Trošim već drugog po redu. Najdraži moj.
Trkeljanje miriši...
još jednom da zaključimo, nas dvije imamopotpuno isti ukusu u parfemeMelody » wrote:I ja sam bila karakter, jer sad mogu samo plakati za njima, ili moliti se od rođendana do rođendanaali evo pobrojat ću, jednom sam davno to napravila na drugom forumu, možda ova lista bude malo drukčija, jer prošao je jedan rođendan, na kojem sam upoznala Dior Miss Cherie.
Ja sam žena koja voli parfeme s karakterom, koji se osjete ali nisu vulgarni, niti preslatki. Ne volim vodenaste mirise koji mirišu na rosu i travu
Coco Mademoiselle, besmrtan
Gucci Rush, svepriličan, diskretan, ali ne vodeno-bezličan (to mrzim)
Calvin Klein Euphoria, vrlo, vrlo euforičan
![]()
sva 3 posjedujem!
gucci je moja prva i jedina najveća ljubav! coco chanel obožavam, sad mi je pri kraju!
ck mi je najmanje drag od ta 3, al isto ga volim!
sad čekam ovoga:
obožavam
meg ti je glupa!!! :xlux:
Dior, Addict

Sve Chanelovo, osim petice.Gucci, Rush, dakako.
I jedan G&B koji se više ne proizvodi ili mi tako lažu:
Usrdno molim, ako ikoja od vas zna gdje ga se može nabaviti, imat će moju vječnu zahvalnost.
I za kraj, što reče Melody: volim mirise s karakterom, upečatljive i mrvicu staromodne. Nikad nisam shvaćala što to točno znači prejak miris. Pa ne polijevaš se njime.

Sve Chanelovo, osim petice.Gucci, Rush, dakako.
I jedan G&B koji se više ne proizvodi ili mi tako lažu:

Usrdno molim, ako ikoja od vas zna gdje ga se može nabaviti, imat će moju vječnu zahvalnost.
I za kraj, što reče Melody: volim mirise s karakterom, upečatljive i mrvicu staromodne. Nikad nisam shvaćala što to točno znači prejak miris. Pa ne polijevaš se njime.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
Almost Rosey

Moram ga imat. Ne znam kako. Moram. Umrijet ću ako ga ne budem imala. Mislim da nikad nisam bila ovako iracionalna oko pol deci mirisne vodice

Alien od Thierry Muglera je moj signature parfem, imam doživotne zalihe

Hot Couture by Givenchy sam obožavala, al ovaj miris koji se prodaje danas pod tim istim imenom nema veze s originalom. Čak je i bočica ružna.
Jel zna netko imal' tog igdje za kupiti kakav je bio?
Cure, svih tim parfema koji se više ne proizvode, nađe se na ebayu.
Jedni problem je što im cijena obično bude katastrofa
Evo Perzefona, ovaj tvoj (provjereni seller)
http://www.ebay.com/itm/DOLCE-GABBANA-W ... 1e6890fb7f
Na temu, zimi koristim ovaj

a ljeti

dragi su mi još i Fendi Theorema leggero i JOOP Le bain
Jedni problem je što im cijena obično bude katastrofa
Na temu, zimi koristim ovaj

a ljeti

dragi su mi još i Fendi Theorema leggero i JOOP Le bain
Uuuh, bolje da nisam otvarala temu. Krasni su vam parfemi 
Mulice, makar znam da neću pogriješiti kad ti kakav parfem budem kupovala po svom ukusu. Ono, kad budem bogata i slavna
Perzefona, da, miris mora imat' impact majku mu, to ne znači da je sladak i seljački, nego da je jednostavno - parfem
Mulice, makar znam da neću pogriješiti kad ti kakav parfem budem kupovala po svom ukusu. Ono, kad budem bogata i slavna
Perzefona, da, miris mora imat' impact majku mu, to ne znači da je sladak i seljački, nego da je jednostavno - parfem
Bilo je jedno vrijeme na ebayu, pogledaj.anako » wrote: Hot Couture by Givenchy sam obožavala, al ovaj miris koji se prodaje danas pod tim istim imenom nema veze s originalom. Čak je i bočica ružna.
Jel zna netko imal' tog igdje za kupiti kakav je bio?
Ajme, hot couture
Imala ga jednom prije godina i godina. Isto ko i sa sirotim Magnetismom. Ako uskoro nestane versaćejov Bright Crystal, neko će da najebe
Imala ga jednom prije godina i godina. Isto ko i sa sirotim Magnetismom. Ako uskoro nestane versaćejov Bright Crystal, neko će da najebe
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Hvala ti, baš si srce.Tristana » wrote:Cure, svih tim parfema koji se više ne proizvode, nađe se na ebayu.
Jedni problem je što im cijena obično bude katastrofa![]()
Samo ja sam ti neuka i nepovjerljiva i nikad nisam tako kupovala. Jel to sigurno? I kako se dostavlja i odakle i gdje to sve mogu doznati?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Pošalješ pismo Djedu MrazuPerzefona » wrote: Hvala ti, baš si srce.
Samo ja sam ti neuka i nepovjerljiva i nikad nisam tako kupovala. Jel to sigurno? I kako se dostavlja i odakle i gdje to sve mogu doznati?
Happy Easter!
Ljetos mi je jedna krasna žena poklonila L'Occitane paketić u kojem je bio i melem parfem. Tek sam ga prije desetak dana počela koristiti i oduševio me. Imam onaj s mirisom ruže, a nedavno sam bila pronjuškati što još ima u njihovom dućanu. Sad se mislim koji još uzeti.
http://hr.loccitane.com/melem-parfemi,51,2,6476,0.htm
http://hr.loccitane.com/melem-parfemi,51,2,6476,0.htm
Vodena » wrote:Ja sam htjela mužu kupit aqua od Bvlgarija, al su imali samo ono najveće pakiranje. Onda sam odustala i kupila sebi chloe. Treći po redu. U drugom ima još koja kap. Navukla sam se totalno.
Iako to je jedini puderasti parfem koji uopce volim, svi drugi su mi proljetni, svjezi
- Jessica_R.
Dva najdraza u zadnje vrijeme ( ovaj drugi je bolji btw ) :

Probacu neke od 'vasih'.
U potpisu - *passionate about perfumes*

Probacu neke od 'vasih'.
U potpisu - *passionate about perfumes*
-
- Information
-