Nakit i ostale kinĐurije!

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Pješčana

Post 23 Sep 2011, 16:14

ja imam prekrasne zlatne naušnice sa zelenim kamenjem :cerek: i divno izgleda
tek mi se nedavno počelo žuto zlato sviđati

volim nakit,i volim se kititi.
ovisno o raspoloženju, stavljam svašta na sebe, uključujući iperje u kosu :D

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Silajn

Post 24 Sep 2011, 23:55

Pješčana » wrote:ima lijepih online dućana sotim
ovisno što želiš: rajf, ukosnicu, perje, cvijeće, ikebanicu s malo čipke...

Jebate, zaboravila sam da sam pisala ovdje. Elem, daj neki link, ja ne znam ni kak se te pizdarije zovu, ni na hrvatskom ni na engleskom :o Sve može, ali najviše želim nać nešto fakat lijepo umjesto gumica za kosu. Imam sad nešto drveno što mi se sviđa, ali voljela bih i nešto sa stakalcima, može i s perjem.
Enivej, nije mi još duga duga kosa (vjerojatno neće ni bit), do ramena otprilike, mogu malu punđu napravit i to mi je sad najdraža frizura :baba:
JPK

Post 25 Sep 2011, 00:57

Ja volim pičke koje nose zlato, to znači da su ekonomski pismene i da mi neće rodit potomka koji će proćerdat nasljedstvo.
Nasuprot, one koje vole dijamante su šuplje, površne i ne znaju što su prave vrijednosti.
Biti i mniti svemiropolisno
vrrrlet

Post 27 Sep 2011, 01:17

Morticia » wrote:Ej, a kakav nakit vam se sviđa na muškarcima?

Meni je prstenje :klopa:.
Totalni seks.
Vjenčani prsten... Ajme... :zvrko:
Zabranjeno voće je najslađe, a?

o Sodomo...
JPK wrote:Ja volim pičke koje nose zlato, to znači da su ekonomski pismene i da mi neće rodit potomka koji će proćerdat nasljedstvo.
Nasuprot, one koje vole dijamante su šuplje, površne i ne znaju što su prave vrijednosti.
Ne bih se složio; ima li išta ljepše od damice koja dijamantnim prstenom reže staklo na kiosku ne bi li vam omogućila cigarete koje ste ispušili razgovarajući o smislu života, omiljenim pozama i WC papiru?

Zlatnina to ne može, ona je nepraktična, i nema duhovnu dimenziju.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Pješčana

Post 27 Sep 2011, 01:20

Silajn » wrote:
Jebate, zaboravila sam da sam pisala ovdje. Elem, daj neki link, ja ne znam ni kak se te pizdarije zovu, ni na hrvatskom ni na engleskom :o Sve može, ali najviše želim nać nešto fakat lijepo umjesto gumica za kosu. Imam sad nešto drveno što mi se sviđa, ali voljela bih i nešto sa stakalcima, može i s perjem.
Enivej, nije mi još duga duga kosa (vjerojatno neće ni bit), do ramena otprilike, mogu malu punđu napravit i to mi je sad najdraža frizura :baba:
www.etsy.com
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet

Post 27 Sep 2011, 01:26

Silajn » wrote:

Jebate, zaboravila sam da sam pisala ovdje. Elem, daj neki link, ja ne znam ni kak se te pizdarije zovu, ni na hrvatskom ni na engleskom :o Sve može, ali najviše želim nać nešto fakat lijepo umjesto gumica za kosu.
Metapren? Ugodno s korisnim.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
baja

Post 27 Sep 2011, 10:37

Silajn » wrote:Enivej, nije mi još duga duga kosa (vjerojatno neće ni bit), do ramena otprilike, mogu malu punđu napravit i to mi je sad najdraža frizura :baba:
ovo što ću napisati bit' će teško razumljivo :D
dok sam imala kosu radila sam punđu s nečim što sam kupila u ameriki, nisam viđala kod nas iako je vrlo jednostavno - izgleda kao izduženo slovo U od čvrste žice
dakle, skupiš kosu kao za rep, zabiješ u taj rep ovo U i vrtiš dok cijeli rep nije omotan oko toga, a potom ova dva vrha U zabiješ u kosu pri tjemenu
u nedostatku ovog U, isto se može napraviti i s kineskim štapićem pa i s olovkom
dođavola, ne znam kako objasniti, a prosto je k'o pasulj :o
i odlično drži
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 10:52

