Aukurac
Držim fige
Ali ga je zato fino staviti hladnog na topli sendvič.Hekatonhir » wrote:
Ne smiješ ih grijati. To je, ono, zločin. Kulen se ne jede topao.
Alana.
Imam.
To je najbolji crtani snimljen u zadnjih par godina i izvoli ga pogledat.Hekatonhir » wrote:Ja nisam. A ni onaj crtić po kojem si dobila ime.
Pametan dečkoMaca » wrote: Tako moj stariji sin pošalje mlađeg svako jutro po svjež hljeb,al mora bit iz pekare,i to vruć.![]()
Kad je mali prva smjena,ovaj je znao gladovati/spavati,dok mali ne dođe iz škole.
Maca » wrote: Ne pamtim kad sam zadnji put pojela svjež,vruć hljeb,ja jedem stalno integralni.
m.za wrote: Ma ni ja ga ne kupujem. Dobar mi je samo dok je ful svjež, a tada bi ga pojedla pol štruce![]()
Bolje se držati ovih trajnih koji ne mame
Laku noć![]()
Pješčana wrote:ja ne jedem kruh![]()
Evrrrlet » wrote:
Zar vam ne bi bilo ljepše jesti te kruhove i trčati u životu? Vi biste bile sretnije, imale biste ljepše trbuhe i dupeta, pa bi mi bili sretniji, od čega biste i vi bile sretnije, pa bi svi bili sretni.
Pa ne moraš.
A ja samo želim reći da jedem svjež kruh jer mi se ne prima, a ni ne trčimvrrrlet » wrote:
Pa ne moraš.Mnoge vole seks s onima koji si mogu priuštiti samo otromboljene nesretne žene, nije to sramota. Štoviše, veći je pederluk trčati, moji prijatelji što trče često dobiju kamen u glavu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests