskom kao nadomjestak za nakit (iz opravdanog razloga, al svejedno, smiješno je - i slatko istovremeno). :D
Herp wrote:
Ako Herp kupuje, jevtino je. : D
Ja sam jedna od najvećih škrtica na planeti za takve stvari (nakit, kozmetika, odjeća...), ne bih dala više od 100 kuna za komad nakita ma da je, ne znam, mp3 player istovremeno :zubo:
Za takvo nešto - ja bih, i još bih smatrala da sam prošla jebeno jeftino. I za 200 kn isto. :D
(al' inače - uglavnom kupujem jeftin nakit, a fala k., sviđa mi se svašta pa se i nađe svašta za siću. a ponekad si nešto sama napravim)

Dugujem vrrrletu sliku, al mi naušnice nisu pri ruci.
Dok sam guglala "plastic red star earrings", naišla sam na ovo: :cerek: :cerek:

Image

Nema slike takvih naušnica, ovo bi bilo najsličnije, bez ovih kružića na vrhu:

Image

Odnosno, baš ovako izgledaju, samo crvene boje:

Image

A imam još jedne, male crvene petokrake.
I dva prstena s crvenom petokrakom.
I ogrlicu od blijedocrvenih (plastičnih) petokraka.

I još jedan šljašteći komplet s petokrakicama različitim, tamnosivo-srebrna boja i štras.
I još jedne naušnice, viseći jednostavan lančić i jedna petokrakica na vrhu, isto metal.
Zatim medicinke petokrakice. :cerek:

I nekoliko svijeća različitih veličina i boja (uglavnom crvenih) što sam dobivala za prethodne rođendane.
I odjeću... a u kurac... :rofl:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Herp
Nikki Gauda

Post 09 Dec 2011, 16:05

Oh, ja imam petokrake na svemu :D viseće naušnice, pa one ugurajuće naušnice, pa privjesci na ogrlicama, svugdje :xlux:

Imam i miša za komp u obliku petokrake. Na poslu. (doma ne koristim miš) :raspa:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp
Nikki Gauda

Post 09 Dec 2011, 16:07

Morticia » wrote:A jel' ima ona neki dućan u Zagrebu, može li se to naručiti preko neta?

:gaah:
Mislim da može, pošalji joj mail.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 09 Dec 2011, 16:44

Glo » wrote:pješčana, ne depiliraš si ruke?!??! :eek:
ja bih htjela biti muha na zidu tvog uma, na pet minuta, da vidim kako to fercera :D
jer fakat nemam pojma o čem pišeš
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Beta ženka

Post 09 Dec 2011, 16:50

Herp » wrote:Oh, ja imam petokrake na svemu :D viseće naušnice, pa one ugurajuće naušnice, pa privjesci na ogrlicama, svugdje :xlux:

Imam i miša za komp u obliku petokrake. Na poslu. (doma ne koristim miš) :raspa:
I ja! Dobila na poklon! (kao i dosta već navedenih petokraka) :rofl:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
*jezebel*

Post 09 Dec 2011, 17:14

zasto nitko ne stavi nesto sto se meni svidja?! :ljutic: dobre su mi jedino one paprikine tockice (to sam prije dosta nosila) i par stvari koje je stavila ombia, ali koje ne bih nosila. ovo od beta zenke i od herpa mi je najgore (sorry, curke, ali barem mozete bit' sigurne da vas necu pokrast' :xzubo: ), jedino moram priznat' da su mi zgodnicke one cipelice vilenjaka, fotoaparatic i baciklic.

evo jos nesto sto mi je zgodnicko:

Image

ove ''baroque'' biserne, jaooooo, ja bih to!!! :s :s :s e imam stvarno malo nakita i nisam tip koji puno mijenja, ali ove na slici ispod bih jako jako jako htjela imati (isuse, moram ih imati!!! m-o-r-a-m!!! :mama:), kao i one prve od svih koje sam stavila (pjeskarene nepravilne):

Image

http://perfectdetails.com/mm5/graphics/ ... QGS-xl.jpg
http://lib.store.yahoo.net/lib/american ... 5-e1ex.jpg
http://i986.photobucket.com/albums/ae35 ... hot005.jpg
http://i986.photobucket.com/albums/ae35 ... hot004.jpg

ovaj ''dubrovacki'' nakit mi je jako lijep za vidjet', ali ne bih ga nosila:

Image
Image

Image

kreolke su mi lijepe samo ako su jako tanke (mozda jos tanje od ovih) i s neravnom povrsinom:

Image
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 09 Dec 2011, 17:23

poslat cu mu slike ovih drugih na mail, nikad se ne zna. iako je, nakon par godina suzivota, nekim cudom osiromasio.
Image
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
ombia

Post 09 Dec 2011, 17:48

Mozda ti nikog neces pokrasti ali mogla bih ja tebe! :E
Herp
Nikki Gauda

Post 09 Dec 2011, 18:31

Ni ja neću pokrasti jezebelu sigurno :durica:

Zvjezdice front FTW :rozi:
Beta ženka

Post 09 Dec 2011, 23:10

Kuglice i sl. - ok, al :zijeeeev:
Zvjezdice naprijed, bapski nakit stoj! :usama:
*jezebel*

Post 10 Dec 2011, 00:11

ove imam:

Image
Pješčana

Post 10 Dec 2011, 00:32

:cerek:

jez, ovo je preslatko

samo da znate, zbog ove teme sjetila sam se manjih naušnica, i potražila, danas sam nosila ove:
Image
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 10 Dec 2011, 01:05

Nosim zlatni lančić od petog osnovne. Lančić, ne lanac, nisam Hercegovac. I to je sve. Ne volim prstenje, naušnice, satove.

