Čitam kurac.

Knjigom u glavu
ombia

Post 07 Dec 2011, 22:39

lucca » wrote:ajd onda ovak
shvatila sam da ne zelim pripadati toj i takvoj intelektualnoj eliti jer to definitivno nije bio moj kap of ti
i opce rijec nije bila ni o kakavim preteskim kretenima a kamoli ljudima koji pisu bedastce
prepoznala sam i neke svoje sprance u njihovu poimanju i ponasanju i skuzila sam tad kolko se sama sebi gadim
normalno da cu se ic resetirat pobogus.
al po kojoj osnovi pripadas toj grupi jer u moru radnji i zanimanja eto imas tu jednu zajednicku? Pa onda pripadas istovremeno i hrpi cool ljudi koji citaju a ne prenemazu se, gdje si bas odlucila identificirati se sa grupom koja ti je imbecilna? :misli:
Sad zamisljam da lik koji mi je gadan jede paradajz i ja ga prestanem jesti iako mi je super e da ne bih bila ko on. Joj :rofl:

U wc-u ne citam. Ono ne traju mi te radnje bas dugo. A citati i uzivati u mirisu. :facepalm: A citati nakon sto si pustio vodu isto :facepalm:
Citam u kadi.

Tea Tree

Post 07 Dec 2011, 23:08

Zekoslawa » wrote: Smijem ja ovo preimenovati u "Serem, dakle čitam"?
Dapače! :xd:
Herp wrote:
Zato jer mi se ne da prestajati čitati baš tad, zato što akad izađem iz WC-a bih trebala ekšuali raditi nešto drugo a ne čitati, zato što se fizički ne mogu posrati ako ništa ne čitam. :D
Eto, to je bit čitanja i sranja. :xzubo:
Tea Tree

Post 07 Dec 2011, 23:47

Jooj, što je ružno kad ostavim zadnji post o sranju, a nikoga nakon mene.
I kad gledam naslovnicu, onako mi baš bode oči da je moj post zadnji na sranju, bez obzira što je pdf čitamo. Kad ja znam da je o sranju. :xzubo:
A, ništa, morat će još netko nešto napisati, makar na drugoj temi.
lucca

Post 07 Dec 2011, 23:55

BubaMaro » wrote:Dobar Dan
:misli:
Polina Belilowsky

Post 10 Dec 2011, 03:19

Ni ja se ne mogu posrati bez čitanja.

Bila sam curetak, kojih 13, 14 god kad sam kod Ire Levina u Rosemary's Baby pročitala u dijelu gdje mladi par ide na večeru kod matorih sotonista i nakon tog ih tračaju:

- Jesi vidio što imaju u kupaoni?
- Ne, što?
- Šale za zahod. Knjiga. Na kuki, pored wc školjke.

Tad sam shvatila da nisam sama, da i drugi čitaju dok seru.
  • Information