Takav ti je život. Taman kad ti više ne treba maslac, nestane i kečapa...a unda » wrote: ..! : posljednji tango u gavrilovicu:
Virgo intacta
Navodno se najviše prodaju oni extra sensitive kondomi. Nakon što muškarac ode, ostaju i pričaju sa ženom.ElliQuinn » wrote:Pa, iskreno, nije mi toliko bitno da sam mu tek druga koliko mi je bitno je li koristio zaštitu pri snošaju s tisućama
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita » wrote: Navodno se najviše prodaju oni extra sensitive kondomi. Nakon što muškarac ode, ostaju i pričaju sa ženom.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Maleficent
Moram i ja stavit smajlija.Margarita » wrote: Navodno se najviše prodaju oni extra sensitive kondomi. Nakon što muškarac ode, ostaju i pričaju sa ženom.
i ja.Margarita » wrote: Navodno se najviše prodaju oni extra sensitive kondomi. Nakon što muškarac ode, ostaju i pričaju sa ženom.
Nek(v)arljiva.
Pa to, kad muški nakon koitusa ne pričaju sa ženkom.kukuriku » wrote:
ke je tužno, reci?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
haj, moj šmokljane, nije to camusovsko.schmokljan » wrote:Tužne su vam te camusovske šale.
tot je više seksgradovsko.
Nek(v)arljiva.
Nije.schmokljan » wrote:To ti je isto.
Kladim se da Samanta nema pojma ko je Camus.
Nego,a di ci ti meni?
Nek(v)arljiva.
Teško mi zamisliti nekoga kome je zaista 'bitnije' da cura bude nevina, nego npr. da je zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata, maštovita itd.Lastan » wrote: Heh. Tu smo negdje.
I ja sam dvaput bio prvi, a nikad mi to nije bilo bitno. Skoro mi dođe žao tipova kojima je to najbitnije, a koji ne mogu uhvatiti djevicu a da pritom ne otimaju djecu iz kolijevke.
Što se mene tiče, djevičanstvo je precijenjeno; ionako kvaliteta seksa raste s vremenom.
No precijenjeno je i prethodno iskustvo: iako je krajnje pozitivno kad ti partner poznaje vlastito tijelo, čemu iskustvo itekako pomaže, svejedno će morati upoznavati tvoje.
No ako je zaista zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata i maštovita, onda bi nevinost mogla biti samo bonus, a nikako nedostatak. (Možda eventualno za lemeše, tikvane, ziheraše, nestrpljive, površne i ostale bezveznjake.)
Kome bi moglo biti stalo do toga da je cura nevina, ako je nevina uglavnom zato što je nitko nije htio?
- Lord Byron
Zanimljiv, takoreći znakovit redoslijed.nodens » wrote:
Teško mi zamisliti nekoga kome je zaista 'bitnije' da cura bude nevina, nego npr. da je zgodna, zanimljiva, pametna, opičena, kontemplativna, filozofski nastrojena, empatična, razborita, domišljata, maštovita itd.
Cura koja činjenicu svoje nevinosti doživljava kao nekakvo čuvanje, nedavanje ili što već, a seks kao davanje, popuštanje i tako do, ne može ni u primislima biti pametna i ostalo pobrojano. BTW, cura koju je mnogokoji tikvan poželio je najvjerojatnije - cura po mjeri tikvana.Ali ako ju je mnogokoji tikvan poželio, a ona se ipak nije dala.... hmm ne vidim kako to može biti loše.
Paaaaanodens » wrote:
Happy Easter!
To ti misliš. Ima svačega na svijetu.Lord Byron » wrote:Cura koja činjenicu svoje nevinosti doživljava kao nekakvo čuvanje, nedavanje ili što već, a seks kao davanje, popuštanje i tako do, ne može ni u primislima biti pametna i ostalo pobrojano. BTW, cura koju je mnogokoji tikvan poželio je najvjerojatnije - cura po mjeri tikvana.
Ne mora se, recimo, raditi o 'čuvanju', nego npr. jednostavno o izbirljivosti.
I drugo, svi tikvani žele sve zgodne cure. Ergo, ako je zgodna (a to je prvo na popisu, ne samo zato što je najvažnije LOL, nego zato što je to prvo što inače vidiš... osim na forumu
- Lord Byron
Ne procjenjujem niti si tražim bliske osobe ovisno o njihovoj "rijetkoći". (Ne)postojanje sličnih takvih mi ni najmanje nije bitno.nodens » wrote: sve što je vrijedno i inače, postaje to vrijednije što je rjeđe, zar ne?
Ako inzistiraš dovoljno radikalno, sve se može svesti na trgovanje.aisling » wrote:Paaaaaako se ode u ekstrem, može se pitati kako to da ona od mnogokojeg tikvana baš ni jednog nije poželjela. A to onda može ići u dva smjera, onaj da neće poželjeti niti onog kome će se 'dati' i onaj da zapravo je poželjela, al samo trguje. Ne mora biti ni jedno, al ako treba u nečem naći nešto loše, ja sam u stanju vidjeti bar dvije takve opcije
Ja mogu poželjeti nekoga odalamiti po faci, no nije nužno da toj želji udovoljim, a to čak ni ne mora biti zbog trgovanja, nego i iz masu drugih, kompliciranijih razloga. Ne vidim po čemu je valjda 'bolje' da radi sve što 'poželi' na prvu ruku. To se, naime, kosi s onim 'razborita'. Rekao bih, koliko god mi je trgovanje inače odbojno, čak i to lakše svarim od lakomislenosti, povodljivosti i sklonosti srljanju.
Jesi li siguran? Koji bi bili kriteriji, u tom slučaju? Mislim, pa sama riječ 'kriterij' predstavlja sužavanje izbora. Ukoliko ti rijetkost nije bitna, to se drugim riječima kaže 'nemaš baš neke kriterije'. (Znao sam jednog koji je ovako opisao svoje kriterije: da bude žensko, i da ima manje od 120 kgLord Byron » wrote:Ne procjenjujem niti si tražim bliske osobe ovisno o njihovoj "rijetkoći". (Ne)postojanje sličnih takvih mi ni najmanje nije bitno.
Ili možda vjeruješ u Frommovu ideju da bi se u principu trebalo moći ostvariti intimnu bliskost s bilo kime, jer je ljubav 'umijeće', a ne 'osjećaj'? Eh, to meni na prvi pogled zvučalo zgodno, dok nisam zaključio da to praktički implicira da bih 'trebao' biti biseksualan.
I drugo, čak i da je zbilja moguće ostvariti bliskost s bilo kime, ostaje pitanje - a zašto baš s ovom, a ne s onom. Kojom uopće logikom, Monte Carlo metodom? En-ten-ti-ni....
Errr, nisam rekao da je rijetkost sama po sebi vrijedna, ne čitaš pažljivo.aisling » wrote:Umorna sam pa ću samo kratko. To s rijetkosti je poveća glupost
I žene bez sisa su rijetke.
Rijetki su i manijakalni ubojice.
Nego sam napisao, ono što je i INAČE vrijedno - postaje još vrijednije, ako je rijetko.
Istina. To tako funkcionira kod onih koji kad dobiju ono što jako želeeeeee im to vrlo brzo dosadi jer im eto više nije rijetko i nedostupno.nodens » wrote:
Errr, nisam rekao da je rijetkost sama po sebi vrijedna, ne čitaš pažljivo.
Rijetki su i manijakalni ubojice.
Nego sam napisao, ono što je i INAČE vrijedno - postaje još vrijednije, ako je rijetko.
Drugim riječima, đabe na tebe nevinost trošit.
Happy Easter!
Zašto je nevinost vrijedna? Ne implicira li takva tvrdnja da je ona koja nije nevina manje vrijedna i da ima manje kriterije nego ona koja je nevina?nodens » wrote:
Hold your horses. Možda nismo dobili mawu pwawu, ali....ex_anais » wrote: Nisi rijedak.
Happy Easter!
-
- Information
-