baja » wrote: ovo što ću napisati bit' će teško razumljivo :D
dok sam imala kosu radila sam punđu s nečim što sam kupila u ameriki, nisam viđala kod nas iako je vrlo jednostavno - izgleda kao izduženo slovo U od čvrste žice
dakle, skupiš kosu kao za rep, zabiješ u taj rep ovo U i vrtiš dok cijeli rep nije omotan oko toga, a potom ova dva vrha U zabiješ u kosu pri tjemenu
u nedostatku ovog U, isto se može napraviti i s kineskim štapićem pa i s olovkom
dođavola, ne znam kako objasniti, a prosto je k'o pasulj :o
i odlično drži
:vidiga: baja meće U na glavu.
i zašto lažeš da više nemaš kosu? ljudi, ne vjerujte joj. ima. i kosu. i U. takva je ona.
Nek(v)arljiva.
baja

Post 27 Sep 2011, 11:00

kukuriku » wrote: ljudi, ne vjerujte joj. ima. i kosu. i U. takva je ona.
izdajico :mad:
sa'ću završit kod Lastana u pržunu :crying:
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 11:01

baja » wrote: izdajico :mad:
sa'ću završit kod Lastana u pržunu :crying:
tot je za onaj antikvarijat, pizdo. :D
Nek(v)arljiva.
baja

Post 27 Sep 2011, 11:11

kukuriku » wrote: tot je za onaj antikvarijat, pizdo. :D
ja jako volim obilaziti antikvarijate :cerek: , mumijo Image :D
Mulica

Post 28 Sep 2011, 11:17

Megalodona » wrote:došla sam stavit kutiju za nakit koju sam napravila neki dan i sad mi neće :ma ma:
pokušat ću poslijepodne.
di je kutija? oću vidit kutiju :mama:
mogu zamislit kako bi tek hodala okolo da još staviš i nakit

nemam ni ja, ali nema ni mulica, to me tješi
molim?? :D
ja imam! samo si ti ćorava! :D

ontopic: tema ze mene :s

jaoooo....što ja volim nakit!!! bižuteriju posebno cijenim! nema mi ništa draže od toga! što se tiče pravog nakita, volim srebno i bijelo zlato, al to rijetko kupujem, i rijetko dobivam...i rijetko mi se što svidi!
što se bižuterije tiče...mila majko, za svako sniženje u asesorajza znam!
kupuje mi ga i mm kad ide negdi okolo, pa imam ogrlicu od vulkanskog kamena, pa nakit iz singapura...:cer ek:
dugo vremena nisam imala di sve to pohranit, al sam nedavno od prijateljice na poklon dobila kutiju za kanit! zapravo je kufer...iz bipe! premalen mi je postao...a ogroman je! može kozmetika za putovanje stat u njega....2 puta! :ro fl:

najviše nosim naušnice, od najmanjih 'gumbića' i cvjetića do onih visećih! narukvica imam najmanje jer mi se rijetko koja jako svidi, satove ne nosim nikako! ogrlice i lančiće također nosim, al imam problem sa onim metalnim ogrlicama :gaah: ostavljaju mi boju po vratu :mama: baš sam nekidan kupila u asesorajza na sniženju mali lančić sa srculencem privjeskom, i odma mi je ostavio plavi tra po cilom vratu! odvratno :mama: kako se riješit toga? pomoziteeeee!!! :ma ma:

prstenje: imam čevape pa rijetko kad nađem prsten da mi stane na prst! to je zato što kupujem na sniženjima, pa ostanu samo small! :rolleyes:

i da, volim i nakit po narudžbi! imam nekoliko cura na fcb koje rade nakit pa od njih naručujem! iduća na rudžba bi tribala doć idući tjedan! nekih 150ak kunića :zubo:
4 rećine, 2 lančića i 1 narukvica :zubo:

u kurac i smajlići!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Beta ženka

