Prošli izbori; ko je jeba, jeba je. A šta dalje?
kaže Milanka: Mijenjat će se Zakon o policiji jer se ne može smatrati profesionalcima ljude koji su zadnje dvije godine po političkom diktatu pisali kaznene prijave protiv SDP-ovaca...
može li mi netko pojasniti kako je zakon omogućio pojedincima da po političkom diktatu pišu kaznene prijave
također, da li je ovo revanšizam ako je argument za mijenjanje zakona progon SDPovaca?
može li mi netko pojasniti kako je zakon omogućio pojedincima da po političkom diktatu pišu kaznene prijave
također, da li je ovo revanšizam ako je argument za mijenjanje zakona progon SDPovaca?
- robot jura
Milanka je bedaća koju bi vrlo brzo trebalo staviti negdje na stranu.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
- schmokljan
Ne znam je li Milanka bedasta ili ne, u svakom slučaju je zgodna žena, što je rijetkost u politici. Drugo, i manje bitno, u pravu je. Policija je cirkus - ispolitizirani, kriminalizirani i nesposobni. Da - promjene su neophodne.
pa dobro, čitava država nam je cirkus i promjene su neophodneschmokljan » wrote: Policija je cirkus - ispolitizirani, kriminalizirani i nesposobni. Da - promjene su neophodne.
nego, uistinu me zanima, ako netko poznaje legislativu, kako je to zakon omogućio političke progone
jašta nego je revanšizam.baja » wrote:kaže Milanka: Mijenjat će se Zakon o policiji jer se ne može smatrati profesionalcima ljude koji su zadnje dvije godine po političkom diktatu pisali kaznene prijave protiv SDP-ovaca...
samo, kakve to veze sa zakonom ima, to što će mijenjat ljude, to ne razumim.
Nek(v)arljiva.
- schmokljan
Dajte proučite malo što je revanšizam. Zvučite kao Sanader.
Revanšizam je kad ti meni pokažeš pišu, a onda ja tebi isto pokažem pišu.schmokljan » wrote:Dajte proučite malo što je revanšizam. Zvučite kao Sanader.
Jel je?
Npr, ja prijavim Linića da je krao, a onda Linić dođe na vlast i otpusti mene koji sam ga prijavijo da je krao, jer da sam pravi profesijonalac, nagovorijo bi nekog drugog da prijavi Linića da je krao?
Jel to?
Nek(v)arljiva.
- schmokljan
Nije, to ti je bolest.
Nije, to ti je depolitizacija policije.kukuriku » wrote:
Npr, ja prijavim Linića da je krao, a onda Linić dođe na vlast i otpusti mene koji sam ga prijavijo da je krao, jer da sam pravi profesijonalac, nagovorijo bi nekog drugog da prijavi Linića da je krao?
Jel to?
Čak i ako je Linić krao?schmokljan » wrote: Nije, to ti je depolitizacija policije.
Npr. ovdje neki upućeni tvde da je to istina, istina i samo istina.
Nek(v)arljiva.
Čekaj, čekaj!kukuriku » wrote:
Čak i ako je Linić krao?
Npr. ovdje neki upućeni tvde da je to istina, istina i samo istina.
OČeš ti reČ da bih ja tribala dobit otkaz?!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- robot jura
Kaj nismo negdje rekli da svi trebate postati Zagorci i tužiti, tužiti, tužiti? 
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Aha.robot jura » wrote:Kaj nismo negdje rekli da svi trebate postati Zagorci i tužiti, tužiti, tužiti?
Ja mislim da bi Milanka trebali tužiti onoga koji je tužio onoga koji je tužio Linića. Ili sam nešto pobrkala?
Nek(v)arljiva.
Nek(v)arljiva.
A budalo.
Petokolonaš!!!budapest wrote:
Budapest.Greškom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-