Jedan mi je privjesak puknuo, u obliku sidra, ali samo mi je smetao, jer se znao zakvačiti za jastuk ili deku. Zato ga ne nosim na popravak. Ostala su mi još tri, potkova, škorpion i križ. Križ mi je mati kupila za Božić kad je skužila da sam originalni prokartao. Škorpiona sam sâm kupio, jer mi se svidio. A potkova je jedina iz izvorne postave, s krštenja.

Lančić je malo stariji od mene, i ne namjeravam ga skidati. Čak mi fali kad ga zaboravim staviti poslije kupanja.
Potpisi su za budale.
*jezebel*

Post 10 Dec 2011, 01:35

fala, pjescana, i ove tvoje zadnje su simpaticne (barem ono sto se vidi od njih :zubo:).

evo jos malo nebrusenih dijamanata i ostalih kamencica:

Image

Image

Image

Image

Image

Image
*jezebel*

Post 10 Dec 2011, 01:37

Image

Image

Image

Image

Image

i par plasticnjara za kraj:
ImageImage
dejzi

Post 10 Dec 2011, 01:54

Treće u drugom postu su super. :xlux:
I plave plastične. Ja bih. :xlux:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Beta ženka

Post 10 Dec 2011, 02:20

Jez, sviđam jako ove nebrušene, nesavršene. I plastične, naravno. :D
Almost Rosey

Post 10 Dec 2011, 13:08

Hekova priča :cerek:
meni je sve tu lijepo, ali ništa od toga ne bih stavila na sebe :ne zna:
Beta ženka

Post 10 Dec 2011, 15:53

Almost Rosey » wrote:Hekova priča :cerek:
meni je sve tu lijepo, ali ništa od toga ne bih stavila na sebe :ne zna:
I meni je dobra Hekova priča. :)

A stavljanje na sebe - trebala bi probati.

Ja sam dobila na poklon dva para iz ove kolekcije: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 273&type=3

Kad sam ih vidjela, pomislila sam kako nisu nimalo "moj stil", ali kad sam ih okačila - odlično mi stoje.
Beta ženka

Post 10 Dec 2011, 21:00

Odmah se sjetih Herp:

Image

Evo za vas ozbiljnije, morti vam se tu nešto svidi - meni se sviđa gotovo sve :zubo: :

http://www.anthropologie.com/anthro/cat ... CCESSORIES
ombia

Post 10 Dec 2011, 21:13

Beta ženka » wrote:Odmah se sjetih Herp:

Evo za vas ozbiljnije, morti vam se tu nešto svidi - meni se sviđa gotovo sve :zubo: :

http://www.anthropologie.com/anthro/cat ... CCESSORIES
Nama ozbiljnijima se isto tu sve svidja, mi na tu stranicu okidamo vec godinama. I narucimo s iste tu i tam. Imaju i super haljina.

jedino su im neke stvari ful preskupe, to je za Amere koji misle da sve sto izgleda europski mora biti skupo.
A.P.
Cactus

Post 10 Dec 2011, 21:17

Ajme :xlux: :xlux: :xlux:

Sviđa mi se sve :diže kredit: :xlux:
Beta ženka

Post 10 Dec 2011, 21:24

ombia » wrote:
Nama ozbiljnijima se isto tu sve svidja, mi na tu stranicu okidamo vec godinama. I narucimo s iste tu i tam. Imaju i super haljina.

jedino su im neke stvari ful preskupe, to je za Amere koji misle da sve sto izgleda europski mora biti skupo.
A šta šutiš. :D
Ja sam naletjela preko nekog DIY bloga, ženska je sama napravila božićno drvce od papira kakvo je vidjela tamo, ali joj se 48$ činilo preskupo (što i jest istina). Nisam znala za tu stranicu otprije, preletjela sam preko ponude, i stvarno ima odličnih stvari (ne mislim samo na nakit).
A.P. wrote:
Ajme :xlux: :xlux: :xlux:

Sviđa mi se sve :diže kredit: :xlux:
A baš. :rofl:
Mene stra' kredita, možda bih mogla odigrati loto. :mama:
ombia

Post 10 Dec 2011, 21:54

Ti zaista ne zelis da idem nabrajati sve stranice na kojima sam kupovala :o pokusavam trenutno potisnuti takve informacije :zubo:
  • Information