Post 07 Dec 2011, 22:54

Zašto je ova tema zamrla? :D

Inače, oduvijek mi se sviđao retro/vintage nakit, u zadnje vrijeme pogotovo, a vidim da je poplava toga i u dućanima. Privjesci u obliku uporabnih predmeta su mi pogotovo :cerek:

Uostalom:
Image Image

Image Image

Image Image

Image Image

Inače, naušnice su mi najdraži nakit, gotovo svih boja, veličina i stilova - nikad mi ih dosta. Ovo nije moje, pabirčeno je s neta:

Image Image

Image Image

Image Image

Image Image

Image Image

Image Image

I tako... :)
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Margarita

Post 07 Dec 2011, 23:01

Ovi brodići su mi jako jako lijepi. Samo mi je bušenje tijela neprihvatljivo.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Beta ženka

Post 07 Dec 2011, 23:04

Margarita » wrote:Ovi brodići su mi jako jako lijepi. Samo mi je bušenje tijela neprihvatljivo.
A štaš, ja se ne bunim - naprotiv! :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ombia

Post 07 Dec 2011, 23:10

Nakit hm...nausnice nosim stalno, decentne al ipak. Ako dignem kosu onda neke majusne visece.
Jedino u sauni sve skidam jer me pece.
Volim bijelo zlato. Sat uvijek. Narukvice volim malo jace, imam tanku ruku pa ju ne skrate debele narukvice. Prstenje bas i ne volim.
Najdrazi komadi. Narukvica na par nizova zutih drvenih perlica Costa Rica, koralji narukvica i ogrlica otkaceni kompet opet s odmora, crno neko kamenje sa Filipina, volim taj modni nakit i nije to uopce tak jeftino ak se kupuje kao unikat po ateljeima itd. Zadnja modna ogrlica je kostala 50 eura. To mijenjam svaki dan, obisno o raspolozenju, imam svih boja i oblika. Na plavu haljinu sam neki dan furala obicnu ogrlicu na vece drvene perle. Na crnu kosulju neki dan krupniju zutu ogrlicu.

Kad moram bit ozbiljna onda sivi ili "crni" biseri, bijeli su mi zasad preozbiljni.
Beta ženka

Post 07 Dec 2011, 23:44

Ombia, ali meni po ovom opisu zvučiš jako ozbiljno. :D
*jezebel*

Post 08 Dec 2011, 01:10

ne da mi se stavljat' slike, mozda poslije zakeljim nesto sto mi se svidja.

nosim samo nausnice, uglavnom srebrne. za svaki dan volim samo kuglicu ili samo kamencic, jednostavne oblike, rijetko neke zamrsenije. manje volim gladak metal, vise pjeskaren.

zuto zlato ne volim i alergicna sam. i ne pase mi uz ten, izgledam si bolesno.
bijelo zlato mi je ok.
od bisera imam samo jedne nausnice. kad mi ih je onaj moj kupio, po*izdila sam jer su bile skupe, a bijeli biseri mi djeluju kao nesto za starije zene. htjela sam ih prodati. medjutim, kad sam preko ljeta uhvatila boju i ponovno probala te nausnice… :cerek: ali rijetko ih nosim, uglavnom samo u svecanim prigodama.
ono sto mi je jako lijepo su crni biseri, njih bih bas voljela imati.

ogrlice i lancice ne volim jer sam prenervozna, stalno ih osjetim i imam osjecaj da cu se ugusiti ili poludjeti od svrbeza. :rofl:

prije sam voljela narukvice i nanoznice, ali to vec dugo ne nosim, kao ni bizuteriju.

satove, glomazni nakit i nausnice u obliku autobusica/bubamara/ptica/srcica/penisica/____(umetni po izboru) ne volim. tu i tamo stavim neku narukvicu s kamencicima, ali rijetko.

prstenje mrzim. ako se ikad budem udavala, to ce biti bez prstenja. bit ce nesto drugo.

pirseve isto ne volim, ruzno mi je vidjeti probuseno bilo sto osim usne resice. usi su mi probusili kad sam bila jako mala, ni ne sjecam se. hvala im na tome, ali danas se vjerojatno ne bih usudila probusiti usi, grozim se boli.

