tek mi se nedavno počelo žuto zlato sviđati
volim nakit,i volim se kititi.
ovisno o raspoloženju, stavljam svašta na sebe, uključujući iperje u kosu
Pješčana » wrote:ima lijepih online dućana sotim
ovisno što želiš: rajf, ukosnicu, perje, cvijeće, ikebanicu s malo čipke...
Zabranjeno voće je najslađe, a?Morticia » wrote:Ej, a kakav nakit vam se sviđa na muškarcima?
Meni je prstenje.
Totalni seks.
Vjenčani prsten... Ajme...![]()
Ne bih se složio; ima li išta ljepše od damice koja dijamantnim prstenom reže staklo na kiosku ne bi li vam omogućila cigarete koje ste ispušili razgovarajući o smislu života, omiljenim pozama i WC papiru?JPK wrote:Ja volim pičke koje nose zlato, to znači da su ekonomski pismene i da mi neće rodit potomka koji će proćerdat nasljedstvo.
Nasuprot, one koje vole dijamante su šuplje, površne i ne znaju što su prave vrijednosti.
www.etsy.comSilajn » wrote:
Jebate, zaboravila sam da sam pisala ovdje. Elem, daj neki link, ja ne znam ni kak se te pizdarije zovu, ni na hrvatskom ni na engleskomSve može, ali najviše želim nać nešto fakat lijepo umjesto gumica za kosu. Imam sad nešto drveno što mi se sviđa, ali voljela bih i nešto sa stakalcima, može i s perjem.
Enivej, nije mi još duga duga kosa (vjerojatno neće ni bit), do ramena otprilike, mogu malu punđu napravit i to mi je sad najdraža frizura :baba:
Metapren? Ugodno s korisnim.Silajn » wrote:
Jebate, zaboravila sam da sam pisala ovdje. Elem, daj neki link, ja ne znam ni kak se te pizdarije zovu, ni na hrvatskom ni na engleskomSve može, ali najviše želim nać nešto fakat lijepo umjesto gumica za kosu.
ovo što ću napisati bit' će teško razumljivoSilajn » wrote:Enivej, nije mi još duga duga kosa (vjerojatno neće ni bit), do ramena otprilike, mogu malu punđu napravit i to mi je sad najdraža frizura :baba:
baja » wrote: ovo što ću napisati bit' će teško razumljivo
dok sam imala kosu radila sam punđu s nečim što sam kupila u ameriki, nisam viđala kod nas iako je vrlo jednostavno - izgleda kao izduženo slovo U od čvrste žice
dakle, skupiš kosu kao za rep, zabiješ u taj rep ovo U i vrtiš dok cijeli rep nije omotan oko toga, a potom ova dva vrha U zabiješ u kosu pri tjemenu
u nedostatku ovog U, isto se može napraviti i s kineskim štapićem pa i s olovkom
dođavola, ne znam kako objasniti, a prosto je k'o pasulj![]()
i odlično drži
izdajicokukuriku » wrote: ljudi, ne vjerujte joj. ima. i kosu. i U. takva je ona.
ja jako volim obilaziti antikvarijatekukuriku » wrote: tot je za onaj antikvarijat, pizdo.
di je kutija? oću vidit kutijuMegalodona » wrote:došla sam stavit kutiju za nakit koju sam napravila neki dan i sad mi neće :ma ma:
pokušat ću poslijepodne.
molim??mogu zamislit kako bi tek hodala okolo da još staviš i nakit
nemam ni ja, ali nema ni mulica, to me tješi

A štaš, ja se ne bunim - naprotiv!Margarita » wrote:Ovi brodići su mi jako jako lijepi. Samo mi je bušenje tijela neprihvatljivo.

Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests