o samoci..o usamljenosti.....you name it...

Blago onom tko rano poludi
Morticia

Post 07 Dec 2011, 08:52

Ovako...
Slučajno sam naletjela na neke druge tvoje postove.
Ako se ne varam ti si trenutno u nekakvim emocionalno teškim i lošim situacijama, a takve situacije i kod ljudi koji žive u New Yorku izazvaju depru i osjećaj usamljenosti.
Nema se tu što puno reći. Jednostavno preživi, proći će.

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beau

Post 07 Dec 2011, 09:45

Morticia » wrote: Ako se ne varam ti si trenutno u nekakvim emocionalno teškim i lošim situacijama, a takve situacije i kod ljudi koji žive u New Yorku izazvaju depru i osjećaj usamljenosti.
Ovo more bit i posljedica na sve navedeno. Ali, da, ima usamljenosti i u New Yorku na bacanje, nemaj brige. Nisi usamljena u usamljenosti :D.

Nema ti druge, Secre@me (bože kompliciranog li nika), moraš iskoristit forume i internet općenito za nova poznanstva. Budući da si već naglasila da ne želiš na tečajeve šivanja i kuvanja.

Kažeš fino di živiš, blizu kojeg grada, i vidiš ima li forumaša u tom gradu. Evo da živiš blizu mene, pozvala bih te na kavu. Ne činiš mi se ni glupa ni dosadna. Čak bih i autom došla po tebe, pa i platila kavu :D Jebeš lovu, ne kažem da nije bitna, jest, al nekako se snađeš i bez nje kad stvarno hoćeš. Samo se treba malo pokrenut....što nije lako, naravno, ali zapravo nije ni teško. :xlux:
baja

Post 07 Dec 2011, 10:17

Secre@Me » wrote:Sta kad je usamljenost jaca od svega?
Sta kad ti je samoca i prateca dosada jedino sta "imas?
Sta tad?
tad je vrijeme za inventuru
samoća, fizička, ti je izgleda nametnuta zbog okoline i tu su mogućnosti vjerojatno ograničene
ali dosada i usamljenost dolaze iz tebe, a da ih prognaš treba ti inventura; preispitati vlastite potencijale i što je moguće s njima napraviti
ako sama nemaš nikakvih interesa, a napomenula si da te ne usmjeravamo na hobije :D, nećeš ih naći ni u drugima
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 00:22

Morticia » wrote:Ovako...
Slučajno sam naletjela na neke druge tvoje postove.
Ako se ne varam ti si trenutno u nekakvim emocionalno teškim i lošim situacijama, a takve situacije i kod ljudi koji žive u New Yorku izazvaju depru i osjećaj usamljenosti.
Nema se tu što puno reći. Jednostavno preživi, proći će.
U pravu si,zeznut period pa je sve nekako potencirano..iako,znam..tj nadam se da ce proci
BoDerek » wrote: Ovo more bit i posljedica na sve navedeno. Ali, da, ima usamljenosti i u New Yorku na bacanje, nemaj brige. Nisi usamljena u usamljenosti :D.

Nema ti druge, Secre@me (bože kompliciranog li nika), moraš iskoristit forume i internet općenito za nova poznanstva. Budući da si već naglasila da ne želiš na tečajeve šivanja i kuvanja.

Kažeš fino di živiš, blizu kojeg grada, i vidiš ima li forumaša u tom gradu. Evo da živiš blizu mene, pozvala bih te na kavu. Ne činiš mi se ni glupa ni dosadna. Čak bih i autom došla po tebe, pa i platila kavu :D Jebeš lovu, ne kažem da nije bitna, jest, al nekako se snađeš i bez nje kad stvarno hoćeš. Samo se treba malo pokrenut....što nije lako, naravno, ali zapravo nije ni teško. :xlux:
vis vis nije ni ni to losa ideja..malo se "jace" pozabavim piskaranjem,upoznam mozebitno drage new piplse..pa sta bude..