ne posjedujem mnogo nakita, rijetko ga kupujem, rijetko ga dobivam. hrpica bizuterije iz ranih studentskih dana je ostala spremljena u roditeljskom domu. nisam tip koji stalno mora mijenjati nakit, ali svejedno ne volim izaci na ulicu bez nausnica, osjecam se golo bez njih. ne sminkam se, ali nausnice su mi must have.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 08 Dec 2011, 02:06

imam jedne lijepe vintage visece kombinacija srebra i staklenih kuglica, htjela sam ih uslikati, ali mi nisu tu. :kri:

prve i druge su mi prepredobre. tak' su fine, a nepravilne. :cerek:

Image
(http://applesofgold.com/Merchant2/silve ... ER-2BZ.jpg)

Image

Image

Image

Image

Image

ove jako grube ne bih nosila, ali su mi kul:

Image

Image

staklene:

Image

od swarovskog mi ove nisu lose:
http://www.swarovski.com/Web_DE/de/1071 ... yName=0110
http://www.swarovski.com/Web_DE/de/1111 ... yName=0110
http://www.swarovski.com/Web_DE/de/1062 ... yName=0110
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
*jezebel*

Post 08 Dec 2011, 02:13

haaaa haaaa haaaa! kak' su ove fora! yves saint laurent. :mad: jepite se. :crying: isto murano, k'o i ove plave sa zadnje slike gore.

Image
Morticia

Post 08 Dec 2011, 08:19

Od kad imam kratku kosu vratila sam se naušnicama koje godinama nisam nosila.
Ali... Problemčić.
Vrlo malo do ništa od naušnica mi se ne sviđa.
Ježim se od ovih jeftilen, šljaštećih, koje se mogu naći po raznim accessories dućanima, to mi je takav kič da je to prestrašno, a ovako divne kakve je stavila jezebel uopće ne pašu na moj stil. :tuzni:
Kupila sam dva, tri para u indian shopu i to je to. Al' ja bih još!!! :mama: :mama:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 08 Dec 2011, 09:36

zašto ne pogledaš po dućanima koji nisu asesorajz tip? ima divnih obrta s nakitom, ok, ima ovdjeu Zagrebu.
na primjer Oblak, ili Ivan, ili na kraju zlatarne. imam par komada od filigranskog srebra i divno izgleda
uzmite u obzir da ovo što je jez stavila na početku ja ne nosim, jer je premalo, prejednostavno..i predivno. ali mi je premalo. ove ostale kuglice bih. idem poslikat tih par koje sam spomenula. dođem brzo
Morticia

Post 08 Dec 2011, 09:37

Ajde, baš me zanima.

Ma ustvari, ja se malo gubim kad su u pitanju naušnice. stil mi je takav da mi se čini da mi rijetko koje uopće uz to odgovaraju.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 08 Dec 2011, 10:02

ovo su male koje sam uzela prošlu zimu na Portobellu. to je jedina stvar koju sam kupila u Londonu. male srebrne s nekim kamenom
Image

ove su iz Oblaka, ova bijela kuglica je keramička
Image

evo, ovo bi valjda bile moje najmanje naušnice, dobila sam ih iz Sarajeva. nemam neki moćan aparat, i teško je zumirati, uglavnom, dva para, crne i bijele, i glavica je ukrašena obojanim kamenjem. efektno izgleda i na podignutu kosu
Image

ovo su zlatne s lažnim smaragdima. meni su totalno fora, a godinama sam odbijala ideju zlata i/ili šarenila s njim. ali ja imam problema s bižuterijom i reagiraju mi uši, i svjesno svaki put kad stavim neke džindže dobijem po nosu od ušiju, krvare mi , upale se itd. što me, naravno, ne spriječi da ponovim :D
Image

i, za kraj. kako me uši zezaju, počela sam nositi naušnice štipaljke. nisam ih vidjela u prodaji baš, ova dva para su mi još od mame, i dosta efektno izgledaju na ušima.
ove treće su čista bižuterija, plave s točkama na ringu :cerek:
i osjećam se ko da sam u 1960.tima
Image

u zadnje vrijeme zaustavila sam se u nošenju velikih kićenih naušnica, ovo su u biti najnošenije
Morticia

Post 08 Dec 2011, 10:23

Ima lijepih među ovima. :)
Ali vidiš, ni jedne od tih meni ne pašu.

Izgubljen slučaj. :mama: :mama:
  • Information