Ma da, fufarila si. Ne mogu reć da sam šokirata.Morticia » wrote:
Nisi ti teta, ti si samo dvije (khm, khm) godine starija od mene!
Al' kad već inzistiraš...Bila sam u smjeni, tj. radila sam u bircu. Držala sam krpu u ruci i čistila stolove kad sam čula na radiju.
Eto, nisam htjela reć', al' nagovorili ste me.
Zbogom Jugoslavijo - i nikada više
Nek(v)arljiva.
- robot jura
Da se podajem nekome tko nije Hrvat i katolik?vrrrlet » wrote:Je, za proračun se brineš. Mislim da se više brineš za punjenje nečeg drugog, galebkinjo.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Da, a malo kasnije je i lepi Jandroković počeo govorit da je Sanader kreten.Lastan » wrote: Pa kad se tako netko narugao Sanaderu, pa je došla policija, zaplijenila mu kompjuter i ispitivala ga satima… hm.
Napredak se vidi: kraće je bio u policiji, a ljudi nisu šutjeli.
Hrabra li čeljadeta. Kako se samo nije bojao progona?
Nek(v)arljiva.
Svašta sam ja radila u životu dok se nisam tu uhljebila.schmokljan » wrote:Ti si, ti si, ti si - krčmarica!
Za vrijeme studija i krčmarila, da.
Radila sam čak i u agenciji za nekretnine!!!
Šta sad fufarila?! Ko, di?!kukuriku wrote:
Ma da, fufarila si. Ne mogu reć da sam šokirata.![]()
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Što to? Pa podaj se vrletu, on je hrvat i katolik.robot jura » wrote:Da se podajem nekome tko nije Hrvat i katolik?
Nek(v)arljiva.
- robot jura
Jebi ga sad. Ja podržavam Palestince.Morticia » wrote:Vrlet je Židov.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Nek(v)arljiva.
Da li ti to želiš uprljat uspomenu na moju '91., pardon '01.?!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa nije ga on on srušio. Vidiš da je živ i ne jebe ništa, kamoli djevice.
- Beta ženka
Lako je lajati po onome s vrha kad ga konačno skinu i ogole.kukuriku » wrote:
Da, a malo kasnije je i lepi Jandroković počeo govorit da je Sanader kreten.
Hrabra li čeljadeta. Kako se samo nije bojao progona?
Morticia wrote:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
za početak, činjeničnu
čija god verzija, kraljevina nije bila u stanju donijeti ustav tri godine
toliko o svojevoljnom, ljubavlju i bratstvom natopljenom, združivanju
- Beta ženka
Činjenične verzije povijesti nema. To je činjenica.baja » wrote: za početak, činjeničnu
čija god verzija, kraljevina nije bila u stanju donijeti ustav tri godine
toliko o svojevoljnom, ljubavlju i bratstvom natopljenom, združivanju
I kakve ovo sad ima veze s ičim?
Evo ni Belgija ne može sastaviti vladu.
I?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ne, zaboga, svatko tko voli svoju zemlju neće se podati strancu. Prodati će mu se.robot jura » wrote:Da se podajem nekome tko nije Hrvat i katolik?
Kao nekretnina?
Samo 12.5%.Morticia » wrote:Vrlet je Židov.
Jebem psa.Morticia » wrote:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
s tvojom izjavom da većina ljudi nije zavrijedila živjeti u divnoj tvorevini zvanoj jugoslavija... koju ja nazvah eksperimentom dokone evrope, a ti da nije nego da naša ljubav i sloga seže još u kraljevinu.....Beta ženka » wrote:
I kakve ovo sad ima veze s ičim?
Da. M&M. Uguram ih u pišicu i onda ih moraju uhvatiti. Onda se zamijenimo.Morticia » wrote:Jel' odneseš barem bombona u vrtić?
Ali u Jugoslaviji je bilo bolje. Vrtići su bili jeftiniji, pa su tu obitavala sirotija (sirotija ---> željnija djeca), M&M je bio ekskluzivan, a novinari nisu zabadali nos u tuđe spavaće sobe i pješčanike.
- Beta ženka
Ne, nego kažem da je Jugoslavija postojala i prije ove nastale '43. pa mi nije bilo jasno na koju ti misliš pod eksperimentom.baja » wrote: s tvojom izjavom da većina ljudi nije zavrijedila živjeti u divnoj tvorevini zvanoj jugoslavija... koju ja nazvah eksperimentom dokone evrope, a ti da nije nego da naša ljubav i sloga seže još u kraljevinu.....![]()
Ajde ne laži, što ti je falilo. Od prodaje djeteta ti si si kupila barbike, a ja oružje za rušiti državu (vodene bojice).kukuriku » wrote:hajte ljudi, vidte kako su baja i beta ozbiljne, a mi se zajebavamo i oftopičarimo na zbogom jugoslovaniji.
mene je sad stid.
krivim vrleta. on me uvijek odvede na krivi put, još otkad sam u vrtiću bila.
hvala lijepa, nadam se da će mi djeca biti domoljubna prema nekoj skandinavskoj zemlji, americi ili kanadi. jedno može i prema novom zelandu, da mi dupe vidi svijeta kad pođem u obilazakkukuriku » wrote:
domoljublje se živi tako da svoju domovinu svojim životom činiš ljepšim i boljim mjestom za život. plaćaš porez, odgajaš djecu da poštuju i uvažavaju druge, da uče, da misle svojom glavom, ne bacaš opuške na cesti nit treseš stoljnjak nad tuđim prozorom, radiš najbolje što možeš, ne vrijeđaš nikoga, kažeš dobar dan i hvala u dućanu. i tako.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
- Information
-