ma jucer mi bas bio jooj dan.pa sve to pretocilo u takvu temu...mozgala ,samovala..pa se i pitala koliko je ljudi koji su u istoj ili slicnoj situaciji..ispada da ih i nema..bar ne tu :D
baja » wrote: tad je vrijeme za inventuru
samoća, fizička, ti je izgleda nametnuta zbog okoline i tu su mogućnosti vjerojatno ograničene
ali dosada i usamljenost dolaze iz tebe, a da ih prognaš treba ti inventura; preispitati vlastite potencijale i što je moguće s njima napraviti
ako sama nemaš nikakvih interesa, a napomenula si da te ne usmjeravamo na hobije :D, nećeš ih naći ni u drugima
Hvala! jako dobar savjet...definitivno moram izvest/napravit inventuru same sebe...nesto bacit,nesto iskopat iz ormara,neceg se ponovo sjetit...nesto i naucit..

Fala vam ljudi,stvarno :) nije psiho smajlic :o )
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 00:25

AdMulica » wrote:
a jebo ga nije moguće da nemaš love za kupit benzin i otić jednom tjedno na kavu do mista koje je 4km dalje od tebe? Image

ili si kupi biciklo? :xo: fino ćeš bit u formi, nema benzine koju tribaš kupovat, mobilna si i tako to.. :xo:
:rofl: da je bar 4 km..pomnozi sa desetak..pa's cca vidit koliko mi treba do "civilizacije"

no,da se ne ponavljam..thans...

drago mi je da sam progovorila,olaksala malo tu samocu sa vama i to je korak malimali ali je
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
Eks

Post 08 Dec 2011, 00:36

Samo piši. Neka ti cilj bude da me prestigneš u postovima. :xzubo: Sita sam prvog mjesta. Ja čak živim u kakvoj takvoj civilizaciji, nemam opravdanje. :brukica:
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 00:39

ex_anais » wrote:Samo piši. Neka ti cilj bude da me prestigneš u postovima. :xzubo: Sita sam prvog mjesta. Ja čak živim u kakvoj takvoj civilizaciji, nemam opravdanje. :brukica:
:xd:
znas..citam ja vas godinama.onak.stalkerski :facepalm: i zapravo mi je jako tesko :misli: ponekad se ukljucit,pojma nemam zasto...
navika valjda...
a po trkljenju necu vas nikad al nikad stic :mama: no way..sta vi mozete nastancat dok ja radim..prestrasno :zubo:
daze

Post 08 Dec 2011, 00:41

Možeš ih već danas preći po broju slika sisa. One sve skupa imaju nula.
0 new messages
Tea Tree

Post 08 Dec 2011, 00:42

Vidiš da imaš toliko posla da ne stigneš ni trkeljat. Onda ne možeš biti toliko usamljena.
Ako ti se ono baš trkelja, žrtvuj koju noć vikendom (kao ja (reče ona "ponosno")) :D

Daze tu samo nešto opanjkava žene, a još nije stavio ni svoje sise. Pih! :xd:
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 00:45

Tea Tree » wrote:Vidiš da imaš toliko posla da ne stigneš ni trkeljat. Onda ne možeš biti toliko usamljena.
Ako ti se ono baš trkelja, žrtvuj koju noć vikendom (kao ja (reče ona "ponosno")) :D

Daze tu samo nešto opanjkava žene, a još nije stavio ni svoje sise. Pih! :xd:
:rofl: right..ma vraga...radim,imam najgluplje moguce radno ne-vrijeme..na to dodaj putovanje amo/tamo i ode 10-11 sati svakodnevno..sta me ne sprijecava da zaglibim svaku noc tu :facepalm:
Koliko se sjecam ti si me i "uhapsila" jednom u tom mom vampirskom pohodu :zubo:

slike sisa kaze :misli: ....prosla ona baba s one teme....sa tim sisama/kolacima....
Eks

