Oh!
Dear Santa...
-
Kokica Mrazica
Dajem sve što imam.
Hm, ovo uopće ne treba biti velikodušno, možda nemaš ništa. Ili, možda imaš neku bolest.Kokica Mrazica » wrote: Dajem sve što imam.
Daj ti nama sliku i inventuru posjednina.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
Kokica Mrazica
vrrrlet » wrote:
Hm, ovo uopće ne treba biti velikodušno, možda nemaš ništa. Ili, možda imaš neku bolest.
Daj ti nama sliku i inventuru posjednina.

Dovoljno?
A je, svi bi ronili.
I previše. Lažeš, dakle kradeš, ovo nisu tvoje noge. Da jesu, ženio bih te bez predbračnog ugovora sve i da imaš sidu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
drugim riječima, nek' nam pošalje jakih drogakukuriku » wrote:Dragi Djede Mraže,
želim da nam naciju obaspeš nadom, optimizmom i vjerom u bolje prekosutra.
il' da nam pošalje nekoga da nas nauči pecati ribu
bez droza, molim.baja » wrote: drugim riječima, nek' nam pošalje jakih droga![]()
il' da nam pošalje nekoga da nas nauči pecati ribu
više mišljah kako je sam optimizam često pokretač stvari, sam, nako, baš sam za sebe i sam od sebe.
pa da bi nam ga dobro došlo. nije čak bitno je li utemeljen, za početak.
samo kad bi ga bilo.
onda bi jedni počeli investirat, drugi zapošljavati, treći kupovati, i tako u krug prema gore.
spremnost riziku utemeljena je u optimizmu. ako ga nema, nema ni sklonosti riziku, ako nema sklonosti riziku, nema ni napretka, nego samo stajanje u živom pijesku, a kako je stajanje u živom pijesku oksimoron, onda nije dobro. eto, dragi djede, nadam se da si shvatio.
Nek(v)arljiva.
pa, dakukuriku » wrote:
bez droza, molim.
više mišljah kako je sam optimizam često pokretač stvari, sam, nako, baš sam za sebe i sam od sebe.
pa da bi nam ga dobro došlo. nije čak bitno je li utemeljen, za početak.
neutemeljen može biti temeljen samo na drozama
dear santa..
....jakojako....zelim se opet smijat,na sav glas,zelim zagrljaj, i poljupce ...one od kojih svasta nesto bude....e bigaje..zelim sve screparajuce,romanticno tracblaser
..sve..u paketu..i to zgodnom,pametnom,visokom..paketu,jel
hvala
....jakojako....zelim se opet smijat,na sav glas,zelim zagrljaj, i poljupce ...one od kojih svasta nesto bude....e bigaje..zelim sve screparajuce,romanticno tracblaser
hvala
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
postala mi je jedna od najdražih ukoričenih zbirki stihova. veliku većinu ostalih ipak je pregazilo vrijeme (znam da je ovo hereza, ali pun mi je kufer pretpotopne intimističke lirike tzv. velikana)ElliQuinn » wrote: Je li čemu?
lijep pozdrav romani
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
-
Almost Rosey
Srčala sam ovaj post samo da mogu zakeljit ovoPerzefona » wrote:Dragi Djede,
ja bih da moj mačak postane pametan i ne skače za svime što se miče i kreće i migolji i svjetluca i giba, pa čak i miruje. Sve ja to podnosim stoički, ali kako ću uz to nemoguće stvorenje imat bor s lampicama i trakicama i kuglicama i svime time?
Tri mušketira. Ali je Romana u Brislu.ElliQuinn » wrote: Što se ide gledati?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Dragi Djede, imam velike zahtjeve ove godine.
Želim Bornu popravljenog. I Tita isto.
Ako Tita nije moguće spasit, bit ću zahvalna i na Eufroziju.
Za zdravlje i to te neću niš pitat, za to se moram sama pobrinut.
E da, budi tako ljubazan pa mi proslijedi pisma ostalih ukućana, skroz sam bezidejna.
Fala, dobar si drug.
Želim Bornu popravljenog. I Tita isto.
Ako Tita nije moguće spasit, bit ću zahvalna i na Eufroziju.
Za zdravlje i to te neću niš pitat, za to se moram sama pobrinut.
E da, budi tako ljubazan pa mi proslijedi pisma ostalih ukućana, skroz sam bezidejna.
Fala, dobar si drug.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
- Information
-