Post 08 Dec 2011, 00:45

Secre@Me » wrote: :xd:
znas..citam ja vas godinama.onak.stalkerski :facepalm: i zapravo mi je jako tesko :misli: ponekad se ukljucit,pojma nemam zasto...
navika valjda...
a po trkljenju necu vas nikad al nikad stic :mama: no way..sta vi mozete nastancat dok ja radim..prestrasno :zubo:
Tako sam se ja bojažljivo uključila, a vidi me sad. :xraspa: :brukica:
Samo polako. Štancanje je zarazno, ne brini. :xd:
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 00:48

ex_anais » wrote:
Tako sam se ja bojažljivo uključila, a vidi me sad. :xraspa: :brukica:
Samo polako. Štancanje je zarazno, ne brini. :xd:
velis ha..zarazno :misli: ...ajde..we shall see

ma znas, tako je lijepo actually napokon progovorit s vama...

gleeeee : Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10.:
a nisam mulica :misli:
Tea Tree

Post 08 Dec 2011, 00:58

Secre@Me » wrote:

Koliko se sjecam ti si me i "uhapsila" jednom u tom mom vampirskom pohodu :zubo:
Bogami, jesam! :D I još te podržavala u vampirenju, kao: to, to, tako treba.
Secre@Me wrote:
velis ha..zarazno :misli: ...ajde..we shall see
Jašta je nego zarazno. Vidiš kako je mene krenulo, a ovo mi je prvi forum.
Nije da sam išta pametnog napisala, ali kažu da se to ne mora. Može se samo ovako seruckat, ako ti je zabavno. :D
Eno smo neki dan gospođa ex : DM: , nina i ja nasrale nekakvih govana na nesvrstanima pa su se nešto spominjale uputnice za psihijatra. :rofl:
Ma tko te pita, bitno da smo se mi zabavljale. :D Mogla si i ti, a možeš i neki sljedeći put. :mig:
I meni javljalo ovo za smajlije pa sam ih prebrojala. Nema 10.
daze

Post 08 Dec 2011, 00:59

Secre@Me » wrote:slike sisa kaze :misli: ....prosla ona baba s one teme....sa tim sisama/kolacima....
Eto, a lijepo ti govorimo da se moraš otvoriti. :)
0 new messages
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 01:04

Tea Tree » wrote: Bogami, jesam! :D I još te podržavala u vampirenju, kao: to, to, tako treba.
Jašta je nego zarazno. Vidiš kako je mene krenulo, a ovo mi je prvi forum.
Nije da sam išta pametnog napisala, ali kažu da se to ne mora. Može se samo ovako seruckat, ako ti je zabavno. :D
Eno smo neki dan gospođa ex : DM: , nina i ja nasrale nekakvih govana na nesvrstanima pa su se nešto spominjale uputnice za psihijatra. :rofl:
Ma tko te pita, bitno da smo se mi zabavljale. :D Mogla si i ti, a možeš i neki sljedeći put. :mig:
I meni javljalo ovo za smajlije pa sam ih prebrojala. Nema 10.

jesi da :cerek: bas smo se napricale..podjelile savjete o nesanici i tako to :cerek:

sad kad sam "probila" valjda neurozu..sad cu cesce navrnut slovima a ne samo citat
daze » wrote:
Eto, a lijepo ti govorimo da se moraš otvoriti. :)
:rofl:
Tea Tree

Post 08 Dec 2011, 01:09

Secre@Me » wrote:

jesi da :cerek: bas smo se napricale..podjelile savjete o nesanici i tako to :cerek:

sad kad sam "probila" valjda neurozu..sad cu cesce navrnut slovima a ne samo citat

Ma kako neurozu kad si rekla da si pisala po više foruma?
Jel to svaki put iznova neuroza, kao kod prvog dejta?
Dođe mi da se sad idem ulogirat na neki nasumično odabrani forum da probam.
Nisam imala neurozu ni ovdje, sad sam se sjetila.
Trebala sam početi mlađa. :tuzni:
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 01:13

Tea Tree » wrote: Ma kako neurozu kad si rekla da si pisala po više foruma?
Jel to svaki put iznova neuroza, kao kod prvog dejta?
Dođe mi da se sad idem ulogirat na neki nasumično odabrani forum da probam.
Nisam imala neurozu ni ovdje, sad sam se sjetila.
Trebala sam početi mlađa. :tuzni:
Ma da..ali su dr forumi bili i na dr jezicima i sasvim druge tematike..a istina bog imala sam i puno manje god u dupetu,bit ce da je zato..
nekako s vremenom sve je teze,bar meni..a i kad se tako ulogiras negdje...prvo citas(bar ja) vidis teme,nickove koji ti se "svide"..ali skuzis da je to nekakva grupica..pa se onda teze i ukljucit,bar meni..
Tea Tree

Post 08 Dec 2011, 01:17

Secre@Me » wrote:
Ma da..ali su dr forumi bili i na dr jezicima i sasvim druge tematike..a istina bog imala sam i puno manje god u dupetu,bit ce da je zato..
nekako s vremenom sve je teze,bar meni..a i kad se tako ulogiras negdje...prvo citas(bar ja) vidis teme,nickove koji ti se "svide"..ali skuzis da je to nekakva grupica..pa se onda teze i ukljucit,bar meni..
A, pa dobro, naravno da čitaš, da vidiš uključuje li ti se uopće.
A, što se tiče grupica:
Evo, ovdje su se, u vrijeme mog dolaska, svi manje-više poznavali, što online, što uživo.
Pa šta ću im ja? Jesam ih ja tjerala da se upoznaju? Što ja ne bi pisala, ako se oni poznaju? Što?
:D :D :D
Ijooj, da, što se tiče godina u dupetu - pih! Imam ih i ja.
Meni se čini što sam starija da sam sve deblje kože i obraza. :D
Sve manje srama. Možda mi je vrijeme da se počnem baviti (hrvatskom) politikom. :D
Ne, ne, sad se više neće moći krasti neko vrijeme.
U koju bih državu? :misli:
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 01:21

Tea Tree » wrote: A, pa dobro, naravno da čitaš, da vidiš uključuje li ti se uopće.
A, što se tiče grupica:
Evo, ovdje su se, u vrijeme mog dolaska, svi manje-više poznavali, što online, što uživo.
Pa šta ću im ja? Jesam ih ja tjerala da se upoznaju? Što ja ne bi pisala, ako se oni poznaju? Što?
:D :D :D
:D potpisujem,i imas pravo..vidim i sama...samo..wel..znas..tja...lalalala :facepalm:

aj me pojeraj..vidi koliko je sati..a za cca 6 zvoni ono govno da me probudi... :facepalm:
Tea Tree

Post 08 Dec 2011, 01:27

Secre@Me » wrote:
:D potpisujem,i imas pravo..vidim i sama...samo..wel..znas..tja...lalalala :facepalm:

aj me pojeraj..vidi koliko je sati..a za cca 6 zvoni ono govno da me probudi... :facepalm:
E, našla si tko će te tjerati. :D
Mene bi trebalo posranom metlom. Nisam sigurna ni da bi to pomoglo. :D
Mulica

Post 08 Dec 2011, 02:00

Secre@Me » wrote:
gleeeee : Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10.:
a nisam mulica :misli:
:rofl: :rofl: :rofl:

noć :xlux:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Lord Byron

Post 08 Dec 2011, 07:15

Ovo s "grupicom" je česta i potpuno pogrešna teza. Dođeš, pišeš.

Naravno, onaj tko očekuje da će nakon prve rečenice svi pasti na guzicu, zeznut će se - onda se nerijetko dogodi da ljudi nakon doslovno par postova počnu odašiljati uvrijeđene rečenice jer su, kao, ignorirani.

Pametna rečenica uvijek temeljito zapne za oko.

Po pitanju teme, moraš se odlučiti: želiš li objasniti razloge svojoj sadašnjoj situaciji, ili želiš tu situaciju promijeniti/razriješiti? Ne zvučiš baš poput onih koji dođu s onim "tu se jednostavno ne može ništa promijeniti, što da radim?" - ali, nađu se i naznake takvih rečenica :).

I nešto puno važnije: jesi li sigurna da je tvoja samoća doista posljedica potrebe za društvom za kavu - ili možda prijavom takve usamljenosti prikrivaš (sebi) onu stvarnu potrebu koja te muči, potrebu za nekim pravim samosvojim?
jevgenija

Post 08 Dec 2011, 08:41

Secre@Me » wrote: U pravu si,zeznut period pa je sve nekako potencirano..iako,znam..tj nadam se da ce proci

vis vis nije ni ni to losa ideja..malo se "jace" pozabavim piskaranjem,upoznam mozebitno drage new piplse..pa sta bude..

ma jucer mi bas bio jooj dan.pa sve to pretocilo u takvu temu...mozgala ,samovala..pa se i pitala koliko je ljudi koji su u istoj ili slicnoj situaciji..ispada da ih i nema..bar ne tu :D

Hvala! jako dobar savjet...definitivno moram izvest/napravit inventuru same sebe...nesto bacit,nesto iskopat iz ormara,neceg se ponovo sjetit...nesto i naucit..

Fala vam ljudi,stvarno :) nije psiho smajlic :o )

Ima, ne brigaj. Stalno sam po vani ili nešto, pa sam svejedno u usamljeničkom periodu. Za skoro svako društvo nađem neku zamjerku i rano odem ili se izgubim sama sa sobom pa ne sudjelujem previše. To ti je valjda takav period.
A ionako se nemreš družit kak treba ako nisi ok sam sa sobom. Život se ponekad jednostavno pobrine da ti da to vrijeme, a onda ga moš potrošit na kuknjavu ili se malo prekopat i vidjet šta ti točno fali u cijeloj toj priči?
Ne daj se, nijedna samoća nije tak teška kolko zna bit teško loše društvo. Tojest, uvijek može biti gore :xzubo:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
jevgenija

Post 08 Dec 2011, 08:43

Lord Byron » wrote:
Ovo s "grupicom" je česta i potpuno pogrešna teza. Dođeš, pišeš.

Naravno, onaj tko očekuje da će nakon prve rečenice svi pasti na guzicu, zeznut će se - onda se nerijetko dogodi da ljudi nakon doslovno par postova počnu odašiljati uvrijeđene rečenice jer su, kao, ignorirani.

Pametna rečenica uvijek temeljito zapne za oko.
Po pitanju teme, moraš se odlučiti: želiš li objasniti razloge svojoj sadašnjoj situaciji, ili želiš tu situaciju promijeniti/razriješiti? Ne zvučiš baš poput onih koji dođu s onim "tu se jednostavno ne može ništa promijeniti, što da radim?" - ali, nađu se i naznake takvih rečenica :).

I nešto puno važnije: jesi li sigurna da je tvoja samoća doista posljedica potrebe za društvom za kavu - ili možda prijavom takve usamljenosti prikrivaš (sebi) onu stvarnu potrebu koja te muči, potrebu za nekim pravim samosvojim?
ne pomažeš baš s ovakvim izjavama, znaš? :xraspa:
nakon takvih stvari se čovjek ne osjeća samo neprihvaćeno, nego i tupavo - kao, ni pametnu rečenicu ne znam složit, šta ću ja tu. :xo:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Lord Byron

Post 08 Dec 2011, 09:17

jevgenija » wrote: ne pomažeš baš s ovakvim izjavama, znaš? :xraspa:
Nisam ni htio "pomoći" - napisao sam elementarnu činjenicu. Umjesto "pametna", može se napisati štošta drugo: "zanimljiva", "duhovita", "intrugantna"... Govorimo o fazi kad čitaš forum i ustručavaš se napisati nešto jer si uvjeren da se radi o "zatvorenoj grupici" - to je uvjerenje pogrešno.

Konačno, zašto i to ne reći: nije nemoguće da netko ostane nezamijećen/ignoriran zato što mu/joj rečenice nisu ništa od navedenoga. Mislim, tvrditi da će se na forumu svatko svidjeti svakome, ipak je too much - ali, srećom je i posve nebitno; bitno je da se svatko može svidjeti nekome. :D

Najkonačnije zašto i to ne reći: mislim da puno manje od mojih rečenica pomaže privatizacija topica i proglašavanje forumskog topica ni manje ni više nego nečijim dnevnim boravkom. Nakon te rečenice, čovjek se fakat može zapitati...
  • Information